Hur man skannar dokument frÄn en Android-telefon med CamScanner (exempel)

0 Shares

CamScanner Àr en mycket speciell applikation som fungerar enligt vad dess namn antyder: möjlighet skanna dokument med kameran pÄ mobiltelefonenoch dÀrmed digitalisera dem till ditt lager.

Detta gör det till ett extremt anvÀndbart och önskvÀrt verktyg som löser transport- och viktproblemet som gör att du inte kan anvÀnda skannern varje gÄng du behöver den.

Med sin betalda och gratis metod erbjuder den en rad professionella alternativ som lÄter dig se och lÀsa de dokument du vill skanna korrekt.

Dessutom Àr det ett mycket praktiskt verktyg eftersom det kan anvÀndas ur synvinkeln att arbeta för en student. Det finns ett behov av det digitalisera fakturor eller avtal de förtjÀnar en sÀker backup. SÄ om du vill veta mer om detta fantastiska verktyg, fortsÀtt att lÀsa den hÀr artikeln.

CamScanner, ett skanningsprogram

Sedan starten av telefoni för Android har CamScanner erbjudit sina tjÀnster varje gÄng en anvÀndare behöver digitalisera ett papper eller en yta. För vÀl förvara den sÀkert.

Trots att det Àr en vÀldigt liten och inte sÀrskilt igenkÀnnbar applikation. nertjÀna ditt syfte effektivt i var och en av de enheter som den Àr installerad pÄ.

Bland dess fördelar kan du hitta lÀtthet dela skannat innehÄll. För övriga telefoner, skrivare eller faxar, samt möjlighet att anteckna bilder, inkl. Med ett lagermoln.

Som nÀmnts tidigare har den ocksÄ tvÄ versioner, en gratis och den andra Premium. De varierar beroende pÄ vilka tjÀnster och funktioner den erbjuder.

Den hÀr betalversionen Àr dock bara anvÀndbar för dem som förtjÀnar att anvÀnda programmet frÄn en mer professionell synvinkel.

Ett av alternativen som sticker ut i Premiumversionen Àr möjligheten transkribera text till TXT-dokument direkt frÄn bilden. Men om du bara vill digitalisera innehÄllet i en serie dokument rÀcker det med gratisversionen.

Hur anvÀnds CamScanner?

Dess anvĂ€ndbarhet Ă€r ganska enkel eftersom den har en förlĂ€ngning ett extremt direkt grĂ€nssnitt till var och en av dess funktioner. Efter att ha startat applikationen kommer ett tomt fönster att dyka upp pĂ„ skĂ€rmen som representerar ett “galleri” med skanningar som gjorts sedan applikationen installerades pĂ„ mobiltelefonen.

PÄ den hÀr skÀrmen hittar du alternativ som att starta en dokumentskanning och konvertera filer till ett specifikt format, oavsett om det Àr PDF eller JPG.

Börja skanna med CamScanner

För att komma igÄng klickar du pÄ kameraikonen lÀngst ner till höger i starten. Vilket tar dig till en skÀrm som liknar skÀrmen pÄ en mobilkameraapplikation.

I det hÀr grÀnssnittet mÄste du vÀlja mellan huvudalternativen: skanna ett enstaka dokument eller flera dokument. Markerad med en rutig ikon lÀngst upp pÄ skÀrmen.

NÀr du har gjort detta val placerar du helt enkelt telefonen framför dokumentet och tar ett foto. Medan programmet upptÀcker filerna automatiskt Faktura.

NÀsta steg Àr att trycka pÄ knappen acceptera och bilden kommer att analyseras för skalning till skÀrmstorleken. För att gÄ till instÀllningssektionen.

InstÀllningar för efterskanning

Du kan definiera titeln pÄ varje bild för att hÄlla den organiserad. I sin tur bestÄr den av en serie filter eller manuella justeringar som kan förbÀttra visualisering och definition skanning utförs för att fÄ ett bÀttre resultat.

Slutligen kommer du att klicka pÄ knappen acceptera igen för att slutföra proceduren. Se hur det automatiskt inkluderas pÄ appens startsida.

PÄ sÄ sÀtt fÄr du filen skapa en sÀkerhetskopia varje dokument. Tack vare detta har du enkel Ätkomst nÀr du behöver det.

Sammantaget Àr mÀngden fördelar som kan erhÄllas frÄn denna ansökan mÄnga. DÀrför rekommenderas det starkt att lÀgga till CamScanner i programbiblioteket.

0 Shares