Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man skannar dokument på Android och konverterar dem till PDF

Användningen av mobila enheter är mer och mer inarbetad i oss, de har blivit det grundläggande verktyget för vår utveckling som samhälle. Det skedde tack vare hårt arbete för att bli bättre och bättre och erbjuda mycket effektivare produkter.

Över åren allt relaterat till mobila enheter har förfinats, Idag har de mycket funktionella verktyg. Som kan utföra vilken uppgift som helst.

Så här har de blir mer och mer praktiska verktygmed vilket vi kan utföra alla typer av uppgifter på ett mycket enkelt och enkelt sätt. Tack vare användningen av mobilapplikationer som enkelt kan laddas ner till våra enheter.

För att en mobil enhet ska fungera krävs ett pålitligt och effektivt operativsystem, för närvarande är det mest använda Android.

Kan jag konvertera ett dokument och göra det digitalt?

Mobila enhetstillverkare väljer Android operativsystem som dess huvudkontroller. Det är för att det är ett av de bästa systemen vi kan hitta på marknaden som dess ständiga kamp för att bli bättre gör det till det föredragna.

Butiken där vi kan ladda ner alla specialiserade applikationer och program är Spela butik. För detta ändamål kan vi introducera och ladda ner vilken applikation vi vill, tack vare det breda utbudet av kategorier.

Däremot har vi uppgifter som vi inte klarar av, men tack vare ständiga mjukvaruuppdateringar kan vi ha fler och mer avancerade verktyg. Ett sätt vi kan observera detta är genom situationen digitalisera dokument.

I många fall har vi dokument online och av någon anledning vill vi ha dem digitaliserade för att kunna dela dem eller lägga till någon modifiering. Tack vare de nya teknologier som har utvecklats är det möjligt.

Använder sig av skannrar som vi kan ladda ner från den officiella Android-butiken, vi kan digitalisera de dokument vi behöver. I sin tur kan vi med hjälp av många av dessa program konvertera dessa dokument till PDF-filer.

Det finns många program där ute som lovar detta, men många är inte effektiva. I den här artikeln kommer vi att ta reda på vilket program som är bäst för att skanna och konvertera alla dokument till PDF.

Hur laddar man ner och installerar CamScanner?

Utan tvekan en av de bästa skannrarna vi kan hitta på marknaden, med detta program kan vi konvertera vilket dokument som helst inom några sekunder. Vi kan ladda ner det väldigt enkelt från Spela butik.

För att ladda ner denna fantastiska app är det första vi behöver göra att öppna Play Butik, nu väljer vi sökfältet längst upp på skärmen. I den kommer vi att skriva CamScanner och ge upp “Leta efter”.

Sedan väljer vi det första alternativet som dyker upp så att vi kan observera mer i detalj vad applikationen har att erbjuda. För att ladda ner denna applikation klickar du bara på alternativet “Ladda ner”.

Sedan ger vi behörigheterna och nedladdningsprocessen börjar, vi måste ha tålamod och vänta på att processen ska slutföras. Installationen startar automatiskt och vi kommer att kunna använda CamScanner.

Steg för att skanna dokument med CamScanner och konvertera dem till PDF

För att skanna ett dokument med det här programmet är det första vi behöver göra öppna CamScanner, detta tar dig till startsidan. Nu måste vi klicka på kameraikonen som finns längst ner på skärmen.

Således kommer kameran på vår enhet att slås på, nu måste vi fånga bilden av dokumentet vi vill konvertera. Sedan kan vi lägga till lite redigering till vår bild.

Vi ger up “Nästa” och vi lägger till så många modifieringar som vi vill, beroende på vilken effekt vi letar efter, kan vi uppnå fantastiska resultat. Slutligen klickar vi på “Dela”, den här filen är i PDF-format.

Slutligen hoppas vi att den här artikeln hjälpte dig. Dock, Vi skulle älska att höra från dig Lyckades du skanna dina Android-dokument och konvertera dem till PDF med CamScanner? Känner du till några andra alternativ för att skanna dokument på Android och konvertera dem till PDF? Lämna oss dina svar i kommentarerna.