Hur man sätter smileys, uttryckssymboler eller smileys på SnapChat | Android eller iPhone

De blir mer och mer frekventa, i varje konversation värd salt, använd roliga uttryckssymbolerför att göra dem roligare. De används i alla meddelandeapplikationer och olika sociala nätverk. En av de appar där du kan infoga dessa roliga ansikten är på Snapchat.

Därför har vi förberett följande handledning för dig där vi förklarar vad du bör göra lägg ansikten, uttryckssymboler eller uttryckssymboler på Snapchat för Android eller iPhone.

Även om det kanske inte verkar så, infoga dessa vackra ikoner som kallas Emoji som representerar en känsla eller känsla i någon konversation eller publikation. Det är väldigt enkelt och de har inga hemligheter alls, det är bara en Snapchat-appfunktion som låter dig sätta roliga ansikten i din konversation eller inlägg.

Som du redan vet är det en uppgift som du behöver lägga lite tid på att veta hur alla program fungerar. Först och främst, om du vill att meddelandena du skickar ska ha den där roliga twisten hela tiden. Därför ber vi dig att gå med oss ​​och se hur göra ett ansikteuttryckssymboler eller smileys i snapchat för Android eller iPhone.

Hur man sätter smileys, uttryckssymboler eller smileys på Snapchat för Android eller iPhone

Som vi redan har sagt, sätta uttryckssymboler på Snapchat. Det är väldigt enkelt och när du väl lärt dig det kommer du definitivt inte att sluta inkludera dessa roliga ikoner i dina konversationer, meddelanden och videor. Och som alla borde veta kommer dessa Snaps att hålla väldigt lite, så ha ett stort antal uttryckssymboler redo att delas.

Kom ihåg att dessa steg du ska följa kan utföras på vilken enhet du än använder iPhone eller Android. Den enda skillnaden är att du hittar på tangentbordet att du kanske inte har en smiley-ikon för att kunna lägga till uttryckssymboler. I dessa fall är det bäst att leta efter ett emoji-kompatibelt tangentbord.

Detta kan göras via App Store i fall iPhone eller från Play Butik för Android-enheter. Du kan hitta det tangentbord som passar dina behov bäst i dessa butiker och det bästa är att de är helt gratis. Men det säkraste är att ditt tangentbord har en universell Emoji-funktion.

Nuförtiden har användningen av dessa ikoner blivit det språk som används i alla sociala nätverk och snabbmeddelanden. Av denna anledning tror vi inte att du kan ha problem med din enhet och ha dem alla Emoji att du kan behöva förmedla till dina kontakter hur du känner för tillfället.

Hur man sätter eller infogar uttryckssymboler på Snapchat

Så du kan lägg ansikten, uttryckssymboler eller uttryckssymboler på Snapchat för Android eller iPhone måste du göra följande. Först måste du gå in i applikationen från din mobila enhet och sedan ta en video eller ta ett foto. Efter att ha gjort detta kommer du att gå till toppen där redigeringsalternativen finns.

Och du kommer att fortsätta driva på bokstaven Tden här åtgärden kommer att aktivera textinsättningsfunktionen, nu kan du lägga till det meddelande du vill ha till kontakten du ska skicka det till. Nu kan du fortsätta med att infoga uttryckssymboler, för detta kommer du att gå till tangentbordet och trycka på den glada smileyikonen, detta kommer att visa alla tillgängliga.

Efter att ha valt valda uttryckssymbolerDu kan göra ändringar efter eget tycke, till exempel ändra färgerna, du kan göra det genom att gå till toppen av skärmen. Om du vill ändra storleken på din text eller dig själv uttryckssymbolerDu behöver bara trycka på bokstaven T igen, och om du trycker på den bokstaven igen kommer ditt meddelande att fokusera.

Och på det enkla, enkla och snabba sättet du kunde lägg ansikten, uttryckssymboler eller uttryckssymboler på Snapchat för Android eller iPhone. Du var bara tvungen att följa stegen vi beskrev i den här handledningen för att visa dig att det är möjligt.

Relaterade Artiklar

Back to top button