Hur man schemalägger automatiska meddelanden eller automatiska svar i WhatsApp (exempel)

WhatsApp är en meddelandeapplikation som har många knep och hemligheter, ett kraftfullt verktyg för att kommunicera med vänner, familj eller kollegor, även med hjälp av tredjepartsapplikationer kan du utöka dess möjligheter. Idag ska vi lära dig hur schemalägg automatiska meddelanden eller automatiska svar på WhatsApp.

Automatisk schemaläggning av meddelanden har oändliga användningsområdenfrån vardagliga frågor som att hälsa på födelsedagsönskningar till evenemangsplanering och arbetsrelaterade aspekter. Dessutom är det en mycket enkel process att schemalägga automatiska meddelanden på WhatsApp.

Om du vill veta fler WhatsApp-tutorials, vänligen bläddra på vår webbplats. Du kanske också är intresserad av den här guiden om hur jag sparar mina WhatsApp-konversationer på Android och PC.

Hur man schemalägger automatiska meddelanden eller automatiska svar på WhatsApp

Det finns flera metoder för att schemalägga meddelanden på WhatsApp, men vi tycker att det alltid är bäst att följa den enkla vägen. Av denna anledning kommer vi att använda filen vid detta tillfälle mycket effektiv tillämpning men den utmärker sig för sin användarvänlighet.

Vi pratar om SKEDit, det är en applikation skapad för detta ändamål, d.v.s. schemalägga meddelanden. Den här gången kommer vi att använda det noggrant för att schemalägga WhatsApp-meddelanden, följ dessa steg för att göra detta:

Första stegen, ladda ner och kör

 1. Det första steget är att skaffa verktyget, gå till Play Butik för detta. Han letar där SKEDitdet kommer att vara den första appen som visas i listan, ladda ner den och vänta på att processen ska slutföras.
 2. När du har laddat ner appen öppnar du den. Du kommer att uppmanas att logga in på ditt konto eller skapa ett nytt, i så fall skapa ett konto. Ange alla nödvändiga uppgifter efter att du har slutfört inloggningsprocessen.
 3. När du har slutfört stegen ovan kan du börja använda programvaran. När du gör det kommer du att märka flera alternativ som dyker upp på skärmen, du måste välja den som säger Whatsapp.

Guide för att schemalägga automatiska meddelanden på WhatsApp

När du har laddat ner SKEDit-appen är det dags att använda den för att skicka meddelanden automatiskt. Appen är väldigt enkel att använda, men om du har några frågor är det bäst att läsa följande noggrant:

 1. När du går in i applikationen efter att ha tryckt på WhatsApp-alternativet visas en varning på skärmen där applikationen indikerar att det är nödvändigt att aktivera behörigheter för att meddelanden ska kunna schemaläggas.
 2. Tryck bara in i den öppna konfigurationen, hitta alternativet SKEDit på skärmen, tryck där och aktivera alternativet. Du kan nu använda applikationen som vanligt, gå nu tillbaka till applikationen.
 3. När du har angett programmet är det dags att konfigurera dina meddelanden i det första avsnittet “NER” är där du placerar kontakten(erna) de planerar att skicka ett automatiskt meddelande till.
 4. I Nyhetssektionsjälvklart måste du skriva meddelandet du vill skicka automatiskt.
 5. I Programområde du måste ställa in datum och tid för att skicka meddelandet.
 6. Det sista alternativet är Upprepavilket som indikerat är där det bestäms hur ofta sändningen av meddelandet kommer att upprepas. I slutet kommer du också att bli ombedd att fråga mig innan du skickar.
 7. Alternativet fråga mig innan du skickar orsakar systemet kommer att meddela dig när meddelandet har skickatsVi rekommenderar att du lämnar den inaktiverad ifall frakten är helt automatisk.
 8. När du har slutfört installationen, tryck på knappen uppe till höger.

Efter föregående process har du ett meddelande förprogrammerat, du kan skapa så många schemalagda meddelanden du vill. Applikationen låter dig till och med automatisera meddelanden i andra applikationer som Facebook eller SMS, det är en mycket användbar applikation att inte glömma att skicka det viktiga meddelandet.

Relaterade Artiklar

Back to top button