Hur man sänder eller livestreamar i Like-appen

0 Shares

Tidigare har vi pratat om hur man gör detta direkt på Tik Tok. Idag får vi se Hur man skapar eller livestreamar i Like-appen vi kommer att förklara några alternativ på ett enkelt sätt som du säkert kommer att gilla väldigt mycket.

Hur ska ansökan gå väldigt roliga musikvideor. Du har miljontals låtar som du kan välja för att skapa dina videor. Dessutom är verktygen som applikationen erbjuder för att redigera dem väldigt intuitiva och alla kan använda dem, oavsett om de är vana vid att använda den här typen av applikationer eller inte. Även om du inte gillade videon du lade upp, oroa dig inte eftersom den här appen ger oss möjligheten att ta bort videon snabbt och enkelt.

Men ett annat intressant alternativ som Like har är möjligheten att uppträda live eller sända live. Det här alternativet har blivit ganska populärt på de flesta sociala nätverk. Vi kan göra samma sak på Instagram, Twitter, Facebook och Tik Tok för att ge några exempel.

Idag kommer vi att se i detalj hur man gör detta spela live på Like och applicera alla önskade effekter. Eftersom appen tillåter oss att redigera några saker innan livestreamen börjar få allt som vi verkligen vill.

Handledningen är extremt enkel och du kommer att kunna börja utföra liveprogram som du väljer på mycket kort tid. För du har inga begränsningar i detta avseende. Du kan göra detta hur många gånger du vill under dagen och hur många gånger du vill.

Hur man tjänar Live med Like App

Du måste skapa ett konto i Gilla-appen för att komma igång, annars kommer du inte att kunna rikta in dig. Efter att ha loggat in måste vi trycka ikon med kameran det vill säga den nedre delen i mitten.

Nu ger det oss möjlighet att spela in. Men om vi flyttar till vänster, alternativet tjäna sitt leverne.

Du kommer då att se vad som visas för att placera titeln högst upp på skärmen. Här du måste ange en titel beskriv vad du planerar att göra på den här konserten.

Bredvid knappen “Börja live” du kan använda olika ganska intressanta filter för att förbättra bildkvaliteten och göra ditt liv unikt.

När du är redo klickar du bara på knappen som visas längst ner som säger “Börja live” och du kan börja leva på Gilla-appen.

Hur man livesänder i Like

Personer som startar livesändningen kommer att kunna lämna alla meddelanden de behöver och de kommer att visas längst ner till vänster på skärmen. Du kan läsa dem från din mobiltelefon som du kommer att göra med den främre kameran så att du inte har problem med att se dem.

Like har ett brett utbud av alternativ på samma sätt som sin mest direkta konkurrens: Tik Tok. Med Gilla du kan skicka musikvideor ganska kul och framför allt originella grejer. För för att sticka ut är det väldigt viktigt att du använder all din fantasi för att sticka ut från antalet användare som laddar upp innehåll varje dag.

Du kanske är intresserad av vår artikel om How to Be Famous in Tik Tok, något du kan använda i Like App eftersom de båda fungerar väldigt lika. På så sätt kan du lära känna dig själv i ett av dessa två sociala nätverk, vilket innebär att du till och med har möjligheter tjäna pengar på att göra det du älskar.

Om du vill komma med ett förslag som förbättrar all information vi får från Like, eller om du har några frågor eller vill fråga om något Gilla appen eller Tik Tok Du kan lämna denna fråga i kommentarsfältet som du hittar lite nedan så ska vi försöka svara så snart som möjligt.

0 Shares