Hur man sĂ€kerhetskopierar foton och videor – SĂ€kerhetskopiering av Google Photos

0 Shares

Möjligheten att sĂ€kerhetskopiera foton och videor – Google Photos Backup Ă€r extremt viktig. Speciellt för dem som tittar till varje pris skydda minnen lagrade pĂ„ din telefon eller dator.

Sedan lanseringen har Google Photos blivit en av de mest anvÀnda molnlagringstjÀnsterna i vÀrlden. Inte konstigt, fördelarna och verktygen den erbjuder sina anvÀndare Àr anmÀrkningsvÀrda. DÀrför bör du anvÀnda den hÀr artikeln för att Àta den.

Ta en titt pÄ Google Foton

Förmodligen skulle inte ens Google sjÀlv ha förutsett den framgÄng som Google Photos visade sig vara. Den hÀr tjÀnsten kom som ett blygt förslag för Google+. Den lanserades 2015 och började klÀttra i position pÄ mycket kort tid.

Trots att Google Photos, till skillnad frÄn andra tjÀnster, fokuserar pÄ multimediaelement, sÀtter de trenden. Att kunna arkivera foton i Google Foto frÄn vilken enhet som helst Àr helt enkelt fantastiskt.

Det spelar ingen roll hur mÄnga gÄnger du byter dator eller mobil enhet. Du kommer alltid att kunna göra det sÀkerhetskopiera dina foton och videor.

SĂ€rskiljande egenskaper

Huvudfunktionen hos denna plattform Àr att det Àr en gratistjÀnst. Det Àr dock viktigt att lyfta fram de senaste Àndring av Googles policy för datalagring.

FrÄn och med mitten av 2021 mÄste anvÀndare med mer Àn 15 GB utrymme prenumerera pÄ Google One. Först dÄ kan de fortsÀtta att anvÀnda Googles servrar för att lagra foton och videor.

SĂ€kerhetskopiering

Att sÀkerhetskopiera dina foton och videor Àr inte det enda du kan uppnÄ. Dess verktyg lÄter dig ÄterstÀlla raderade videor frÄn Google Foton. PÄ sÄ sÀtt blir olyckor inget annat Àn bara skrÀck.

  • Spara högkvalitativa foton över 200 MB i storlek.
  • Dina videor kommer att vara sĂ€kra eftersom Google Foto hanterar dessa filer upp till 10 GB i storlek.
  • Kompatibel med iOS och Android.
  • Den stöder en mĂ€ngd olika format för att hĂ„lla alla dina filer sĂ€kra.

Observera att den hÀr ÄtgÀrden, nÀr du har Google Foto pÄ din mobila enhet, detta görs automatiskt. Det skadar dock inte att bekanta dig med alternativen för foto- och videosÀkerhetskopiering. PÄ sÄ sÀtt kan du vara sÀker pÄ att allt pÄ din smartphone Àr sÀkert i molnet.

Steg för steg: sÀkerhetskopiering

Proceduren för att sÀkerhetskopiera foton och videor Àr extremt enkel. Observera instruktionerna som kommer att tillhandahÄllas inom kort.

SĂ€kerhetskopiering eller sĂ€kerhetskopiering Ă€r viktigt för att fĂ„ foton och videor frĂ„n Google Foto pĂ„ andra enheter. Öppna Google Foto-appen frĂ„n din enhet och gör följande:

  1. Ange informationen som motsvarar ditt Google-konto.
  2. Hitta din profilbild i det övre högra hörnet pÄ skÀrmen.
  3. Klicka pĂ„ “FotoinstĂ€llningar”.
  4. Öppna avsnittet “SĂ€kerhetskopiera och synkronisera”.
  5. Aktivera funktionen “SĂ€kerhetskopiera och synkronisera”.
  6. Allt Àr klart!

PÄ samma sÀtt kommer du att kunna redigera och konfigurera resten av alternativen för sÀkerhetskopiering. Dessa inkluderar till exempel kvaliteten eller storleken pÄ de uppladdade filerna och dataanvÀndning.

Ett obemÀrkt alternativ

Det finns ett alternativ i avsnittet “SĂ€kerhetskopiera och synkronisera” som inte spelar sĂ„ stor roll som det förtjĂ€nar. Det hĂ€r Ă€r “Mapparna pĂ„ enheten har sĂ€kerhetskopierats“.

Med den hÀr funktionen kommer du att ha alternativet skapa ytterligare en sÀkerhetskopia av ditt galleri. Skydda allt innehÄll i mappar som Àgs av andra program.

Vad vÀntar du pÄ för att sÀkerhetskopiera?

Med denna information behöver du inte mer för att kunna sÀkerhetskopiera filen foton och videor. Först dÄ kan du vara sÀker pÄ att du laddar ner frÄn Google Foto till ditt telefongalleri nÀr du vill.

Njut av de trevliga och viktiga stunderna i bekvÀmligheten av ditt valda team. Detta möjliggörs av verktygen som erbjuds av Google Foto.

0 Shares