Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man ser Game of Thrones säsong 8 online

Game of Thrones säsong 8 startade med en smäll, och nu finns det bara tre avsnitt kvar. Och även om det inte är lätt att titta på Game of Thrones gratis, har du flera alternativ att lagligen streama den hetaste showen på TV. Om du inte har bott under Casterly Rock vet du att den åttonde och sista säsongen av Game of Thrones bara blev galen. Den här guiden visar hur du tittar på den eller de återstående avsnitten online.

Vi vet att du inte vill läsa några spoilers, så här undviker du dem, men vet bara att vintern är här och en enorm kamp har precis gått ner, men det finns fortfarande mer att komma. Under de närmaste veckorna kommer Game of Thrones att leka med våra känslor, döda nästan alla och bli en galen resa du inte vill missa.

Som en påminnelse startade den sista säsongen av Game of Thrones 14 april kl. 21 ET och slutar i maj efter endast 6 extra långa brutala avsnitt.

Hur man tittar på Game of Thrones online

Ställ in för att se Jon Snow, Starks och Daenerys Targaryen möta Lannisters och Army of the Dead. Kanske kommer de att bilda en osannolik allians, kanske inte, och så småningom går hela helvetet loss. Så här kan du lagligt titta på Game of Thrones online utan att hantera Torrents eller andra skumma aktiviteter.

  • HBO GO – gratis med ditt kabelabonnemang
  • HBO nu – $ 15 per månad (första månaden gratis)
  • Amazon Prime Video – $ 15 per månad (i grund och botten via HBO Now)
  • Hulu – $ 15 per månad för att lägga till HBO i din Hulu-plan
  • DirecTV nu – $ 50 i månaden men HBO ingår gratis
  • Roku Channel – $ 15 per månad

De flesta av alternativen ovan är gratis den första månaden, sedan betalar du för maj och showen är över. De är prisvärda, lätta att komma åt på praktiskt taget vilken plattform eller enhet du äger och som är lagliga. Om du vill titta på eller streama Game of Thrones online med eller utan kabel är det de enda sätten vi rekommenderar. Tänk på att både Sling TV och DISH tog bort HBO när de hamnade i en tvist med AT&T. Så tyvärr har personer som använder dessa tjänster tur och borde antagligen anmäla sig till HBO Now.

Din bästa satsning är sannolikt HBO Now, nätverkets fristående streamingtjänst. HBO Now är gratis för den första månaden, sedan bara $ 15 i månaden för showens andra månad. Det är en tjänst och app du betalar för i sig, oavsett din operatör, internet eller kabelleverantör. Vem som helst kan få Nu, och studenter kan prova det för endast 10 dollar.

Dessutom har företaget HBO Go, ett gratis streamingalternativ för abonnenter på kabelkanalen. Om du har HBO med din hem-TV-leverantör kan du logga in på HBO Go-appen och titta på Game of Thrones var som helst och på nästan alla enheter du äger. Båda tjänsterna ger dig on-demand tillgång till HBO: s enorma bibliotek med originalinnehåll som Game of Thrones, filmer, talkshow, komedi och mer.

Det är nästan allt du behöver veta för att titta på Game of Thrones online. Innan du går, ta en titt på det här HBO Now-problemet och fixar inlägget, så om du upplever en hicka på söndag kan du enkelt fixa det. Och en sak till, någon berättade för oss att avsnitt 5 är galen, så hitta en stor TV och njut av de sista episoderna.