Hur man ser Pose sÀsong 3 online: strömma varje nytt avsnitt var som helst

0 Shares

Blanca lider av kÀrlek och förlust av identitet i den tredje och sista sÀsongen av Pose, som blinkar framÄt till 1994. Med Christopher och hennes nya roll som sjuksköterskahjÀlp som krÀver all hennes vÄrd och uppmÀrksamhet har Evangelista House tagit en baksÀtet, och det stiger ett nytt hus. LÀs vidare nÀr vi förklarar hur man ser Pose sÀsong 3 online och streamer varje avsnitt, oavsett var du befinner dig i vÀrlden just nu.

Arv Àr den börda som vÀger tungt pÄ allas axlar, eftersom AIDS fortsÀtter att rasa genom samhÀllet och slÄr ner vÀnner och familj i en alarmerande takt.

Pray Tell faller sönder nÀr han kÀmpar för att komma överens med situationens allvar, de obevekliga begravningarna sliter honom lika mycket som hans eget försÀmrade hÀlsotillstÄnd.

LÀkemedel kan bedöva smÀrtan, men de ger inga svar.

SÄ fristÄende frÄn balsalen som hon nÄgonsin varit, bestÀmmer Blanca att det Àr dags att ta tillbaka Evangelistas hus, i en vital uppvisning av enhet inför sÄ mÄnga krafter som försöker riva alla ifrÄn varandra.

Följ vÄr guide nedan för hur du kan titta pÄ Pose online och strömma varje ny sÀsong 3 avsnitt sÄ snart det slÀpps.


Hur man tittar pÄ Pose online frÄn andra lÀnder

NÄgon utomlands nÀr Pose sÀsong 3 sÀnds kommer sannolikt inte att kunna se showen pÄ sin vanliga streamingplattform pÄ grund av irriterande regionala begrÀnsningar.

Lyckligtvis finns det en enkel lösning. Nedladdning av en VPN gör att du kan strömma den nya serien online oavsett var du Àr. Det Àr en enkel mjukvara som Àndrar din IP-adress, vilket innebÀr att du kan fÄ tillgÄng till on-demand-innehÄll eller live-TV precis som om du var hemma.

AnvÀnd en VPN för att titta pÄ Pose sÀsong 3 var som helst

ExpressVPN – fĂ„ vĂ€rldens bĂ€sta VPN
Vi har lagt alla viktiga VPN-enheter genom sina steg och vi betygsÀtter ExpressVPN som vÄrt toppval tack vare dess snabbhet, anvÀndarvÀnlighet och starka sÀkerhetsfunktioner. Det Àr ocksÄ kompatibelt med nÀstan vilken streamingenhet som helst, inklusive Amazon Fire TV Stick, Apple TV, Xbox och PlayStation, samt Android- och Apple-mobiler.

Registrera dig för en Ärsplan nu och fÄ ytterligare 3 mÄnader helt GRATIS. Och om du Àndrar dig inom de första 30 dagarna, lÄt dem veta och de kommer att ge dig dina pengar tillbaka utan en grÀl.

– Prova ExpressVPN 100% riskfritt i 30 dagar

Hur man ser Pose sÀsong 3 online i USA

Den tredje och sista sĂ€songen av Pose visas av FX, med nya avsnitt som slĂ€pps varje söndag klockan 22 ET / PT – Ă€ven om sĂ€songen börjar med en dubbelrubrik den 2 maj.

Om du redan har ett TV-paket som innehĂ„ller FX Ă€r du redo att gĂ„! Men om du Ă€r en kabelhuggare rekommenderar vi Sling TV – speciellt Sling Blue-paketet, som inkluderar FX.

Det kostar rimliga $ 35 per mĂ„nad – men med ett GRATIS Sling TV-test erbjudande kan du titta utan att slĂ€ppa en krona.

Sling Blue inkluderar ocksÄ National Geographic, Discovery, SyFy, samt mycket mer.

Utom land nÀr Pose sÀsong 3 landar? Oroa dig inte. Genom att ladda ner en VPN kan du fortfarande ansluta till en IPTV som Sling och streama showen online, oavsett var du Àr.

Hur man ser Pose sÀsong 3 online i Kanada

Precis som i USA sĂ€nds Pose sĂ€song 3 över pĂ„ FXs kanadensiska kanal, med nya avsnitt som slĂ€pps 22:00 ET / PT varje söndag frĂ„n 2 maj – Ă€ven om sĂ€songen börjar med tvĂ„ avsnitt back-to-back.

SÄ lÀnge du Àr FX-kabelprenumerant kan du titta live nÀr avsnittet sÀnds eller komma ikapp senare via FX Now-streamingtjÀnsten. Det Àr vÀrt att nÀmna att du mÄste ha ett paket med FX för att titta live eller via appen.

Du kan konsultera din lokala leverantör för att se priser och alternativ dÀr du Àr om du inte redan har ett kabelpaket med FX för att titta pÄ Pose.

Om du redan Àr en betalande kund med ett FX-paket men inte Àr hemma i Kanada just nu, kan du fortfarande fÄnga alla de senaste ÄtgÀrderna. Ladda bara ner en VPN och anvÀnd den för att peka tillbaka till Kanada.

Hur man tittar pÄ Pose online i Storbritannien

Pose sÀsong 3 har Ànnu inte slÀppdatum i Storbritannien, men du kan titta pÄ (eller se igen) de tvÄ första sÀsongerna pÄ en mÀngd olika platser.

Varje avsnitt Ă€r för nĂ€rvarande tillgĂ€ngligt för att titta pĂ„ BBC iPlayer, vilket Ă€r Ă€r en helt GRATIS tjĂ€nst – dock bör du ha en giltig brittisk tv-licens innan du anvĂ€nder den, eftersom de nu ocksĂ„ omfattar digital innehĂ„llskonsumtion.

SÀsong 1-2 finns ocksÄ pÄ Netflix. Prenumerationen pÄ streameren kostar 5,99 £ i mÄnaden.

Inte i Storbritannien just nu? Oroa dig inte. Du kan bara anvĂ€nda en VPN för att Ă€ndra din IP-adress sĂ„ att du kan strömma dina favorit-TV-program och filmer online precis som du skulle göra hemma – bara var som helst.

Hur man tittar pÄ Pose online i Australien

Pose sÀsong 3 landar den 3 maj i Australien, dÀr du kan stÀlla in pÄ Binge.

Ännu bĂ€ttre, Aussie streamingtjĂ€nst erbjuder en riklig 14-dagars GRATIS Binge-test, vilket innebĂ€r att du kan prova innan du köper.

Efter det Àr det bara AUS $ 10 för Basic-planen, som ger en enda ström i SD-kvalitet, men du kan uppgradera för nÄgra extra dollar.

NĂ€r du vĂ€l prenumererar fĂ„r du tillgĂ„ng till 10 000 timmars innehĂ„ll: realityshower, drama, komedier och dokumentĂ€rer inklusive Keeping Up with the Kardashians, Big Little Lies, Modern Family, Mayans och I’ll Be Gone in the Dark och mycket mer frĂ„n HBO, FX och Warner Bros. Det erbjuder ocksĂ„ mer Ă€n 800 filmer.

Kom ihÄg att om du Àr utomlands just nu men vill stÀlla in som vanligt Àr det bÀsta alternativet att ladda ner en VPN, som förklarats ovan.

JÀmför de bÀsta VPN-tjÀnsterna efter pris:

0 Shares