Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man ser Chelsea vs Man City live online – kan Liverpool vinna Premier League ikväll?

Premier League -titeln ligger inom räckhåll för Liverpool, men för att försegla titeln i kväll behöver de ett resultat i kvällens match Chelsea mot Manchester City. Vår guide berättar allt du behöver veta för att se Chelsea vs Man City på vilken enhet som helst, var du än är. Vi har starttid, kanal och mer för dig här.

Spelet drar igång kl 20.15 BST. Det är inte en kick-off-tid som vi ser väldigt ofta, men det tillåter att två matcher sänds på kvällen, med de första matcherna som börjar klockan 18.00 BST.

Tyvärr är detta inte ett av de gratis Premier League -spelen som erbjuds av Sky Sports, BBC eller Amazon. För den här behöver du en betald BT Sport -prenumeration. Den är också tillgänglig i 4K Ultra HD om du har en BT Sport Ultimate -prenumeration.

Befintliga prenumeranter kan fortfarande titta på BT Sport 1. Täckningen börjar 19:30 BST. Du kan också titta via BT Sport -webbplatsen eller BT Sport Mobile -appen.

Om du inte är en BT Sport -prenumerant är det inte för sent att registrera dig. Du kan köpa ett BT Sport Monthly Pass som tar dig genom resten av Premier League -säsongen, med 20 matcher exklusivt live på BT Sport. Passet är kompatibelt med flera enheter så att du kan titta på spelen på din telefon, TV, bärbara dator, surfplatta eller spelkonsol.

Se widgeten nedan för att ta del av de senaste erbjudandena för BT Sport, inklusive väska en månad av tjänsten för bara £ 25.

Liverpool har varit på gränsen till en första Premier League-titel och en första ligatitel på 30 år sedan mitten av mars, så lockdown kunde inte ha kommit vid en sämre tidpunkt. Nu behöver de bara två poäng (högst) i sina sju senaste matcher.

Men om Manchester City inte lyckas vinna alla sina återstående matcher är det över. Det inkluderar kvällens besök i Frank Lampards Chelsea på Stamford Bridge.

City har varit tillbaka till sitt oåterkalleliga bästa sedan omstarten och gjorde åtta mål på två matcher, men Chelsea kommer att fortsätta jakten på en Champions League -plats i Lampards första säsong vid rodret.

Detta kan bli spelet när den långa väntan på Liverpool -fans äntligen tar slut, vilket gör att Anfield -laget kan avsluta titeln innan han besöker Man City denna gång nästa vecka.

Relaterat: Bästa TV-apparater 2020-15 iögonfallande smarta TV-apparater för alla köpare

Om du är ett fan av att strömma innehåll online, bör du också vara intresserad av att vara säker medan du gör det och hålla din privata data borta från hackers händer. Om så är fallet finns det inget bättre sätt att hålla din onlineaktivitet säker än med en dedikerad VPN.

Att låta dig ansluta via en annan IP -adress någon annanstans i världen, med en VPN kan låta dig surfa på internet i fred, i vetskap om att du är skyddad från nyfikna ögon för alla som kanske vill stjäla din personliga information.


Vi kan tjäna en provision om du klickar på en affär och köper en vara. Därför vill vi se till att du är välinformerad och nöjd med ditt köp, så att du fortsätter att lita på oss för dina köpråd.