Hur man skapar animerade banners i WordPress med Slider Revolution steg för steg (exempel)

0 Shares

Att anvÀnda en animerad banner Àr mycket anvÀndbart nÀr din webbplats behöver en intÀktsgenerering eller annonser som mÄste visas kontinuerligt för att locka allmÀnheten. I den hÀr artikeln kommer du att lÀra dig hur du skapar animerade banners i WordPress med Slider Revolution.

WordPress Àr kÀnt över hela vÀrlden för att göra saker enklare webbdesign och publicering i InternetnÀtverk. DÀr de som inte Àr medvetna om Àmnet gynnas mest.

Tack vare mÄnga verktyg kÀnnetecknas plattformen av att arbeta med en uppsÀttning visuella guider, tillÀgg och mallar.

Var och en av ovanstÄende Àr helt tillgÀnglig för samhÀllet. Alla med en specifik funktion driva och förbÀttra bekvÀmligheten med att anvÀnda webbplatsen.

Om du vill skapa en animerad banner i WordPress bör du veta att du har mÄnga byggare som hjÀlper dig med detta, men bara en Àr i toppen av jobbet.

Slider Revolution Àr ett plugin som kan möta behoven hos varje anvÀndare att skapa en reklambanner, sÄ idag kommer du att lÀra dig lite mer om detta plugin och hur du anvÀnder det korrekt pÄ din webbplats.

Hur kan en reglagedesigner hjÀlpa dig att skapa en animerad banner?

Som nÀmnts ovan bygger redigering av ditt WordPress-innehÄll pÄ de visuella guider de hanterar underlÀtta den kreativa processen.

Slider Revolution fungerar som en komplimang till plattformens huvudbyggare, kallad Visual Composer, som lÄter dig infoga önskade aspekter i front-end via dra-och-slÀpp-metoden.

Relationen detta tillÀgg har med möjligheten att skapa en animerad banner Àr att bÄda aspekterna Àr baserade pÄ en horisontell eller vertikal stapel som Àr pÄ en nyckelpunkt pÄ sidan.

Oavsett om det Àr en sidhuvud, sidfot eller sidomarginaler tar dessa tvÄ funktioner hand om innehÄllet i en specifik bild, video eller projekt dra till sig lÀsarnas uppmÀrksamhetgenom att ge dig nÄgon typ av information som intresserar dig.

PÄ de flesta webbplatser anvÀnds en animerad banner för att visa innehÄll frÄn annonsörer som marknadsför sidan. Detta Àr mycket anvÀndbart eftersom Slider Revolution lÄter dig skapa dynamiska övergÄngar med dess designeffekter som ger en mycket professionell effekt.

Steg för att designa en animerad banner med Slider Revolution

Efter att ha försökt ladda ner och installera plugin-programmet pÄ WordPress-redigeringsskÀrmen. Du mÄste köra den för att börja manipulera dess instÀllningar:

SÀtt in remsan pÄ platsen

Tryck pĂ„ knappen för att starta “Nytt reglage” som visas pĂ„ skĂ€rmen. FrĂ„n de visade standardmallarna vĂ€ljer du den som sĂ€ger “Standard”.

Sedan mĂ„ste du tilldela ett namn som kommer att fungera som referens till stapeln i “Titel” och “Alias” staplarna. Men ta det lugnt det kommer inte att visas pĂ„ sidan.

Ändra bĂ€ltets storlek

Denna aspekt kan Ă€ndras i avsnittet “Slide Layout” dĂ€r du behöver inaktivera det automatiska alternativet. SĂ„ att du kan stĂ€lla in standardbannermĂ„tten, som vanligtvis Ă€r 980 × 300.

Infoga multimediainnehÄll i Slider

AnvĂ€nd knappen “LĂ€gg till lager” för att vĂ€lja filen du vill lĂ€gga till, bild eller video och klicka sedan pĂ„ “Infoga”.

LÀgg till animation till ditt innehÄll

Om du har valt en bild, vĂ€lj den och klicka “Animering”. Under alternativen som heter “SlideMaskFromRight” och “Long-To-Left” (som inte Ă€r nĂ„got annat Ă€n en in- och utgĂ„ngsövergĂ„ng), stĂ€ll in din föredragna tid.

Om du vill lĂ€gga till en helt separat animation, genom att “Redigera banner” och gĂ„ in i “Anpassad” sektion, kan du infoga en algoritm ““Och spara dina Ă€ndringar.

Det Àr verkligen inte svÄrt att införliva en sÄdan nödvÀndig funktion pÄ en sida. Tja, med denna dynamiska metod kan du designa animerade banners med Slider Revolution, vilket förbÀttrar interaktionen och intÀktsgenereringen pÄ din webbplats.

0 Shares