Hur man sÀtter bots pÄ Discord för att spela musik (exempel)

0 Shares

Idag fÄr vi se hur man sÀtter bots pÄ Discord för att spela musik. Discord Àr en av de mest anvÀnda apparna av spelare som gillar att spela online. Att vara sÄ flytande i kommunikation med vÀnner Àr nÄgot som gör att vi kan njuta av videospel mer.

Men musik skadar förstÄs aldrig, och sÀttet att dela ögonblicket inte bara med dina vÀnner i spelet Àr att dela bra musik. Detta skapar en bra miljö dÀr du kan njuta i timmar och kanske inte ens inser hur lÀnge du har spelat.

För dem som Àr administratörer av Discord-servern Àr detta viktigt installera en musikbot eftersom det Àr en av de mest efterfrÄgade botarna i denna klass av servrar. DÀrför kommer vi att se en ganska enkel handledning med vilken du kommer att kunna lÀgga till en musikbot till din server pÄ nÄgra minuter.

Oroa dig inte, du behöver inte veta mycket om Discord eller bots för att kunna lÀgga till det eftersom vi kommer att ge dig en steg för steg handledning. Att lÀgga till bots till Discord Àr ocksÄ en ganska enkel process, och alla kan göra det.

Hur man lÀgger till musikrobotar pÄ Discord

  • Det första du ska göra Ă€r att ange Rythm frĂ„n Chrome eller vilken webblĂ€sare som helst.
  • DĂ„ mĂ„ste du klicka pĂ„ “+ Bjud in Rythm”Det hĂ€r alternativet finns i det övre högra hörnet av skĂ€rmen. Efter att ha klickat pĂ„ det hĂ€r alternativet mĂ„ste du logga in pĂ„ Discord.
  • HĂ€r mĂ„ste du ange dina Discord-Ă„tkomstdetaljer för att auktorisera boten.
  • Ett fönster visas dĂ€r du kan visa rullgardinsmenyn. Genom att klicka pĂ„ den kan du vĂ€lja den server dĂ€r du vill lĂ€gga till boten.
  • NĂ€r du Ă€r redo klickar du bara pĂ„ “GodkĂ€nna“. Som finns i det nedre högra hörnet.
  • För att bekrĂ€fta att du inte Ă€r en robot mĂ„ste du fylla i Google captcha.
  • Efter det mĂ„ste du öppna Discord pĂ„ din dator. Du mĂ„ste definitivt ha detta pĂ„ ditt skrivbord. Annars, tryck pĂ„ “Början“I det nedre vĂ€nstra hörnet av fönstret och gĂ„ in”DisharmoniTryck sedan pĂ„ Enter.

LÀgg till musikrobotar pÄ Discord

  • Efter att ha öppnat Discord mĂ„ste du vĂ€lja den server som du angav som bot i de föregĂ„ende stegen (den i rullgardinsmenyn).
  • Du mĂ„ste klicka pĂ„ röstkanalen. För att kunna lyssna pĂ„ musik mĂ„ste du givetvis vara ansluten till röstkanalen, annars gĂ„r det inte.
  • Du mĂ„ste skriva till nĂ€mnda kanal ÂĄSpela Ăłr>. SĂ„ Rythm kommer att söka pĂ„ YouTube efter lĂ„tar du vill lyssna pĂ„ och de börjar spela.

PĂ„ samma sĂ€tt, om du gĂ„r in pĂ„ Rythm-webbplatsen, ser du i “Funktioner och kommandon”Alla kommandon du kan anvĂ€nda i Discord för att hantera boten. PĂ„ sĂ„ sĂ€tt kan du anvĂ€nda det hur du vill och medlemmarna i nĂ€mnda röstchatt kan göra detsamma om de har lĂ€mpliga behörigheter.

Det Àr vÀldigt enkelt att lÀra sig att sÀtta bots pÄ Discord för att spela musik, och framför allt Àr det vÀldigt anvÀndbart att hÄlla din Discord-server sÄ aktiv som möjligt. PÄ sÄ sÀtt kan du lyssna pÄ vilken musik som helst med dina vÀnner medan de spelar nÄgra onlinespel.

Om du fortfarande har frÄgor om hur man lÀgger till en musikbot till Discorddu kan lÀmna det lite lÀgre i kommentarsfÀltet sÄ hjÀlper vi dig mer Àn gÀrna att lösa det.

Kom ihÄg att vi publicerar mycket anvÀndbara artiklar och tutorials pÄ Discord varje dag, besök vÄr blogg ofta för att ta reda pÄ vad som Àr nytt.

0 Shares