Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man ser varje Premier League-spel live online den sista dagen | Betrodda recensioner

Det är den sista dagen i Premier League-säsongen och alla tio matcherna kommer att sändas på TV, vilket innebär att du kan välja mellan kritiska spel som Leicester vs Man United, West Ham vs Aston Villa och Arsenal vs Watford. Vår guide kommer att berätta hur du kan titta var du än är.

På den sista dagen i Premier League säsongen tradition och rättvisa dikterar att alla spel startar samtidigt. Så, alla tio fixturer kommer kick-off vid 16:00 BST på söndagen den 26 juli.

Sky Sports har rätt att visa åtta av de tio matcherna. De flesta kräver en aktiv Sky Sports-prenumeration. Två matcher är live på BT Sport, vilket kräver abonnemang.

Här är hela sortimentet av spel:

Arsenal vs Watford – 16:00 kick-off, live på Sky Sports Premier League

Burnley vs Brighton – 16:00 kick-off, live på Sky Sports Arena

Chelsea mot vargar – 16:00 kick-off, live på Sky Sports Football

Crystal Palace vs Tottenham – 16:00 kick-off, Live on Sky Sports Action

Everton vs Bournemouth – 16:00 kick-off, live på Sky Sports Golf

Leicester vs Man Utd – 16:00 kick-off, live på Sky Sports Main Event

Man City vs Norwich – 16:00 kick-off, live på Sky Sports Pick (FRI) och Sky One

Newcastle mot Liverpool – 16:00 kick-off, Live på BT Sport 2 (täckningen börjar kl. 15.30)

Southampton vs Sheffield United – 16:00 kick-off, live på Sky Sports Mix

West Ham vs Aston Villa – 16:00 kick-off, live på BT Sport 1

Befintliga Sky Sports-prenumeranter kan se spelen på Sky Sports Premier League, Arena, Fotboll, Action, Golf och Main Event. Men om du inte är du inte en full Sky Sports-prenumerant kan du fortfarande titta genom att ta en Nu passerar TV Sky Sports.

Dessa pass kommer i dagliga, veckovisa och månatliga smaker och är perfekta för att du ska få din fotbollsfix. Nu fungerar TV på flera enheter så att du kan titta på spelen på din telefon, TV, bärbar dator, surfplatta eller Chromecast. Se widgeten nedan för att titta på de senaste erbjudandena för Now TV:

Den fria till luften Sky Pick kanalvisning Man City vs Norwich är tillgänglig att titta via Freeview Play-appen för iOS och Android, men det här är kanalnumren:

Freeview: Kanal 11
Freesat: Kanal 147
Sky: Channel 159
Virgin Media: Kanal 165

De Sky Sports Mix kanalen kräver en aktiv prenumeration på Sky TV, men kräver inte en fullständig Sky Sports-prenumeration. Det kommer att luftas Southampton vs Sheffield United.

För Newcastle mot Liverpool och West Ham vs Aston Villa du behöver en BT Sport prenumeration. Du kan registrera dig här.

Det finns mycket att spela för på den sista dagen, med europeiska och nedflyttningsfrågor som fortfarande ska avgöras. Leicester City vs Manchester United är ett effektivt knock-out-spel för Champions League-kval, där United bara behöver oavgjort. Chelsea vet också att en seger mot Wolves kommer att se dem återvända till Champions League oavsett.

I bottenänden av tabellen kommer två från Aston Villa, Watford och Bournemouth att förflyttas från Premier League. Villa vet att en seger i West Ham som redan är säker borde vara tillräckligt för att säkerställa överlevnad. Men om Watford vinner mot Arsenal kommer det att bli målskillnad, med bara ett mål som skiljer de två lagen innan de startar.

Bournemouth ser minst sannolikt att överleva. De måste slå Everton och hoppas att både Villa och Watford tappar för att hålla sig uppe i målskillnaden.

Så det finns fem spel med verklig mening. Med rätt prenumerationer kan du bläddra igenom dem alla.

Relaterat: Bästa TV-apparater 2020 – 15 smarta TV-apparater för alla köpare

Om du är ett fan av strömmande innehåll online bör du också vara intresserad av att vara säker medan du gör det och hålla din privata data borta från hackarnas händer. Om så är fallet finns det inget bättre sätt att hålla din onlineaktivitet säker än med en dedikerad VPN.

Att låta dig ansluta via en annan IP-adress någon annanstans i världen, med en VPN kan du surfa på internet i fred, med vetskapen att du är säker från nyfikna ögon hos alla som kanske vill stjäla din personliga information.


Vi kan tjäna en provision om du klickar på en affär och köper en artikel. Därför vill vi se till att du är välinformerad och nöjd med ditt köp så att du fortsätter att lita på oss för dina köprådsbehov.