Hur man ser berättelser på instagram utan att personen vet

När någon lägger upp en berättelse på Instagram säger det sociala nätverket vem som såg den och blev involverad i den. Men ibland kanske du vill se en berättelse utan att fråga användaren.

Kanske gör du marknadsundersökningar och vill ta en titt på en konkurrents Instagram-strategi och föredrar att hålla denna information privat.

Oavsett dina skäl, i den här artikeln har vi gett dig steg-för-steg-steg i form av enkla lösningar som du kan följa för att vidta åtgärder för att se någons Instagram-berättelser utan att personen vet. Intresserad? Så kolla in det nu!

Skjut berättelserna långsamt

Här är det enklaste knep du kan använda för att se någons Instagram-berättelser utan att de får reda på det. Allt du behöver göra är att trycka på nästa berättelse istället för den du i hemlighet vill se.

Tryck nu på berättelsen du är med i för att ta en paus. När det händer bör du svepa åt vänster för att komma till berättelsen du vill se. Detta måste göras långsamt.

Du kommer då till mittpunkten av båda Instagram-berättelserna, där du kan ta en titt på historien du tänkte titta på utan att registrera ditt namn i tittarlistan.

Se bara till att du inte sveper förhastat, eftersom detta kommer att berätta för personen du har sett deras historia.

Flygplansläge

En annan enkel metod för att se människors berättelser utan att berätta dem är med hjälp av flygplansläge. Allt du behöver göra är att öppna Instagram-appen på din Android- eller iOS-telefon. Vänta några sekunder tills berättelser laddas.

När det händer, aktivera flygplansläget. Gå nu tillbaka till appen och öppna Instagram-berättelserna du behöver titta på. På så sätt kommer personen vars berättelse du tittade på inte att veta att du såg den.

Google Extension

Du kan också anonymt se människors Instagram-berättelser via webben. För det behöver du bara installera Chrome-tillägget ” Chrome IG Story ” och börja se berättelserna som intresserar dig

Ladda bara ned tillägget, öppna Instagram-webbversionen och logga in med dina referenser. När du har gjort det kan du börja se folks Instagram-berättelser utan att de vet.

smartphone-appar

Denna metod involverar applikationer. På iOS kan du ladda ner appen Repost Stories från App Store. När du har laddat ner, logga in på ditt Instagram-konto och leta efter personen vars berättelser du vill se.

På Android kan du gå till BlindStory-appen. Installera det bara och logga in på ditt Instagram-konto. Du kommer nu att se ett alternativ för att söka i flera profiler.

Hitta sedan personen vars berättelse du vill se och du kommer att kunna se berättelserna och höjdpunkterna. Med den här appen kan du trycka på berättelser för att se dem utan att folk tar reda på det.

Gillade du den här artikeln? Läs vårt andra exklusiva innehåll!

Relaterade Artiklar

Back to top button