Hur man ser Leicester City vs Chelsea live – strömma FA -cupens kvartsfinal

Hur man ser Leicester City vs Chelsea live – strömma FA -cupens kvartsfinal

FA-cupen är tillbaka, med Leicester City mot Chelsea utan tvekan den mest lovande matchen för kvartsfinalomgången.

För att du inte ska missa denna utmärkta knockout -slips har vi tagit fram en guide som förklarar hur du ser matchen på vilken enhet som helst, var du än är. Vi har starttid, kanal och mer för dig här.

Matchen startar kl 16:00 BST idag, 28. juni. Detta följer direkt från matchen mellan Sheffield United och Arsenal FA -cupen, Leicester City vs Chelsea bygger upp klockan 15:30.

Denna FA Cup -slips kommer endast att finnas tillgänglig den BT Sport 1 eller via BT Sport -app, så du måste vara en BT Sport -kund för att kunna titta.

Om du vill se matchen men inte prenumererar på BT Sport kan du köpa ett BT Sport Monthly Pass. Detta kommer att ta dig igenom resten av Premier League -säsongen, med 20 matcher exklusivt live på BT Sport. Passet fungerar med en mängd olika enheter, inklusive din telefon, TV, bärbar dator, surfplatta eller spelkonsol.

Se widgeten nedan för de senaste erbjudandena för BT Sport, inklusive väska en månad av tjänsten för bara £ 25.

Bara dagar efter att ha slagit Manchester City och hjälpt Liverpool att säkra Premier League -titeln är Chelsea tillbaka i aktion och går upp till Leicester för att möta Brendan Rodgers lag.

Med Brendan Rodger som ökändt tappar Premier League -titeln på grund av en Chelsea -förlust 2014, är det ingen tvekan om att han kommer att klia efter att hämnas genom att slå Frank Lampard och co ur FA -cupen.

Det kommer dock att bli en tuff fråga, med Chelsea på en het formserie efter att ha slagit både Aston Villa och Manchester City sedan Premier League -omstarten. Under samma tidsram har Leicester misslyckats med att vinna en enda vinst.

Leicester City och Chelsea har redan mött varandra två gånger den här säsongen, med båda resultaten som oavgjort. Och eftersom Leicester fortfarande är en poäng bättre än Chelsea i Premier League, kommer de helt klart inte att vara någon övergång för detta möte – Jamie Vardy kan straffa vem som helst på sin dag.

Relaterat: Bästa TV

Om du planerar att streama spel online kommer du sannolikt att se till att dina privata data är skyddade från hackare. En VPN är ett av de bästa alternativen för att säkerställa en hög säkerhetsnivå, så att du kan ansluta till en annan IP -adress.

Du kan se några av våra bästa VPN -rekommendationer nedan för att låta dig surfa på nätet utan att vara rädd för att någon snokar eller stjäl din personliga information.


Vi kan tjäna en provision om du klickar på en affär och köper en vara. Därför vill vi se till att du är välinformerad och nöjd med ditt köp, så att du fortsätter att lita på oss för dina köpråd.

Relaterade Artiklar

Back to top button