Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man ser Arsenal vs Leicester live online-kanalguide, stream, kick-off tid och mer | Betrodda recensioner

Hur man ser Arsenal vs Leicester i Premier League: Champions League-sökande Leicester besöker Arsenal på tisdagskvällen. Vår guide berättar allt du behöver veta för att se Arsenal vs Leicester på vilken enhet som helst, var du än är.

Spelet drar igång kl 8: 15.00 BST och är den senare matchen på tisdagskvällen, med två matcher som startar klockan 18.00.

Tyvärr är detta inte ett av de gratis Premier League -spelen som erbjuds av Sky Sports, BBC eller Amazon. För den här behöver du ett slags Sky Sports -prenumeration.

Befintliga Sky Sports -prenumeranter kan fortfarande titta på Sky Sports Premier League -kanal och Sky Sports Main Event. Sky har en intressant strategi här, så att du kan se matchen med falskt publikt ljud från Main Event, eller utan det på Sky Sports Premier League.

Täckningen börjar klockan 20.00 BST, direkt efter de tidigare livespelningarna, som är Crystal Palace mot Chelsea och Watford mot Norwich.

Om du inte är en fullständig Sky -prenumerant kan du ta tag Nu passerar TV Sky Sports att se spelet. Dessa pass kommer i dagliga, veckovisa och månatliga smaker och kommer att vara perfekta för att låta dig få din fotbollsfix. Nu fungerar TV på flera enheter så att du kan titta på spelen på din telefon, TV, bärbara dator, surfplatta eller Chromecast.

Se widgeten nedan för att ta del av de senaste erbjudandena för Now TV, inklusive påsar en månad av tjänsten för bara £ 25.

Fram till jul talades om Leicester -mästarna 2015/16 igen som titelkonkurrenter, men ett mindre imponerande 2020 får Foxes att hålla fast vid förhoppningarna om att täta Champions League -kvalificering via en topp fyra i Premier League.

Efter några skakiga prestationer sedan omstarten hade Brendan Rodgers sida en välbehövlig 3-0-seger över Crystal Palace i helgen, med talismaniska anfallaren Jamie Vardy tillbaka bland målen.

Ikväll besöker de Arsenal, med Gunners till synes på en uppåtgående kurva efter en shambolisk återgång till action i Premier League. Mikel Artetas herrar följde upp en FA Cup -kvartsfinal i Sheffield United med en imponerande vinst på Wolves förra helgen och kommer att chansa sina chanser tillbaka på hemmaplan denna kväll.

Relaterat: Bästa TV-apparater 2020-15 iögonfallande smarta TV-apparater för alla köpare

Om du är ett fan av att strömma innehåll online, bör du också vara intresserad av att vara säker medan du gör det och hålla din privata data borta från hackers händer. Om så är fallet finns det inget bättre sätt att hålla din onlineaktivitet säker än med en dedikerad VPN.

Att låta dig ansluta via en annan IP -adress någon annanstans i världen, med en VPN kan låta dig surfa på internet i fred, i vetskap om att du är skyddad från nyfikna ögon för alla som kanske vill stjäla din personliga information.


Vi kan tjäna en provision om du klickar på en affär och köper en vara. Det är därför vi vill se till att du är välinformerad och nöjd med ditt köp, så att du fortsätter att lita på oss för dina köpråd.