Hur man sÀtter en lÄsskÀrmsbild pÄ Android med fotolÄsskÀrm

0 Shares

NÀr vi köper en mobiltelefon Àr en av de första sakerna vi vill göra med den utan tvekan att anpassa den för att göra den unik och speciell. Till exempel vill vi Àndra tapet, ringsignal, app-tema och andra viktiga detaljer. Om du vill anpassa din mobiltelefon mycket mer, visar vi dig idag hur man sÀtter en lÄsskÀrmsbild pÄ Android med fotolÄsskÀrm.

Det finns mÄnga alternativ nÀr det kommer till att dekorera din smartphone, och att sÀtta din egen bild eller bild pÄ lÄsskÀrmen Àr utan tvekan en bra lösning. Vi uppmuntrar dig att lÀsa vidare och i den hÀr artikeln ta reda pÄ hur anvÀnd Photo Lock Screen-applikationen för att enkelt lÀgga upp ett foto pÄ lÄsskÀrmen.

Hur sÀtter jag en lÄsskÀrmsbild pÄ fotolÄsskÀrmen?

Numera finns det en app för nĂ€stan allt, och vi kommer Ă„t dem vĂ€ldigt enkelt ocksĂ„; och till anpassa vĂ„r smartphone vi kan sĂ€kert hitta de applikationer vi behöver. Om vi ​​till exempel vill ha bakgrundsbilder eller speciella och unika ringsignaler kan du fĂ„ tusentals appar för att enkelt uppnĂ„ det.

Men tÀnk om du vill anpassa din Android-lÄsskÀrm? Tja, det Àr normalt att vilja sÀtta vÄrt eget foto eller bild pÄ den hÀr skÀrmen som vi ser och anvÀnder sÄ ofta. Om din mobiltelefon inte redan har det hÀr alternativet integrerat kan du Àven stÀlla in ett Android-skÀrmlÄs eller till och med en bild pÄ den med enkla appar.

DÀrför, om du vill lÀra dig hur du anvÀnder dem, i den hÀr artikeln kommer vi att visa dig stegen du behöver följa för att stÀlla in en skÀrmlÄsbild med Photo Lock Screen.

Steg för att sÀtta bilden pÄ lÄsskÀrmen med hjÀlp av fotolÄsskÀrmen

Först och frÀmst pÄminner vi dig om att du behöver ha ett Google-konto med vilket du kan surfa i Google Play Butik och ladda ner applikationen. NÀr du Àr sÀker pÄ det kan du följa dessa steg för att anpassa Android-lÄsskÀrmen med fotolÄsskÀrm:

  • GĂ„ till Google Play Butik frĂ„n din mobiltelefon.
  • Ange namnet pĂ„ applikationen i sökmotorn, d.v.s. «LĂ„sskĂ€rmsfoto: Mitt foto pĂ„ lĂ„sskĂ€rmen».
  • Ladda ner appen och vĂ€nta pĂ„ att den ska installeras.
  • Öppna appen och gĂ„ till telefoninstĂ€llningar.
  • I behörighetsavsnittet ger du appen behörighet att göra Ă€ndringar pĂ„ din enhet.
  • Ange skĂ€rmlĂ„skoden som du vill anvĂ€nda.
  • GĂ„ sedan till delen frĂ„n applikationen “StĂ€ll in tema” VĂ€lj ett Ă€mne.
  • VĂ€lj den ram och foto du vill anvĂ€nda.
  • GĂ„ nu till “Ändra bakgrunder” för att Ă€ndra bakgrunden pĂ„ din lĂ„sskĂ€rm.

Det Ă€r allt! NĂ€r Ă€r det gjort du kan se bilden du valt pĂ„ skĂ€rmenallt tack vare denna fantastiska app. Å andra sidan, om du vill anpassa din Android-smartphone Ă€nnu mer, kan du till och med sĂ€tta en iPhone-lĂ„sskĂ€rm pĂ„ den med helt gratis appar.

Vilka andra sÀtt kan du anpassa din Android-lÄsskÀrm?

Det finns mÄnga sÀtt att uppnÄ ett mÄl, och detta Àr inget undantag. Det finns redan mÄnga applikationer och till och med alternativ i vÄr mobil som gör att vi kan anpassa lÄsskÀrm PÄ ett enkelt sÀtt.

Till exempel om du har en mobiltelefon med anknytningen MIUI operativsystem eller liknande kan du anpassa din lĂ„sskĂ€rm och till och med sĂ€tta teman med alternativ som redan finns i din mobiltelefon. Du behöver bara hitta avsnittet “LĂ„sskĂ€rm” i din smartphones instĂ€llningar och börja Ă€ndra och lĂ€gga till det du vill ha.

Dessutom kan vi komma Ät de bÀsta startprogrammen för Android och dÀrmed anpassa inte bara lÄsskÀrmen utan mÄnga andra aspekter av vÄr mobiltelefon. Detta sÄklart med hjÀlp helt gratis applikationer som vi kan hitta i vilken officiell appbutik som helst.

Vi hoppas att den hÀr guiden kommer att vara till stor hjÀlp för dig och oavsett vilket beslut du vÀljer att dekorera din Android-lÄsskÀrm med, hoppas vi att du fÄr ut det mesta av det.

0 Shares