Hur man ser eller visar alla hashtag-bilder pÄ Instagram

0 Shares

Sociala nÀtverk kopplar samman mÀnniskor enkelt och snabbt med ett enda klick eller en tryckning pÄ skÀrmen eftersom sociala nÀtverk har förfinats genom Ären. ett stort antal publikationer titta pÄ och spendera otaliga timmar mellan olika bilder, vare sig det Àr kÀnda memes, bilder pÄ modeller eller portrÀtt av mat.

Men alla har inte timmar pÄ sig att titta pÄ spel eller lyssna pÄ hela album, vare sig det Àr pÄ jobbet eller universitetet, och det behöver inte nÀmnas att bristen pÄ uppmÀrksamhet nuförtiden, den tid som vissa mÀnniskor tÄl att se samma bild Àr försumbar. Eller samma video utan tristess och distraktion. Att veta detta Àr det inte förvÄnande att ett av de mest populÀra sociala nÀtverken i vÀrlden med hundratals miljoner nedladdningardet Àr Instagram.

Grunderna för att anvÀnda Instagram

Instagram Àr ett socialt nÀtverk baserat pÄ dela och visa bilder, bilder och korta filmer mellan personer och följare, dÀr din «kanal» eller startsida fungerar pÄ ett enkelt sÀtt. Projektet skapades i första hand för anvÀndning av applikationer pÄ mobiltelefoner, Àven om det Àven kan anvÀndas pÄ datorer pÄ samma sÀtt som man kan skapa ett konto frÄn en dator eller mobiltelefon, Àven om projektet för datorer Àr mer begrÀnsat Àn för mobiltelefoner.

Men det intressanta med Instagram Àr möjligheten att kombinera teman, vilket algoritmen har, eftersom det inte Àr förvÄnande att de flesta anvÀndare spendera timmar pÄ att blÀddra igenom tusentals inlÀgg och videor pÄ vÀldigt olika teman, ibland orelaterade, som gör anvÀndaren beroende utan deras vetskap, sÄ vad Àr den svarta magin som genererar detta handlingsmönster? Förutom en sÄdan avancerad logaritm Àr de Àven hashtags.

Hashtags Àr ett mycket anvÀndbart verktyg

Hashtags har varit populÀra i flera Är sedan deras massanvÀndning pÄ sociala nÀtverk som Facebook eller Twitter, och mindre anvÀnt pÄ Instagram eftersom de inte sticker ut lika mycket som i meddelanden och inlÀgg skrivna pÄ andra sociala nÀtverk, men pÄ Instagram gör hashtags det. fungerar enkelt, de Àr ett verktyg för detta identifiera Àmnen och göra det lÀttare att navigera information mellan algoritmen och anvÀndaren.

Hur man anvÀnder hashtags och var man hittar dem

NÀr du lÀgger upp en bild pÄ beskrivningsfliken kan du ange olika hashtags, personliga eller populÀra, som kan skapas artificiellt och automatiskt, vilket kan hjÀlpa ge dragkraft och publicitet till bilden i den rekommenderade appfliken, Àven om vissa personer kanske inte kan anvÀnda dem vilket inte Àr ett stort problem men kan pÄverka mÄnga mÀnniskor.

Det Àr dags att se hashtaggen i aktion

NĂ€r en app anvĂ€nds pĂ„ ett mer “spektakulĂ€rt” sĂ€tt Ă€r det inte nödvĂ€ndigt att veta hur man anvĂ€nder hashtags, utan snarare att njuta av innehĂ„llet, sĂ„ det Ă€r möjligt att hashtags hjĂ€lper dig att se mer varierad information och ha det bĂ€ttre. Det finns mĂ„nga sĂ€tt att passivt anvĂ€nda hashtags för att se relaterade foton, antingen genom att aktivt söka efter hashtags eller genom att anvĂ€nda referensfoton.

Hitta och spÄra hashtags

Det första sÀttet Àr det vanligaste eftersom hashtags kan sökas frÄn navigeringsfÀltet som finns pÄ den rekommenderade fliken pÄ mobiltelefoner eller i den översta raden pÄ datorer.

VĂ€lj bara den och anvĂ€nd “hashtags” för att söka efter den, skriv sedan in vilken hashtag du vill, till exempel “#miracomosehace” sĂ„ kommer den automatiskt kommer att visa olika relaterade hashtagsOm du vĂ€ljer nĂ„gon visas foton relaterade till Ă€mnet.

Bilder som Àr intressanta

Det Àr möjligt att det inte framgÄr vilken hashtag du vill söka efter, men vilken stil av foto som Àr intressant, eller att bilden Àr iögonfallande och intressant att leta efter mer liknande, sÄ allt du behöver göra Àr att gÄ till dess beskrivning och vÀlja hashtaggen som fÄr mest uppmÀrksamhet sÄ att du kan se alla bilder relaterade till hashtaggen.

0 Shares