Hur man säljer dina vintagekläder och tjänar mycket pengar (exempel)

Vill du tjäna extra pengar på att sälja kläder och accessoarer som du inte använder längre? Då vill du träffa Vinted. Denna plattform för att köpa och sälja begagnade föremål är det perfekta verktyget för sälj dina kläder och tjäna massor av pengar. Men för det måste man lära sig att sälja på bästa sätt eftersom Vinted blir mer och mer populärt för varje dag och det är många som erbjuder kläder.

Att sälja kläder på Vinted hjälper dig att rengöra din garderob och använda den för att tjäna pengar som du kan investera i samma app för att få nya kläder eller andra utgifter. Viktigast är dock stegen du behöver följa för att publicera och sälja dina artiklar på Vinted.

Hur kan jag sälja mina kläder på Vinted?

För att sälja kläder på Vinted är första steget såklart att öppna ett konto på deras hemsida eller ladda ner Vinted-appen till din mobila enhet och ställa in den. Driften av båda gränssnitten är väldigt lika och framför allt ganska enkel. Om du redan har några plagg i åtanke som du skulle vilja sälja, följ stegen nedan:

  1. Ta foton av ditt föremål: Se till att ta bra bilder, de är skarpa och väl upplysta. Ta några bilder av varje artikel du tänker skicka in och du kan ta bilder på kläderna om du vill Använd den dessa typer av foton är mer attraktiva för användare.
  2. Skriv en beskrivning: Den listar alla klädegenskaper, storlek, dimensioner, färg, tygtyp och mer. Ju mer omfattande beskrivningen är, desto bättre. Utvärdera det sedan och bestäm storleken på det redan packade föremålet.
  3. Svara på köparnas frågor: Se upp för aviseringar och svara på köparnas frågor så snabbt som möjligt. Om du vill kan du göra erbjudanden för att förbättra din varas position i katalogen.
  4. Förbered försändelsen: När du tar emot beställningen, interagera med köparen och ange priset. Packa sedan varan och följ den fraktmetod som köparen valt. Följ instruktionerna i din inkorg för att slutföra leveransen, du har 5 arbetsdagar på dig.
  5. Ta emot betalning: Så fort paketet är mottaget och köparen bekräftar att allt är bra i ansökan får du betalningen i ansökan, på Vinted-saldot. Du kan använda detta saldo för att investera i köp i appar eller överföra dem till ditt bankkonto.

Vad måste jag göra för att sälja mer?

Nu vet du de grundläggande stegen du behöver följa för att sälja kläder på Vinted, men för att din försäljning ska öka och du kan tjäna mer pengar måste du följa några hjälpfulla tips de som redan har erfarenhet av att sälja kläder på plattformen. Här visar vi dig det bästa.

  • Sälj säsongskläder: Om du lämnar in dina kläder beroende på säsongen som går kommer köparen att vara efterfrågad på dina produkter.
  • Var trevlig och kreativ: Svara på frågorna med fullständig ärlighet och ansvar, leta också efter nya tillvägagångssätt för bilderna av kläder, beskriv dem i detalj och snåla inte med dem för att få dem att se ut som en tidning.
  • Marknadsför dina artiklar: Även om det är helt gratis att lägga upp dina produkter eller föremål på Vinted, kan du spendera en liten summa för att göra dina kläder mer marknadsförda under veckan. På så sätt kommer dina plagg att hamna bättre i appkatalogen och du får fler möjligheter att hitta köpare.
  • Erbjuder rabatter: Sätt konkurrenskraftiga priser på kläder och ge rabatter om köparen vill ha några artiklar från din “garderob”, detta alternativ kan enkelt konfigureras från applikationen.
  • Byt garderob regelbundet: Lägg till nya kläder, ändra priser och ändra bilder, desto mer dynamiska profiler har bättre försäljning.

Om du följer dessa tips och andra knep för att sälja mer på Vinted är du säker på att tjäna mycket pengar på nolltid. Av detta och andra skäl positionerar Vinted sig som en av de mest flexibla och säkra köp- och säljplattformarna.

Relaterade Artiklar

Back to top button