Hur man skannar WhatsApp online QR-kod med frontkamera (exempel) | Se hur det Àr gjort

0 Shares

WhatsApp Àr en applikation för snabbmeddelanden vilket ger oss otaliga fördelar. Den hÀr appen slutar aldrig att förvÄna oss eftersom vi nu kan njuta av oss sjÀlva WhatsApp webben. För att anvÀnda den hÀr funktionen, skanna helt enkelt filen QR-kod med kameran pÄ vÄr enhet; Men kan vi skanna den hÀr WhatsApp-webbkoden med den frÀmre kameran om den bakre kameran inte fungerar? Möt honom hÀr i det hÀr inlÀgget.

QR-koden var inte sÀrskilt vÀlkÀnd för nÄgra Är sedan; men nuförtiden har det blivit vÀldigt utbrett och anvÀnds i alla möjliga apparater. Det Àr till exempel vÀldigt enkelt att skanna en QR-kod frÄn en Android- eller iPhone-mobil som vanligtvis anvÀnds för att spara information eller besöka webbplatser; Du kan till och med skapa en QR-kod sjÀlv för att dela din WIFI-signal med dina vÀnner.

WhatsApp Web med frontkamera?

WhatsApp Web it WhatsApp-tillÀgg frÄn mobil till surfplatta eller dator; eftersom ditt konto Àr synkroniserat med tvÄ olika enheter och vad du har pÄ en av dem kommer att Äterspeglas i den andra. Till exempel kommer skickade och mottagna meddelanden att synkroniseras med datorn och mobiltelefonen sÄ att de Äterspeglas i bÄda.

Web WhatsApp tillÄter det dela videor frÄn kontoret eller hemmet; olika typer av dokument och foton som har sparats pÄ datorn. Dessutom lÄter den dig ocksÄ ladda ner musik, foton och videor frÄn WhatsApp Web till din Windows- eller Mac-dator. Ladda ner WhatsApp frÄn din dator genom att installera WhatsApp. Om du har Windows 8, 10 eller Mac OSX 10.9 ladda ner enligt följande:

  • Ladda ner för Windows: ladda ner fil frĂ„n Öppna sedan och installera.
  • Ladda ner för Mac: du mĂ„ste ladda ner zip-filen. Sedan öppnar du och installerar whataspp.app, lĂ€gger till den i applikationen och i dockan pĂ„ skrivbordet. Till sist öppnar du den och skannar koden.

Om du har ett annat operativsystem, anvĂ€nd WhatsApp i din webblĂ€sare web.whatsapp.com. Även om du kan anvĂ€nda webblĂ€saren pĂ„ Windows och Mac, rekommenderas det att du laddar ner ovanstĂ„ende program.

Skanna WhatsApp QR-koden med den frÀmre kameran

Kanske Àr dilemmat detta backkamera Du kan inte anvÀnda din mobiltelefon pÄ grund av olika tekniska problem som genereras av hÄrdvaran eller helt enkelt för att den bakre kameralinsen inte fokuserar och bilden inte Àr tydlig.

Tja, den hÀr gÄngen mÄste du anvÀnda den frÀmre kameran, men med det Àr det lite mer komplicerat eftersom QR-lÀsare fungerar bara med den bakre kameran.

Men i sÄdana fall Àr det nödvÀndigt har en tredjepartsappdet vill sÀga en extern applikation som lÄter dig skanna olika typer av QR-koder, speciellt WhatsApp, för att synkronisera din mobil med en dator eller surfplatta.

QR Droid Private App (spanska)

Detta applikationen tar inte mycket plats och det kommer att vara anvÀndbart för andra lÀsningar som foton, öppna lÀnkprogram, du kan skapa dina egna QR-koder och mer. Dessutom lÄter det dig spara de lÀnkar som betyder mest.

  1. Öppna Play Butik pĂ„ din enhet.
  2. I programsökaren, sÀtt. Tryck pÄ knappen .
  3. NÀr du har installerat, öppna WhatsApp pÄ din mobila enhet och Àven pÄ din dator frÄn whataspp.com.
  4. DÄ kommer du att se en ikon i form av en kamera under kameran, tryck pÄ den för att göra det Àndra riktning pÄ kameran Fram.
  5. Rikta slutligen den frÀmre kameran mot datorns QR-kod. Det kan bli lite besvÀrligt, men nÀr du vÀl gör det, a telefonen vibrerar, skannern Àr klar.

Nu nĂ€r du vet hur du Ă„tgĂ€rdar problemet skanna WhatsApp Web QR-koden med den frĂ€mre kameran; det kommer definitivt inte att vara ett problem igen. Och Ă€ven om den frĂ€mre kameran pĂ„ mobiltelefonen Ă€r trasig, tack vare en extern applikation, kommer problemet att lösas. Även i vĂ€rsta fall finns det sĂ€tt att anvĂ€nda WhatsApp Web utan att skanna QR-koden. Vi hoppas att du gillade den hĂ€r artikeln maximalt.

0 Shares