Hur man ser volleyboll på OS 2020: viktiga datum, schema, gratis livestream och mer

0 Shares

Volleyboll blev officiellt en olympisk sport i Tokyo 1964 Games, så det verkar lämpligt att ställa in och se evenemang som utspelar sig i samma stad nästan 60 år senare. Läs vidare när vi förklarar hur du ser en live volleyboll i OS.

Med Brasilien som ledande i volleyboll för herrar – förblivit obesegrade i sportens världsmästerskap 2019 – och Republiken Kina regerar i kvinnodivisionen, förväntas båda nationerna outtröttligt försvara sitt guld under spelen 2020.

Polens Wilfredo Leon är dock en spelare att titta på efter att ha vunnit titeln som bästa ytterspikare i World Cup Dream Team 2019. Italien ståtar också med några upp-and-comers att se upp för-idrottaren Paola Egonu fick uppmärksamhet 2018 efter att ha gjort imponerande 324 poäng i damernas världsmästerskap.

Sammantaget är det Ryssland och Sovjetunionen som har flest OS -guld i volleyboll, med totalt åtta medaljer som vunnits av manliga och kvinnliga lag. Kommer någon att slå dem från topplatsen i Tokyo? Ställ in för att titta på volleyboll vid OS 2020 för att ta reda på det. Alternativt kan du se hur du live streamar OS -action hela sommaren.


OS 2020 volleyboll: viktiga datum och tider

  • Guldmedalj för män: lördag 7 augusti från 21.15 JST / 13.15 BST / 8.15 ET
  • Guldmedaljematch för kvinnor: söndag 8 augusti från 13.30 JST / 5.30 BST / 12.30 ET

Gratis live volleyboll OS 2021

Ett stort antal programföretag världen över sänder TV i Tokyo, och lyckligtvis är några av dem gratis att sända. Den officiella OS -webbplatsen erbjuder också gratis livestreaming av många av sportevenemangen, särskilt de stora.

Men om du vill ha bredare täckning av spelen är det en bra idé att välja en inhemsk sändare. TVNZ i Nya Zeeland, RTE i Irland, BBC och iPlayer -streamingtjänsten i Storbritannien och Channel 7 i Australien erbjuder alla gratis livesändning. Fortsätt läsa för att lära dig hur du kan livestreama OS i Tokyo var du än är.

Hur man ser ditt OS live stream när du är utomlands

Sportfantaster som vill se ett OS -livestream 2021 bör kunna få tillgång till sin vanliga gratis eller betalda täckning från hela världen. Medan geografisk blockering vanligtvis begränsar täckningen i utlandet till lokala leverantörer – och vissa arbetsplatser, studier eller till och med fritid kan hindra dig från att strömma på grund av bandbreddsbegränsningar – det finns ett riktigt enkelt sätt att lösa dessa problem.

Svaret är lika enkelt som att ladda ner och installera den bästa VPN -tjänsten, som sedan låter dig berätta för din dator, telefon, surfplatta eller annan enhet att den är i ett annat land. Det betyder att du kan ställa in din vanliga täckning hemifrån, var du än är, utan att behöva tillgripa en olaglig ström.

Använd en VPN för att titta på de olympiska spelen i Tokyo 2020 var som helst

ExpressVPN – få världens bästa VPN
Vi har lagt alla de stora VPN: erna och vi betygsätter ExpressVPN som vårt bästa val, tack vare dess snabbhet, användarvänlighet och starka säkerhetsfunktioner. Det är också kompatibelt med nästan vilken strömningsenhet som helst, inklusive Amazon Fire TV Stick, Apple TV, Xbox och PlayStation, samt Android- och Apple -mobiler och, bäst av allt, det har en fantastisk historia av att låsa upp de hårdaste strömmarna tjänster runt om i världen.

Registrera dig för en årsplan nu och få ytterligare 3 månader helt GRATIS. Och om du ändrar dig inom de första 30 dagarna, meddela dem och de ger dig pengarna tillbaka utan en krångel.

– Prova ExpressVPN 100% riskfritt i 30 dagar

Att använda en VPN är verkligen enkelt-lika enkelt som en-två-tre, faktiskt!

