Hur man sÀtter musik pÄ WhatsApp-status med bild

0 Shares

Det börjar bli vÀldigt vanligt nu för tiden att sÀtta musik pÄ WhatsApp-status via videor eller foton, men hur kan jag göra det? Det finns nÄgra procedurer som Àr mycket enkla att följa, sedan ska vi förklara hur man lÀgger musik pÄ WhatsApp-statusar.

WhatsApp blev en applikation pÄ mycket kort tid anvÀnds mest av miljontals anvÀndare i vÀrlden. Till en början kunde du bara lÀgga in texter och bilder i dina tillstÄnd, och mÄnga vet inte hur man lÀgger musik pÄ WhatsApp-statusar. Men nu ska vi lÀra dig nÄgra knep sÄ att du kan lÀra dig att göra det och dela det med alla dina kontakter.

Med den hÀr applikationen har du möjlighet att lÀgga en bit av en lÄt eller musik som du gillar eller vill tillÀgna alla mÀnniskor som ger klippet i ditt tillstÄnd. Men du kan ocksÄ lÀgga lÄttexter om du Àr intresserad, vi kommer att förklara tre sÀtt att göra det.

Hur man lÀgger musik frÄn en musikspelare

Som vi sa tidigare, det Àr inte alltför komplicerat sÀtta musik pÄ WhatsApp-statusar och du kan göra det med vilken lÄt du har i din spelare, gör bara följande:

  1. För detta första trick mÄste du lÀgga din mobiltelefon pÄ bordet för att fÄ en helt svart bild.
  2. GÄ sedan till ikonen Whatsapp och vÀlj Status och placera klippet pÄ fliken Min status.
  3. Vid det hÀr laget mÄste du öppna musikspelaren pÄ din mobiltelefon, vÀlj och spela nu lÄten du vill att alla kontakter ska lyssna pÄ.
  4. Slutligen, gÄ tillbaka till WhatsApp och klicka pÄ inspelningsknappen och slÀpp den nÀr som helst, du har ditt ljud redo att överföras och du behöver bara skicka det

Hur man spelar musik frÄn en annan dator

Detta trick Àr vÀldigt enkelt och förmodligen det mest anvÀnda spela in musik i WhatsApp-statusar det handlar om att spela in en lÄt eller musik med en annan mobil enhet eller dator.

Det första du ska göra Àr att vÀlja en lÄt eller musik pÄ den andra datorn och sedan spela upp den; NÀr du gör detta mÄste du gÄ in i WhatsApp- eller WhatsApp-webbappen och klicka pÄ inspelningsknappen dÀr. Prova detta, nÀr du börjar spela in den del av lÄten du vill att andra ska lyssna pÄ spelas pÄ en annan dator och det Àr det, skicka det nu och alla kontakter kan lyssna pÄ din lÄt.

Hur man lÀgger musik frÄn Youtube

För att anvÀnda det hÀr tricket Àr det första du behöver göra att ladda ner appen frÄn Play Store AZ-skÀrminspelare som lÄter dig fÄnga skÀrmen pÄ din telefon. Det finns mÄnga fÄngstapplikationer dÀr ute, men den hÀr Àr den mest anvÀnda.

Efter detta steg, och efter att ha installerat applikationen pÄ din mobiltelefon, gÄ till Youtube och hitta filmen eller musiken du vill lyssna pÄ dina kontakter. Observera att inte bara musik utan Àven video kan spelas in med skÀrmdumpsapplikationen.

NÀr du har en video med musiken vald och du stoppar den, gÄr du till fönstret dÀr appen finns och ger den ett klipp pÄ fÄngstikonen. Regressionssekvensen börjar frÄn 3 till 1 och du mÄste skicka Play till YouTube-spÄret för att börja spela in videon.

Den hÀr videon kommer att spelas in i ditt mobilgalleri, gÄ sedan till WhatsApp i statussektionen och följ instruktionerna som vi anger i hur man lÀgger musik frÄn en mobilspelare sÄ att du kan spela in vilken YouTube-video som helst och placera den i ditt tillstÄnd.

0 Shares