Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man sätter en bot på Discord steg för steg

Om du vill ge din Discord-server ett nytt utseende kan det vara dags att använda bots. Se hur man sätter en bot på Discord!

De som vet hur man sätter en bot på Discord har en mängd olika resurser tillgängliga för servern. Om du är trött på din servers enkla system, kanske det är dags att lägga till några bots till det!

Hur man sätter en bot på Discord

FORTSÄTTER EFTER ANNONSERING

För att snabbt förklara vad bots är kan vi förenkla dem helt enkelt som datorappar som interagerar med användarkommandon genom att automatiskt utföra funktioner. Dessa kommandon kan likna de tecken vi använder på WhatsApp för att använda vissa emojis i chatten.

Utan mycket väsen kommer du att lära dig nedan hur du sätter en bot på Discord, det kan verka tidskrävande första gången du ställer in den, men när du väl har konfigurerat boten ordentligt har du inte längre något att oroa dig för.

 1. För att lära dig hur man sätter en bot på Discord, besök först en webbplats för att ladda ner bots för Discord. I den här guiden kommer vi att använda Top.gg eftersom det är den mest populära bland bot-värdsajter.
 2. På Top GG-webbplatsen använder du sökfältet för att hitta din önskade bot eller använd taggarna för att bläddra mellan de tillgängliga alternativen på webbplatsen enligt botkategorin.
 3. När du har valt den bot du vill ha, klicka på “Bjud in” om du vill lägga till boten till din Discord-server. Du kan bara lägga till boten om du är ägare eller administratör för Discord-servern du vill lägga till boten till.
 4. När du har klickat på bjud in, välj den server du vill lägga till och klicka på “Fortsätt”.
 5. Ge sedan botadministratörsbehörigheter på din server genom att klicka på “Auktorisera”.
 6. Och så avslutar vi med processen för hur man sätter en bot på Discord. Boten som läggs till din server har kommandon för att utföra unika funktioner på servern, se botkommandona i din favoritsökmotor.

Hur man sätter musikbot på Discord

Låtar är viktiga i all aktivitet vi gör, oavsett om det är för att liva upp ett spel eller för att spela medan vi gör timmar och timmar av . Musikbotar för Discord finns i massor och installationsprocessen är densamma som guiden ovan “Hur man sätter en bot på Discord” visar oss.

Se vilka som är de mest nedladdade musikbotarna för Discord-servrar:

 • Rytm: Huvudboten för de som letar efter enkelhet och ett utmärkt utseende för servern, förutom att ha andra funktioner på servern, har vi funktionen att spela musik från plattformar som YouTube och Spotify bland andra plattformar som har länkar för att spela online .
 • Sagiri: Sagiri är en 100 % brasiliansk bot som spelar musik med kommandon på portugisiska, perfekt för dem med små eller inga kunskaper i engelska.
 • FredBoat: FredBoat är helt gratis, vilket innebär att du inte behöver köpa ett premiumabonnemang för att få exklusiva funktioner. Den spelar musik från andra streamingplattformar med hjälp av specifika kommandon.
 • Hydra: Stöder musik från nästan alla musikplattformar på internet, samt låter dig spela din egen musik på servern.
 • 24/7: Spelar praktiskt taget alla kategorier av musik från andra streamingplattformar med mycket högre kvalitet när du köper premiumåtkomst.
 • chip: Precis som alla andra bots som listas ovan spelar den musik från plattformar som YouTube, Spotify, Twitch och musik på din enhet.

Alla bots tillgängliga för Discord har en skillnad som passar deras syfte på servern. Du kan också ange bots som låter dig lägga till en välkomstbot till Discord, samt rollspel och rollspelsservrar.