Hur man sätter ett lösenord eller låsnål på skärmen på mitt Xiaomi Mi Band (exempel)

En av de fantastiska sakerna med att äga en domän Xiaomi Mi Band Teamupptäcker nya funktioner och fördelar. Tack vare det perfekta gränssnittet kan vi njuta av olika inställningar som, förutom användbarhet, ger oss en rad bekvämligheter för att kunna fortsätta använda deras produkter.

Inklusive postkontor Vi kommer att lära dig hur du ställer in en speciell kod eller PIN-kod så att du säkert kan låsa ditt Mi Band och skydda det från främlingars åtkomst till dess innehåll.

Även om många inte vet om det, är det viktigt att betona säkerheten för dessa enheter. Detta beror på att oavsett om de bara återspeglar din sport- eller väderdata, i dessa verktyg kan du också komma åt din WhatsApp och med den till dina privata meddelanden, och ger dig också möjligheten att ta bilder på distans tack vare dess funktionalitet.

Det händer på samma sätt med alla enheter som har någon form av synkronisering med Xiaomi Mi Band-bandet.

Så här konfigurerar du enhetens PIN-kod

För att komma igång måste du välja och ange en 4-siffrig kod som du korrekt kan låsa armbandet med. För att komma åt detta bindandedu måste börja med att öppna applikationen “Min passform“. Väl inne måste du ange armbandsinställningarna och hitta dig själv på din profil.

Du kan se det här avsnittet reflekterat längst ner till höger i appen och du kan enkelt identifiera det. När du är i alternativen som erbjuds i inställningssektionen i slutet av listan kan du hitta “Laboratorium“.

Exakt i det här avsnittet där du hittar alla verktyg som Xiaomi testar och där du också kan fortsätta med konfigurationen STIFT Ditt lag.

När du startar installationen måste du ange en speciell 4-siffrig kod, som också ska vara lätt att komma ihåg. När du gör det är allt du behöver göra Skriv ner nämnda konfiguration och därmed nämnda konfiguration kommer att återspeglas på armbandet.

När du återaktiverar BandGenom att rulla uppåt eller nedåt kommer skärmen att be oss att ange PIN-koden vi valde tidigare. Men tid- och stegräknarens föräldrar rådgör fortfarande utan att behöva låsa upp enheten eftersom de kommer att visas permanent på låsskärmen på densamma.

Hur man låser upp smarttelefonen om Mi-bandet är nära

Detta är en av de mest användbara funktionerna ett armband kan erbjuda som låter dig synkronisera bandet och telefonen så att när båda är tillsammans behöver inte smarttelefonen låsas upp. På så sätt är du garanterad snabb och enkel tillgång till enhet. För att kunna göra detta behöver du bara göra följande:

  • Börja med att komma åt inställningarna för ditt Mi Band genom att följa samma steg som vi angav ovan.
  • Väl inne klickar du bara på avsnittet Låsskärm.
  • Efter att ha kommit in går du bara till knappen längst ner på skärmen och går in i assistenten, där det indikeras att armbandet är pålitligt. I det här skedet måste du skapa en ytterligare länk för att ge din enhet specifika behörigheter.
  • När du är klar med allt med Xiaomi Mi Bar måste du klicka på avsnittet som heter Smart låsdär kan du kolla om detta armband finns på avdelningen “Betrodda enheter”.

Om så är fallet kan du börja använda den automatiska upplåsningen av alla enheter, så länge den är i närheten av smartphonen. Det bör noteras att tack vare detta armband kan du även hitta din mobiltelefon vid förlust.

Relaterade Artiklar

Back to top button