Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man säljer produkter och tjänster på Pinterest med Shopify steg för steg

Varje gång vi hör att Pinterest är ett socialt nätverk undrar vi Hur säljer jag produkter och tjänster på Pinterest med shopify? och vi får se vidare

Vill du sälja dina produkter online? Vi presenterar “Pinterest” den sociala nätverkssajten du har väntat på. Detta fantastiska sociala nätverk har något som skiljer det från andra sociala nätverk.

Länk till hemsidan i det låter dig bli ett instrument för att få en bra försäljninghålls i ett foto, bildinnehåll eller på en svart tavla.

Pinterest är ett socialt nätverk som kan öka spridningen på bloggar och på webbenDet bör understrykas att ja, företagets bästa ligger i dina händer.

Ta hänsyn till möjligheten att skapa en profil för ditt företag på det sociala nätverket Pinterest.

Så att veta Hur man säljer produkter och tjänster på Pinterest med shopify Det är väldigt bekvämt att göra och du kommer att veta steg för steg hur du gör det.

Hur man säljer produkter och tjänster på Pinterest, steg för steg

Steg 1: Publicera din produkt på Pinterest

Lägg en länk till din webbplats på varje pin du laddar upp till webben. Observera att varje pin du skickar till Pinterest for Business innehåller en länk till din webbplats eftersom så genomför kunden köpet.

Om du inte har det här verktyget kommer du bara att bli känd men inte kunna sälja någon av varorna du erbjuder.

För att länka till din webbplats, du måste gå direkt till din tavla och leta efter alternativet att lägga till en nåleller ladda upp den direkt genom att kopiera en länk från din webbplats eller ladda upp en bild och lägga till en länk.

Observera att när du lägger till en länk till din webbplats användaren går in genom tre olika delar: klicka på bilden, klicka på knappen Gå till webbplats eller klicka på en länk direkt från webbplatsen.

Steg 2: Öka din Pinterest-trafik

Hur kan du inse? trafik kan förekomma på Pinterest till din webbplats på 3 olika sätt med varje publikation.

Skicka in mycket originella representationer som ökar klickintensitetenDet är oerhört viktigt att ta sig tid att tydligt tänka på den relevanta texten så att användarna klickar direkt på din publikation och blir intresserade av produkten du erbjuder.

Det är inte bekvämt att ta med långa texterFör din bekvämlighet, använd korta, konsekventa och marknadsföringsorienterade fraser, tack vare vilka du kommer att uppnå användarnas attraktivitet.

Språket som ska användas ska vara varken mer eller mindre än nära, kortfattat och tydligt; Om du till exempel har en idé om att erbjuda sandaler är det inte bra att komma ihåg vårens ankomst, var direkt: med dessa sandaler förtjänar dina fötter alla bekvämligheter i världen!

Steg 3: Sälj produkter och tjänster på Pinterest med en hashtag

Hashtag det är nu ett bra verktyg och nödvändigt för att förbereda dina publikationer så att användarna kan uppnå det du erbjuder dem.

Om du erbjuder sandaler skulle en bra hashtag vara något liknande

Därför måste du göra en sökning efter de exakta orden att göra gör det lättare för användare att nå din webbplats och tack vare det kan du använda dem på samma sätt på Pinterest och vara närmare dina kunder.

Ja vill du att dina varor ska säljas? PinterestDet är oerhört viktigt att du tillhandahåller så mycket information som möjligt till dina kunder på varje pin.

Steg 4: Föreslå ett pris för solidaritet

Glöm inte att lägga kostnaden för den erbjudna produkten för att uppnå Att kunden på ett ögonblick bestämmer sig för att köpa en produkt eller inte.

Det är absolut nödvändigt kostnadsinformation som lägger till den i produktspecifikationen enligt tecknet för den valda valutan.

För att göra det mycket enklare att köpa produkten kan du ladda ner samma länk från deras hemsida och därmed Din kund får direkt tillgång till din webbplats utan att behöva en PIN-kod.

Steg 5: Var kreativ, dynamisk och unik

För att kunna sälja på Pinterest och andra sociala nätverk är det nödvändigt och viktigt att vara autentisk, rolig och originell.

Sätt inga gränser När du vill montera bilder på skor, med en teknisk representation med kostnader, kom ihåg att det här är sociala nätverk där folk inte känner för att köpa.

Använd foton som är hundra procent original och helt annorlunda än restenroliga texter och aktiv online (interaktioner med bland annat människor).

För att motivera försäljning på Pinterests hemsida är det bra sätt en Pin med rabattkoder endast för följare av sidan, så du kan öka antalet kunder.

Använda sig av Brådskande utskrift för att göra det lättare för folk att köpaEtt exempel skulle vara att placera “Bara i 48 timmar” eller så får de första 12 personerna en exklusiv rabatt “bland annat.

Om det här sociala nätverket inte fungerar för dig kan du avbryta prenumerationen mycket enkelt.