Hur man skannar dokument från en Android-telefon med CamScanner (exempel)

CamScanner är en mycket speciell applikation som fungerar enligt vad dess namn antyder: möjlighet skanna dokument med kameran på mobiltelefonenoch därmed digitalisera dem till ditt lager.

Detta gör det till ett extremt användbart och önskvärt verktyg som löser transport- och viktproblemet som gör att du inte kan använda skannern varje gång du behöver den.

Med sin betalda och gratis metod erbjuder den en rad professionella alternativ som låter dig se och läsa de dokument du vill skanna korrekt.

Dessutom är det ett mycket praktiskt verktyg eftersom det kan användas ur synvinkeln att arbeta för en student. Det finns ett behov av det digitalisera fakturor eller avtal de förtjänar en säker backup. Så om du vill veta mer om detta fantastiska verktyg, fortsätt att läsa den här artikeln.

CamScanner, ett skanningsprogram

Sedan starten av telefoni för Android har CamScanner erbjudit sina tjänster varje gång en användare behöver digitalisera ett papper eller en yta. För väl förvara den säkert.

Trots att det är en väldigt liten och inte särskilt igenkännbar applikation. nertjäna ditt syfte effektivt i var och en av de enheter som den är installerad på.

Bland dess fördelar kan du hitta lätthet dela skannat innehåll. För övriga telefoner, skrivare eller faxar, samt möjlighet att anteckna bilder, inkl. Med ett lagermoln.

Som nämnts tidigare har den också två versioner, en gratis och den andra Premium. De varierar beroende på vilka tjänster och funktioner den erbjuder.

Den här betalversionen är dock bara användbar för dem som förtjänar att använda programmet från en mer professionell synvinkel.

Ett av alternativen som sticker ut i Premiumversionen är möjligheten transkribera text till TXT-dokument direkt från bilden. Men om du bara vill digitalisera innehållet i en serie dokument räcker det med gratisversionen.

Hur används CamScanner?

Dess användbarhet är ganska enkel eftersom den har en förlängning ett extremt direkt gränssnitt till var och en av dess funktioner. Efter att ha startat applikationen kommer ett tomt fönster att dyka upp på skärmen som representerar ett “galleri” med skanningar som gjorts sedan applikationen installerades på mobiltelefonen.

På den här skärmen hittar du alternativ som att starta en dokumentskanning och konvertera filer till ett specifikt format, oavsett om det är PDF eller JPG.

Börja skanna med CamScanner

För att komma igång klickar du på kameraikonen längst ner till höger i starten. Vilket tar dig till en skärm som liknar skärmen på en mobilkameraapplikation.

I det här gränssnittet måste du välja mellan huvudalternativen: skanna ett enstaka dokument eller flera dokument. Markerad med en rutig ikon längst upp på skärmen.

När du har gjort detta val placerar du helt enkelt telefonen framför dokumentet och tar ett foto. Medan programmet upptäcker filerna automatiskt Faktura.

Nästa steg är att trycka på knappen acceptera och bilden kommer att analyseras för skalning till skärmstorleken. För att gå till inställningssektionen.

Inställningar för efterskanning

Du kan definiera titeln på varje bild för att hålla den organiserad. I sin tur består den av en serie filter eller manuella justeringar som kan förbättra visualisering och definition skanning utförs för att få ett bättre resultat.

Slutligen kommer du att klicka på knappen acceptera igen för att slutföra proceduren. Se hur det automatiskt inkluderas på appens startsida.

På så sätt får du filen skapa en säkerhetskopia varje dokument. Tack vare detta har du enkel åtkomst när du behöver det.

Sammantaget är mängden fördelar som kan erhållas från denna ansökan många. Därför rekommenderas det starkt att lägga till CamScanner i programbiblioteket.

Relaterade Artiklar

Back to top button