Hur man skapar, ändrar och sparar ett inlägg som ett utkast på Facebook

Internet är mycket värdefullt eftersom det låter dig göra oändliga saker inom vilka det har en förlängning ett brett utbud av applikationer för alla smaker En av de mest kända är YouTube för musik-, film-, dorama- och filmälskare, ett utmärkt alternativ för att logga in utan att behöva ange din Google-e-postadress.

För dem som föredrar att få kontakt med familj och vänner utomlands eller på grund av en pandemi som gör det virtuellt, har vi Telegram som också låter dig skicka filer till så många som möjligt, skapa grupper. OcksåWhatsApp låter dig också lägga upp statusarringa samtal, videosamtal, hantera filer från WhatsApp Web utan mobiltelefon med eller utan internetuppkoppling, bland annat.

Men i synnerhet finns det en som har tänjt på gränserna vad gäller smak, och den här appen är känd för alla som Facebook eftersom den ger många användbara verktyg efter dina behov och smak, men Vad är Facebook och vilka verktyg erbjuder det mig?

Vad är Facebook? Vad erbjuder den?

Det är ett internetnätverk som lanserades 2004 av Mark Zuckerberg som låter dig hålla kontakten med vänner, familj och andra som är mer intressanta för dig. Denna kommunikation har inga gränser eftersom du kan ansluta till användare från hela världen genom budbärare (Messenger), foton, vara med i grupper, spela spel, inkl.

Ibland bara dessa historier vill du spara dem som en arbetsfilatt kunna publicera dem vid en viss tidpunkt, när den är klar eller vid en viss tidpunkt, men du vet bara inte hur du skapar, ändrar och sparar dem.

För att göra det är vi här för att hjälpa dig att steg för steg lära dig hur du använder var och en av dem verktyg från Facebook, få inte panik, du behöver bara ha ditt annonsinnehåll redo, ha en företagssida eftersom det inte är tillåtet för personliga profiler, följ sedan dessa steg som kommer att förklaras nedan det är superenkelt och enkelt! Du får se.

Hur skapar man en Facebook-annonsdesign?

Gå till ditt företags sida och lägg den överst publiceringsverktygdet är precis under sökrutan och skapa din publikation; förutom vanlig text kan du bifoga länkar, foton.

Gå nu till det övre vänstra hörnet, i sektionen Publicera, det finns en nedåtpil till höger, efter att ha valt den kommer de att visa dig tre publiceringsalternativ “Publicerade publikationer”, “Planerade publikationer” och “Utkast”, det senare alternativet är det du väljer och sedan publicerar det direkt eller enligt schema. Det senare alternativet låter dig definiera en schemalagd tid eller datum genom att komma åt din Facebook-kalender.

Din integritet är mycket viktig, så du konfigurerar bara säkerhet för specifika användare så att alla kan se den eller för specifika användare. Tiden är ute och du vill återpublicera eller rätta utkastetdu kan få tillbaka det, hoppa bara till det här avsnittet igen.

Hur redigerar man eller lägger upp en raderad Facebook-annons?

Gå till toppen av sidan igen till publiceringsverktyget, välj Utkast i den vänstra kolumnenGenom att klicka på den kan du redigera den, korrigera den, lägga till den, bara publicera den omedelbart.

Observera att endast webbplatsadministratörer kommer att ha behörighet att göra ändringar i utkastenDet låter dig också förhandsgranska din publikation på en dator eller mobiltelefon, i den senare kommer du att kunna förhandsgranska den via Facebooks sidahanteringsapplikation.

Hur skapar man Facebook-annonsdesigner?

Detta verktyg låter dig skapa bl.a textpublikationer, länkar, foton, som du när som helst kan redigera och schemalägga färdigställandet efter att ha kommit åt det. Detta alternativ Det kommer att spara tid, ansträngning och på ett mer praktiskt och dynamiskt sätt, fokusera bara på informationen du vill lägga upp, gör ditt bästa och slösa inte mer tid på att klippa, klistra in, redigera med en textredigerare och sedan ladda upp till Facebook. Med det här verktyget är det mycket enklare och enklare.

Relaterade Artiklar

Back to top button