Hur man ser Liverpool vs Newcastle: Går Premier League-matchen igång?

0 Shares

Hur ser man Liverpool vs Newcastle i Premier League? Det är 2:a mot 19:e när Newcastle reser till Anfield för att spela mot Liverpool. Så här ser du matchen live och online

Premier League verkar återigen vara i fara. Vi är inte säkra på om vi ska oroa oss för att alla ska resa till arenor med full kapacitet, eller bara njuta av det medan vi kan. Fyra matcher har skjutits upp den här veckan på grund av Covid-utbrott i klubbar och fler kommer sannolikt att följa. En avstängning av ligan eller matcher som går tillbaka bakom stängda dörrar verkar deprimerande i korten.

I skrivande stund fortsätter Newcastles besök för att spela högtflygande Liverpool på Anfield och det kommer att bli ett fantastiskt spel att njuta av om du precis har plockat upp en av de bästa TV-apparaterna för 2021 efter Black Friday.

De röda letar efter en sjätte raka vinst, medan Newcastle bara ser en andra triumf av en katastrofal kampanj hittills. De ligger på 19:e plats med bara 10 poäng på 16 matcher. Att återhämta sig från en sådan start är sällsynt, historiskt sett, men det saudiska kontantinflödet betyder att kontantförstärkningar förmodligen är mindre än en månad bort.

Liverpool-fansen förväntar sig en stor vinst på hemmaplan eftersom de försöker få ner gapet till Manchester City till bara en poäng i vad som lovar att bli ett lopp med tre hästar.

Så här ser du Liverpool mot Newcastle ikväll.

Avsparkstid för Liverpool mot Newcastle

Matchen mellan Liverpool och Newcastle United börjar kl. 20.00 brittisk tid torsdagen den 16 december. Handlingen kommer live från den berömda Anfield-stadion i Liverpool, där dessa två sidor har utkämpat historiska sammandrabbningar under det senaste kvartsseklet. Vilket pris en 4-3 ikväll?

NU bio- och underhållningspaket

NU bio- och underhållningspaket

Njut av tre månader med NOW-bio- och underhållningsinnehåll till ett avsevärt reducerat pris, vilket ger dig tillgång till klassiska filmer och omåttliga boxset denna jul.

  • NU
  • 40 % rabatt i tre månader
  • £11,98 i månaden

Visa erbjudande

Hur man ser Liverpool vs Newcastle och Chelsea vs Everton

BT är platsen för kvällens två återstående matcher, eftersom Leicester vs Tottenham nu har skjutits upp. Liverpool vs Newcastle är på BT Sport 1 och Ultimate med bevakning från 19.00. Kvällens överlevande match, Chelsea vs Everton, finns på BT Sport 2 och sändningen börjar 7:15 brittisk tid.

De dåliga nyheterna? Du behöver ett betalt BT Sport-abonnemang. De goda nyheterna? Det finns gott om flexibla prenumerationsalternativ, varav några kan du se nedan.

Om du inte har ett abonnemang via din TV-leverantör kan du registrera dig för ett strängt månadskort online. BT tar 25 pund i månaden för att registrera dig och du kan hitta all information här. Om du är en befintlig BT Bredbandskund är det enkelt att lägga till BT Sport i ditt abonnemang. EE Mobile-kunder kan lägga till BT Sport för £20 i månaden.

Titta säkert med ett VPN

När du tittar på innehåll online är det en bra idé att öka din integritet genom att använda ett VPN för att maskera din IP-adress från tänkbara gärningsmän. Du kan läsa vår guide till de bästa VPN:erna innan du streamar livesporterna.

0 Shares