Hur man skaffar ett QQ-konto utanför Kina – snabbt och enkelt

0 Shares

Har du nĂ„gonsin stött pĂ„ en QQ-term med nĂ„gon kinesisk app eller webbplats? Om sĂ„ Ă€r fallet har vi en lösning eftersom vi visar hur du gör det hĂ€r skapa ett QQ-konto utanför Kina – Snabbt och enkelt.

Att ha ett QQ-konto Àr viktigt om du tÀnker anvÀnda Kina relaterade tjÀnster. Du bör ocksÄ veta att det inte Àr nödvÀndigt att vara i det hÀr landet för att ha ett konto, genom att följa vÄr guide kan du enkelt gÄ med i denna meddelandetjÀnst.

Vad Àr QQ?

QQ Àr meddelandeprogram mycket populÀrt i Kina, i sjÀlva verket har det varit en av de viktigaste anvÀndningsomrÄdena för dessa fastigheter i mÄnga Är. Dessutom tjÀnar appen andra syften eftersom mÄnga appar krÀver ett konto dÀr.

SÀkert att försöka nÄgon tillÀmpning av kinesiskt ursprung, snubblade han över QQ-kontokrav. Detta kan vara ett problem för oerfarna personer, i alla fall Àr registreringen en enkel process om du har rÀtt vÀgledning.

I följande handledning kommer vi att lÀra oss hur man skapar ett QQ-konto utanför Kina, lÀs noga informationen vi har förberett Ät dig.

Hur man skaffar ett QQ-konto utanför Kina – snabbt och enkelt

Att ha ett QQ-konto Àr ofta nödvÀndigt, oroa dig inte för sprÄkbarriÀren eftersom med vÄr guide kan du enkelt registrera dig. Bearbeta registreringen Àr enkelDet kan i alla fall vara ganska omfattande, sÄ vi har delat upp det i tvÄ delar.

Första delen

 1. Det första du bör göra Àr att gÄ till Google Play Butikeftersom det Àr hÀr vi laddar ner QQ-appen.
 2. Skriv in QQ i sökmotorn och klicka pÄ den appen som har en pingvinikon, men du kan ocksÄ komma Ät QQ direkt i Play Store.
 3. Alternativet “Installera” kommer att visas, klicka pĂ„ det och vĂ€nta tills nedladdningen och installationen av applikationen Ă€r klar.
 4. Efter att ha laddat ner och installerat programmet, kör det för första gÄngen innan detta, QQ-applikationen kommer att utvÀrdera systemet, denna process kan ta nÄgra sekunder eller minuter.
 5. Det Àr mycket möjligt att appen ber dig att göra det vissa befogenheterallt du behöver göra Àr att klicka pÄ TillÄt för att fÄ programmet att köras normalt.
 6. Efter det kommer det att finnas tvÄ alternativ pÄ skÀrmen, du mÄste klicka pÄ alternativet till höger I blÄtt. Med det hÀr alternativet skapas ett QQ-konto.

Dessutom, medan den hÀr handledningen Àr fokuserad pÄ Android, kan du ocksÄ ladda ner QQ-appen frÄn App Store och prova den pÄ din Apple-enhet.

Andra delen

 1. I nÀsta meny mÄste vi ange vÄrt telefonnummer. För Àndra standardkodenklicka pÄ alternativet ovanför siffran +86, se till att trycka pÄ det till höger
 2. En meny med mÄnga alternativ kommer att dyka upp pÄ skÀrmen, dessa Àr landskoder, i alla fall, som du kan se, Àr det pÄ kinesiska. Oroa dig inte, klicka pÄ sökmotorn som du hittar i det övre vÀnstra hörnet av skÀrmen.
 3. I den hÀr sökmotorn mÄste du skriv ditt riktnummerOm du inte kan det kan du söka efter det pÄ Internet. Till exempel för Spanien Àr denna kod +34, sök endast genom att ange siffror, inte plustecknet (+).
 4. Efter att ha utfört en sökning kommer resultaten att visas, tryck pÄ det första som visas pÄ skÀrmen.
 5. Applikationen kommer att omdirigera dig till registreringssektionen, i vilket fall din landskod ska visas Skriv in ditt telefonnummer och tryck pÄ den blÄ knappen för att fortsÀtta.
 6. En verifieringskod kommer att skickas till ditt nummer, efter att ha mottagit den, skriv denna kod pÄ QQ-applikationsskÀrmen. Efter att ha tillhandahÄllit dem kommer applikationen att verifiera det.

I slutet av verifierings- och registreringsprocessen kommer du att ha ditt QQ-konto. Om du vid nÄgot tillfÀlle behöver tillgÄng till ditt konto anger du bara ditt telefonnummer.

Kom ihÄg att hela processen som visats tidigare, du kan ocksÄ göra det med den senaste Bluestacks-emulatorn för PC-version eller nÄgon annan kapabel emulator.

0 Shares