Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man ser Spotify-statistik på PC och smartphone

Spotify är en leverantör av ljudströmning och mediatjänst. Som vanliga smartphoneanvändare kommer vi att använda Spotify minst en gång om dagen. De senaste dagarna tillkännagav Spotify många nya funktioner i sin plattform, som att få låttexter. I den listan finns det en intressant uppdatering för alla free och betalda användare. Med detta kan du se statistiken för ditt år kring Spotify. Funktionen heter Spotify Wrapped.

Vi har tillhandahållit två metoder. En ser Spotify Stats på PC och den andra ser din Spotify Stats på smartphonen. Med Spotify Stats kan du hitta dina bästa artister och topplåtar genom tiderna. Det är en ny sajt som har gett mer information och har gått viralt i sociala medier ända sedan den introducerades. Spotify Stats är en klassisk Spotify-dataanalysator. Webbplatsen visar vanligtvis dina bästa låtar, genrer och artister, som är organiserade efter de senaste fyra veckorna, de senaste sex månaderna och genom tiderna.

Så här ser du din Spotify-statistik på PC

(1) Gå till Spotify-webbplatsen (logga in om du tillfrågas) på din PC och klicka på Profil ikon.

(2) Välj i rullgardinsmenyn Profil.

(3) Nu kan du söka efter dina ofta spelade artister, en lista med spellistor och låtar. Klick Se allt för att utöka din sökning.

(4) Du kan nu se din Spotify-statistik.

Hur du ser din Spotify-statistik på smartphone

Du kan få uppdaterad Spotify-statistik på din smartphone om du har den uppdaterade Spotify-appen.

(1) Öppna Spotify-appen och tryck på inställningar ikon.

(2) Under användarikonen kan du se Visa profil. Klicka på Visa profil.

(3) Tryck på Se allt för att få all information om dina senaste spellistor, lista över artister och mycket mer.

Så här ser du Spotify-statistik med hjälp av tredjepartstjänster

Fördunkla

Den här tjänsten jämför Spotify-användardata med Obscurity-användare. De fem bästa obskyra artisterna som du lyssnar på kommer att visas. Att betygsätta musiken efter vårt humör är en annan unik egenskap. Att jämföra Spotify-statistik med en annan obskyr användare kommer att ge den bästa låten för varje decennium. Besök Obscurify-webbplatsen i din webbläsare och klicka Logga in med Spotify. Klicka nu Hålla med knappen för att se statistiken.

Kvitto

Den analyserar Spotify-statistik och lägger upp de tio bästa låtarna på kvittot. Kvittot ser superfint ut. Längden på 10 låtar och den totala längden kommer också att inkluderas i kvittot. Gå till Receiptify-webbplatsen och klicka på Logga in med Spotifygodkänn villkoren och få ditt kvitto gjort.

Modifiera

Det ger ingen statistik från vår Spotify-data. AI:n analyserar de låtar som spelas och skapar spellistan på egen hand. Du kan också få en automatisk spellista med dina favoritlåtar. Besök webbplatsen Moodify och logga in med dina Spotify-uppgifter. Skapa en automatisk spellista.

Hur man ser Spotify Wrapped

(1) Öppna Spotify-appen och logga in med ditt konto.

(2) Scrolla ner på hemsidan för Spotify-appen tills du ser en rosa ikon som säger Ditt 2020 inslaget.

(2) Klicka Ditt 2020 inslaget. Den tar dig till den inslagna målsidan. Längst upp kan du se bannern Se hur du lyssnade 2020. Klicka på den för att se din årliga Spotify-statistik.

(3) Om du bläddrar längre ner kan du hitta funktioner för årets slut, som inkluderar en spellista med dina 100 bästa låtar.

(4) Du kan också dela din Spotify Wrapped-statistik med dina vänner genom att trycka på Dela den här historien knapp.

I Spotify-appen på skrivbordet, om du flyttar till fliken Made for You på vänster sida, kan du inte bara se din Spotify Wrapped-statistik för 2020. Du kan också besöka Spotify Wrapped-webbplatsen för att se din statistik året runt.

Genom att följa dessa enkla steg kan du känna till din Spotify-statistik på din PC såväl som på din smartphone. Spotify Stats är en av de supercoola funktionerna i Spotify. Använd statistikfunktionen på Spotify och njut av att lyssna på musik. Funktionen har förmågan att känna till våra favoritlåtar och den kan också enkelt berätta för oss hur vår musiksmak förändras över tiden.

Följ vår Facebook och Twitter sidor för att få fler uppdateringar.