1. Ladda ner och installera ett VPN – som vi säger, vårt främsta övergripande val är ExpressVPN, som representerar den bästa lösningen för de flesta sportfans i OS

2. Anslut till lämplig serverplats – öppna VPN -appen, klicka på “välj plats” och välj det land där din hemmasändare är baserad

3. Gå till sändarens livestream – så om du är från Storbritannien går du bara till BBC iPlayer och loggar in som vanligt

Det är allt som finns! Du kommer nu att kunna se all OS -action precis som du skulle göra från din egen soffas bekvämlighet.

GRATIS OS -volleyboll live stream i Storbritannien

BBC är känd för sin utmärkta täckning av OS och Brittiska invånare får fånga allt gratis! BBC One och BBC Two kommer att sända över 350 timmars livefilm från Tokyo. Om du inte har tillgång till en TV kan du fortfarande använda BBC iPlayer för att strömma händelserna live.

Om du vill ha mer fullständig täckning av sportevenemang har du också Discovery+ och Eurosport. Discovery+ streaming -abonnemang börjar på £ 6,99/månad, och Eurosports streamingtjänst börjar på £ 4,99/månad, med en tre dagars gratis provperiod. Båda tjänsterna körs på Apple- och Windows-datorer, på Samsung TV med Tizen 3.0 och senare, Chromecast och mer.

Inte i Storbritannien under OS 2020? Oroa dig inte – med en VPN kan du fånga alla händelser.

Hur man ser OS i volleyboll i USA utan kabel och på TV

På kabel -TV i USA har NBC sändningsrättigheterna för OS i Tokyo. Om du har nätverket på din kabel kan du också titta på det online via NBC -streamingplattformen.

För dem som inte använder kabel finns det andra streamingtjänster som har NBC -kanalen, som Peacock TV, Sling TV, YouTube TV och andra.

Påfågel-TV är tillgänglig för ett magert pris på $ 4,99 i månaden (eller $ 49,99 för en årsplan) och kommer med en GRATIS 7-dagars provperiod-men notera att mycket av dess programmeringsschema överlämnas till multisporttäckning. Det här är bra för allmänna fans, men kanske lite frustrerande om du vill ha en end-to-end-åtgärd av en specifik disciplin.

Alternativt kostar Sling TV $ 35/månad för det paket du behöver för mer omfattande NBC -åtkomst. Just nu är det tillgänglig för bara $ 10 under den första månaden som en del av en tidsbegränsad affär.

Båda dessa streamingtjänster är tillgängliga i Google Chrome -webbläsaren, Amazon Fire TV, spelkonsoler som PS4 och Xbox One och på Android och iOS.

Få det bästa erbjudandet på TV -streamingtjänster

Hur man ser OS i volleyboll i Kanada

Flera programföretag i Kanada täcker OS i Tokyo. Om du har ett kabelabonnemang kan du fånga händelserna på CBC, TSN, Sportsnet och TLN. Om du inte har ett kabelabonnemang kan du prenumerera på CBC, TSN eller Sportsnets online streamingtjänster.

Om du för närvarande inte betalar för ett paket är CBC: s OTT -erbjudande din bästa insats eftersom det är kostnadsfritt, TSN och Sportsnet kostar CAD 19,99/månad på en månadsplan. TLN är det enda programföretaget som inte erbjuder en fristående strömningstjänst.

Vill du se din täckning från utlandet? Glöm då inte att använda ett VPN är ett bra sätt att titta på täckning utomlands.

Hur man live streamar volleyboll vid OS GRATIS i Australien

I Australien har Channel 7 exklusiva sändningsrättigheter för OS i Tokyo. Livestäckningen kommer att sändas gratis på 7Two och 7Mate, och är utan tvekan det mest omfattande gratisalternativet i världen.

Om du vill se spelen online gratis kan du använda Channel 7s streamingtjänst, 7plus – tillgänglig i webbläsare, iOS, Android, LG TV, Chromecast och mer.

Inte i Australien? Använd en VPN om du är hemifrån för att kunna utnyttja din lokala OS-täckning.

Fler 2020 -sändare runt om i världen

Om du inte är i ett av dessa länder, oroa dig inte – OS visas på de flesta platser runt om i världen, även om du kanske inte lyckas med gratis streaming och täckningsnivåer varierar avsevärt beroende på plats.

Du kan kontrollera vad som erbjuds där du är med hjälp av den dedikerade Wikipedia -sidan för alla världens olympiska kanalkanaler.

Jämför de bästa övergripande VPN -tjänsterna 2021 efter pris:

0 Shares