Hur man ser nĂ„gons profil pĂ„ Tinder utan att ha ett konto Är det möjligt?

0 Shares

Mer och mer teknik hjÀlper oss att minska klyftan och gör vÄr vÀrld mindre. Dejting- och flirtappar har blivit vÀldigt populÀra, men vad hÀnder nÀr nÄgon med din partner anvÀnder dessa appar för att leta efter korta relationer men med hög intensitet.

LÀs vidare om du vill veta hur se nÄgons profil pÄ Tinder utan att skapa ett konto Det Àr möjligt? HÀr kommer vi att berÀtta hur du gör, Àven om det Àr möjligt att skapa ett konto utan ett telefonnummer, i slutÀndan bestÀmmer du för vilket syfte du anvÀnder det.

Kan jag se profilbilder pÄ Tinder utan att registrera mig?

MÄnga gÄnger har vi lite kuriosa och det Àr faktiskt vanligt, vi vill veta vem som har ett konto pÄ Tinder, men vi vill inte skapa ett konto för att ta reda pÄ det, det Àr bÀst att hitta ett sÀtt att hitta ett konto utan att registrera dig.

Detta Àr möjligt i alla applikationer i allmÀnhet, men pÄ Tinder Àr det lite komplicerateftersom det antas vara privat nÀr kontot vÀl har skapats. Det antas att det enda sÀttet att se en Tinder-anvÀndare Àr att registrera sig pÄ samma sida.

Den snabbaste metoden om du snabbt vill komma ur tvivel Àr detta prenumerera pÄ Tinder. Vi rekommenderar att du gör det direkt frÄn webben eftersom du pÄ sÄ sÀtt inte behöver ladda ner nÄgon app och sÄ det blir inga registreringsdetaljer.

NÀr du gÄr in frÄn nÀtverket har du möjlighet att skapa ett konto, men det Àr mycket enklare eftersom du inte behöver lÀgga in data eller bilder, Àn mindre interaktion. Allt kommer att vara anonymt. Sedan, efter att ha granskat allt du ville, kan du radera ditt konto nÀr du vill. Om du inte vill skapa ett konto Àr det bÀst att leta efter metoder för profilsökning.

Vi kan rekommendera denna metod eftersom den Àr bekvÀmare och snabbare. Vad mer, du kommer att ha tillgÄng till alla profiler som skapats pÄ plattformendetta betyder att du inte kommer att ha nÄgra begrÀnsningar och det Àr inte nödvÀndigt att skapa en fullstÀndig profil.

Även om vi hittade andra sĂ€tt att kolla profiler pĂ„ Tinder, var som helst och utan att behöva ladda ner en app eller registrera dig. Sedan kommer vi att lista nĂ„gra sidor pĂ„ vilka du kommer att kunna se all information om Tinder-profiler.

Hur anvÀnder man Cheaterbuster för att hitta Tinder-profiler utan att registrera sig?

Tinder har blivit en av de mest populÀra dejtingapparna, men anvÀndningen av den Àr ofta förknippad med bristande etik och promiskuitet eftersom de relationer som kan skapas hÀr vanligtvis Àr flyktiga men vÀldigt intensiva.

Cheaterbuster Ă€r en onlinetjĂ€nst som hjĂ€lper dig hitta ditt Tinder-konto frĂ„n valfri plattform. Cheaterbuster har inget med Tinder att göra, det Ă€r en privat tjĂ€nst och du kommer att behöva betala en avgift pĂ„ 7,49 $ eller 6,99 € per sökning att göra.

Steg att följa

  1. Det första Àr att gÄ till Cheaterbuster.net, naturligtvis kan vi göra det frÄn vilken webblÀsare som helst. Den bÀsta bra webblÀsaren med stöd för Flash Player.
  2. Han kommer att frĂ„ga oss om namnet pĂ„ personen vi letar efter, vi kommer att sĂ€tta honom i fĂ€ltet med ordet “”.
  3. OcksĂ„ kommer att frĂ„ga oss om din Ă„lder, exakt dĂ€r det stĂ„r “”
  4. Sedan vĂ€ljer vi “Eller” i flervalsrutan, beroende pĂ„ vad som Ă€r fallet.
  5. Naturligtvis kommer den ocksÄ att frÄga oss om var personen vi söker pÄ webbplatsen.
  6. Efter att ha angett uppgifterna för den person som vi vill söka pÄ webbplatsen. Vi mÄste ange vÄr e-postadress och lösenordet för densamma för att komma Ät webbplatsens tjÀnster.
  7. Vi kommer att trycka dĂ€r det stĂ„r “Se sökresultat”DĂ„ kommer de att be oss att göra lĂ€mplig betalning för sökningen.
  8. Det tar nÄgra minuter efter betalning.
  9. Klart kommer vi att fÄ i vÄr e-post (den som finns pÄ hemsidan) sökresultatmeddelande.

Andra alternativ

Som allt i den hÀr vÀrlden Àr tjÀnsten som tillhandahÄlls av dejtingappar sÄ populÀr, det var ganska sjÀlvklart, och det var bara en tidsfrÄga innan nÄgon bestÀmde sig för att dra fördel av nÄgra av sina sÀkerhetsbrister.

Via Swipebuster Àr detta ytterligare en hemsida dÀr du bara behöver ange ditt namn, Älder, kön och plats, ett meddelande skickas till vÄrt e-postkonto med domen om huruvida vÄr partner eller den som Àr undersökt har Tinder.

Swipebuster erbjuder, precis som andra appar, en privat tjÀnst för vilken vi mÄste annullera avgiften för varje sökning som utförs, förutom att bekrÀfta att det finns ett Tinder-konto, Vi kommer att fÄ din profilbild och det sista samtalet.

Information vi lÀmnar pÄ webben

Tinder har Ä sin sida bjudit in personer som vill trÀffa nÄgon som anvÀnder dejtingtjÀnsten att registrera sig för appen och inte dra pÄ sig onödiga utgifter. De ser ocksÄ till att integriteten för deras anvÀndare inte krÀnks under nÄgra omstÀndigheter.

Cheaterbuser eller Swipebuster Àr bara nÄgra webbplatser vars huvudsakliga syfte inte Àr att hitta personer pÄ en dejtingsajtOm inte, fÄ oss att tÀnka till och uppmana oss att vara mer försiktiga nÀr du skickar data online.

Information som vÄra namn, plats och annan viktig data som vi lÀmnar varje dag pÄ webbplatser eller i olika applikationer pÄ mobila enheter som vi anvÀnder dagligen kan Àventyra vÄr integritet. Det vÀrsta Àr att det förmodas det Àr med vÄrt samtycke.

DÀrför uppmuntrar vi dig att vara mer försiktig nÀr du delar data online, försöker öka medvetenheten, delar denna information med vÀnner eller med nÄgon du kÀnner som skulle vara mycket anvÀndbar.

0 Shares