Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man ser eller känner till min Facebook-e-post från mobilen om glömmer

När din Facebook-session alltid är öppen glömmer du vanligtvis ditt lösenord och din e-postadress. Om detta är fallet för dig och du har glömt e-postadressen som är kopplad till ditt Facebook-konto, oroa dig inte, det är väldigt enkelt att hitta den e-postadress du angav när du öppnade kontot; den här handledningen kommer att berätta hur man ser eller känner till Facebook-e-post från mobilen om du har glömt.

Steg för att se Facebook-registrerad e-post från mobilen:

Stegen för att ta reda på e-postadressen som är kopplad till ditt Facebook-konto är enkla men processen är längre på mobilen än på datorn; Denna handledning kommer att lära dig hur du hittar ett e-postmeddelande på både din mobil och dator. Här är stegen att följa i Facebook Lite:

 1. Gå till Facebook Lite-applikationen.
 2. Efter att ha angett din Facebook-profil, gå till det övre högra hörnet och klicka på ikonen. tre horisontella linjer (en och en).
 3. När en meny visas, sök efter och välj “Inställningar”det här alternativet har en kugghjulsikon till höger.
 4. I den nya sektionen får du flera sektioner där du kan ställa in ditt konto; men för att se e-postmeddelandet du länkade till din profil måste du gå till det första avsnittet som heter “Kontoinställningar’.
 5. I det här avsnittet måste du klicka på det första alternativet ‘Personlig information’.
 6. I avsnittet “Personlig information” ser du ett fält med ditt kontonamn, e-postadress och telefonnummer. Om du vill ändra din e-postadress för att du inte använder den längre kan du göra det genom att klicka på “Redigera”.

Efter att ha klickat på “Redigera” kan du göra olika ändringar i din e-post; till exempel, Ändra e-postadress du har för närvarande en till, du kan också lägg till ett andra e-postmeddelande e-post så att din profil har två e-postadresser; Om du har två e-postadresser kan du i detta avsnitt ändra status, d.v.s. välja vilken som ska vara den primära och sekundära e-postadressen.

E-posten du anger som din primära e-post är där alla Facebook-aviseringar kommer; men om du någon gång inaktiverar aviseringar så att de inte längre når din e-post, så ja de kommer att sluta nå huvudpostenmen du kommer fortfarande att få aviseringar i e-postmeddelandet som har angetts som sekundärt.

Hur vet jag vilken e-postadress jag använder för Facebook på min dator?

 1. Logga in på ditt Facebook-konto.
 2. Klicka på i din profil pilspets som finns i det övre högra hörnet.
 3. När menyn visas klickar du på ett alternativ “Inställningar och sekretess”.
 4. Välj ett alternativ i den nya menyn ‘Bindande’nämnda alternativ har en kugghjulsikon till vänster.
 5. Du kommer omedelbart att se avsnittet “Allmänna kontoinställningar” på skärmen; Det här avsnittet visar e-postadressen som är kopplad till ditt Facebook-konto. I det här avsnittet kan du ändra e-postadressen, även om du vill kan du lägga till en ytterligare e-postadress.

Hur känner man till någons Facebook-e-post från mobilen?

 1. När du är i din Facebook-profil, gå till profilen för den person vars e-postadress du vill veta. Du kan snabbt och enkelt hitta en person på Facebook via dennes telefonnummer eller foto.
 2. På det här kontot kommer du att se personens profil och omslagsfoto, under dessa bilder ser du olika personliga uppgifter om kontoägaren men du kommer också att se alternativet “Se mer om … (väns namn)”; klicka på det alternativet.
 3. I avsnittet “Om” bör du leta efter ett avsnitt med namnet ‘Kontaktinformation’I det här avsnittet hittar du din väns e-postadress och mobilnummer. Om du inte kan se personens e-postadress har de gömt denna information från vänner och andra användare.

Facebook är ett mycket komplett och lättanvänt socialt nätverk; Om du fortfarande har frågor om några av funktionerna i denna populära app, besök miracomosehace.com för handledningar som hjälper dig att få ut mer av detta sociala nätverk.