Hur man sĂ€tter VATTENMÄRKET i Power Point – enkelt och snabbt (exempel)

0 Shares

Power Point-vattenmÀrkning minskar effektivt risken för plagiat eller missbruk av ett specifikt dokument; vattenstÀmpel anvÀnds ofta i juridiska eller företagsdokument nÀr det Àr nödvÀndigt för att skydda informationen som finns dÀri; eller helt enkelt ange för lÀsaren att dokumentet Àr inofficiellt eller godkÀnt av nÄgon myndighet, sÄ dess giltighet Àr ogiltigt.

Filigranen Àr gjord av olika material och kan ses mot ljuset; pÄ hans tid presenterades de med sköldar, symboler eller bilder som distinktioner mellan olika producenter; de Àr nu bra skyddsmetod för att undvika förfalskning, stöld eller modifiering av bilder, ljudfiler eller dokument och för att autentisera dem som Àkta.

Vad Àr ett Power Point-vattenmÀrke och hur klassificeras det?

En digital vattenstÀmpel Àr en teknik som placerar en bild, text, logotyp, stÀmpel med mera. tydligen som en del av nÄgon verksamhet, med viss transparens sÄ att du kan se utan att skymma vad du vill skydda; med avsikt att förhindra olaglig anvÀndning av dessa upphovsrÀtter av obehöriga personer.

De dÀr vattenstÀmplarna kan klassificeras enligt deras modifiering i: robust om informationen Àr lÀtt att se; eller kÀnslig om den knappt upptÀcks; ocksÄ omÀrkligt om bÄda Àr praktiskt taget osynliga och har kapacitet, det vill sÀga det relaterar till mÀngden information som ska döljas.

Varför ska vi anvÀnda vattenstÀmplar och var ska de placeras?

VattenstĂ€mplar Ă€r en teknik som anvĂ€nds för att skydda immateriell egendom eller egendom upphovsrĂ€tt i bilder, logotyper, texter, ljud, kort sagt … mĂ„nga olika teman och undvik att vissa karaktĂ€rer kan plagiera eller modifiera dem och lĂ„tsas ha dem utan deras verkliga författares samtycke, sjĂ€lvklart om du vill ha mer skydd kan han sĂ€tta en lösenordspresentation.

VattenstÀmplar spelar ocksÄ en viktig roll för att intyga och bekrÀfta originaliteten hos det dokument som ska skyddasspeciellt nÀr det gÀller ansprÄk pÄ brott för att kontrollera att de inte har manipulerats, lÄter Power Point dig sÀkra dina presentationer sÄ att de kan modifieras. Du kan placera vattenstÀmpeln pÄ en framtrÀdande plats; inte tillrÀckligt stor för att skymma bilden och helst i hörnen, skyddar de önskade intressena.

Hur sÀtter man enkelt och snabbt en vattenstÀmpel i Power Point?

Inom kontorsautomation Àr Power Point ett anvÀndbart program för att skapa presentationsbilder, text, animationer och till och med musik och dÀrmed upprÀtthÄlls observatörsnivÄn; Dessutom kan vi sÀtta en vattenstÀmpel pÄ dem som tydligt definierar vilken typ vi vill sÀtta.

Det vill sÀga om det Àr text, en bild eller bÄda; anger formen som den ska infogas i; Generellt rekommenderas i en rektangel, för att underlÀtta modifiering, vÀlj elementet. Nu mÄste den konfigureras pÄ storlek eller fÀrgnivÄ; eftersom det alltid mÄste finnas en kontrast mot bakgrunden, sÀrskilt andelen genomskinlighet i bilden. Ju högre procentandel, desto mer genomskinlig blir den valda artikeln.

Men om du bestÀmmer dig för att sÀtta bÄda elementen, utförs var och en av dem separat, med hÀnsyn tagen samma storlek, fÀrg och genomskinlighet och nÀr vi fÄr det vi vill ha grupperas de i en.

Den överförs till den valda bilden och placeras i hörnet eller i mitten av den; och om du senare bestÀmmer dig för att separera tvÄ objekt och bara lÀgga in en, har du ocksÄ alternativ att göra det.

Slutligen Àr det av stor vikt att skydda upphovsrÀtten genom ett vattenmÀrke; pÄ sÄ sÀtt kan du sÀkerstÀlla att dokumentet stannar hos sin Àgare, och inte hos dem som har för avsikt att plagiera, utnyttja det och dra ekonomiska och intellektuella fördelar av det som om det vore deras.

Dessutom Àr dess procedur mycket enkel och lÀtt att placera de kan inte förfalskas av en skanner eller en fotokopia.

0 Shares