Hur man ser NFL -slutspel på Android eller iPhone

0 Shares

NFL -slutspelet startar officiellt lördagen den 4 januari i år, och säkert kommer miljontals ivriga fans att titta på sina mobila enheter eller försöka. Ärligt talat börjar dock slutspelet verkligen när mina Packers spelar 49ers i Lambeau.

För alla som kommer att vara borta från TV: n, jobba eller på annat sätt vara ute och gå kommer sannolikt att få några pjäser eller hela spelet på en valfri mobil enhet. Allt från Android -smartphones och surfplattor, till iPhone och iPad. Även om detta har varit en relativt enkel uppgift under tidigare säsonger, är alla jokertecken och slutspelsmatcher i år lättare att se på mobilen än något år tidigare.

Naturligtvis fungerar de vanliga prenumerationsmetoderna fortfarande, vilket vi kommer att prata om nedan, men här förklarar vi några snabba och enkla (och några gratis) sätt att njuta av NFL -eftersäsongen i år på mobilen.

131231-49ers-dope-710

Att strömma NFL -spel online är inget nytt, särskilt för CBS när det gäller Playoffs eller SuperBowl, men i år är det första året mobila enheter kommer att kunna gå till webbplatsen och strömma spelen gratis. De har inte en snygg liten mobilapp, men du kan fortfarande titta på varje pjäs. Tja, minst av AFC -slutspelet.

NFC Playoffs och FOX -spel kommer att ligga bakom vad många kallar en “betalvägg” som begränsar gratis strömning. Så länge du är prenumerant på Comcast, Cox, Time Warner och många andra kommer du att kunna logga in genom det och njuta av video. Liknar hur WatchESPN -appen fungerar.

CBS Sports

CBSSports.com kommer att livestreama AFC -slutspelet, som Chargers vs Cinci, och alla andra CBS -spel från webben. Och alla Android -smartphones eller iOS -användare kan helt enkelt gå till den sidan från din mobila webbläsare och titta på den också. Till sist. CBSSports Android -app säger att den strömmar populära spel, men vi är ännu inte säkra på om appen kommer att stödja hela strömmen, men webbplatsen kommer att göra det.

Skärmdump_2014-01-03-10-46-48

NFL Mobile

Detta är ett av de bästa alternativen för de NFL -fans som vill få en bit av handlingen, men tyvärr är det begränsat till Verizon -användare. Tja, de bra delarna. Du kan ladda ner NFL Mobile och njuta av poäng, varningar och höjdpunkter, men för de live NFL -spelen måste du vara en Verizon Wireless -kund och en betald NFL Mobile -abonnent som kostar $ 5,99 i månaden. Det är synd att NFL -nätverkskunder (som jag själv) inte kan få bättre åtkomst på mobilen, men åtminstone Verizon -användare kan njuta av några bättre liveflöden.

Skärmdump 2014-01-03 kl. 10.24.49

Om du också lyckas ha en Windows Phone- eller Blackberry -enhet är NFL Mobile också tillgänglig där, så du har alternativ folk. Även om det här är Verizon -användare, och det kommer att kosta dig att faktiskt strömma video.

NBC Sports Live Extra

För alla Eagles-fans som vill titta på det högoktanbrottet som tar sig an de heliga kan du göra det med NBC Sports Live Extra. Som kommer att strömma gratis på webben, och de har också en Android -app som kräver att du loggar in på din kabelleverantör, så länge appen stöder det. Appen är inte heller den bästa, så vi rekommenderar att du bara går till webbplatsen i din mobila webbläsare på din valda Android- eller iOS -enhet.

Aereo

Aereo är ett annat utmärkt alternativ för dem på en mobil enhet. Denna lilla tjänst är TV: s framtid. Ingen hårdvara krävs (förutom en kompatibel smartphone eller surfplatta) och när du har registrerat dig, vilket är gratis, spelas allt in eller streamas direkt från molnet. Detta fungerar bara med det som är lokalt för dig, men med bara några få matcher i helgen kommer det säkert att strömma slutspelet. Så länge NFL och några rättssalar inte kommer i vägen. De har varit under attack för den fantastiska tjänsten sedan lanseringen, och vi ser inte att det stoppar när som helst snart. Hämta appen här.

Slingbox

Naturligtvis är Slingbox och Slingplayer ett utmärkt alternativ för dem som redan har betalat för och tycker om det. En enhet som ansluter till användarnas TV -tjänst hemma, på jobbet eller var som helst med en internetanslutning och sedan strömmar den över Slingbox -servrarna. Mobilappen kostar $ 15, men om du redan har den här inställningen kan du enkelt streama alla NFL -spel till en mobil enhet eller webbläsare. Så titta på det från jobbet om du behöver det.

namnlös

Här är några fler detaljer om Slingplayer och appar. Det är en dyr installation som vi inte skulle rekommendera bara för slutspel, köp, du kan titta på vad som helst med den, så fastna i de Breaking Bad -avsnitten eller Homeland medan du håller på.

NFL Game Rewind

NFL har Game Rewind, Preseason Live och Season Plus som gör att vissa spel kan ses live, och allt kan ses EFTER det faktum, kommersiellt och avbrottsfritt. Dessa har också medföljande appar för smartphones och surfplattor, men troligtvis kan du inte titta på spelet live. Du kan dock komma ikapp vad du missade från lördagens spel på söndagen medan du är upptagen på jobbet, om det behövs.

Skärmdump 2014-01-03 kl. 11.23.34

De erbjuder också ett Playoffs Only -paket för $ 19,99, vilket återigen bara är repriser, så det är inte värt det om du frågar mig, men var och en för sig. Förhoppningsvis nästa år smartare NFL och erbjuder dessa live istället för bara som en repris. Jag skulle betala $ 99 per säsong för det.

Olagliga strömmar

Naturligtvis skulle vi aldrig godkänna olagliga aktiviteter, och kvaliteten på sådana strömmar är aldrig någonsin tillräckligt bra för att verkligen njuta av Aaron Rodgers som kastar en 48 yard touchdown till Randall Cobb, men du har möjlighet om du vill. Justin.TV eller UStream är båda vanligtvis fulla av länkar (och popup -fönster) som du kan använda för att njuta av slutspelet i år.

Appar

Medan det här inlägget handlade om att titta på NFL -slutspelet live från din mobil eller Android -enhet, vill du också att appar ska hålla sig uppdaterade. Min personliga favorit för alla sporter är Yahoo! Sport, tidigare Sportacular, helt enkelt för det stora utbudet av täckning, aviseringar och täckning. NFL Mobile är en bra, och naturligtvis Team Stream av BleacherReport.

Förhoppningsvis hjälper några av dessa alternativ dig att njuta av NFL -slutspelet i år även när du är på språng. Jag håller mig varm medan jag ser Packers ta sig an 49ers i det kalla kalla vädret. Go Pack Go!

0 Shares