Hur man sĂ€kerhetskopierar eller automatiskt sĂ€kerhetskopierar Google foton – snabbt och enkelt

0 Shares

I allmÀnhet har vi pÄ vÄra enheter mÄnga foton av olika viktiga ögonblick i vÄra liv. Ingen vill förlora dessa minnen, sÄ det Àr vÀrt att veta hur man skapar eller automatiskt sÀkerhetskopierar till Google Foto pÄ det enkla och snabba sÀttet.

SÀkerhetskopiering Àr avgörande, sÀrskilt nu nÀr vi lever i en tid dÀr molnlagring Àr sÄ populÀrt och effektivt. SÀkerhetskopiering Àr för enkelt och vi har en helt sÀker plats att lagra alla vÄra filer sparade foton och videor.

Skador pÄ telefonminnet Àr normalt. Att enheten Àr skadad eller i vÀrsta fall stulen. NÄgot som mÄnga gÄnger inte kan ÄterstÀllas Àr dessa minnen, de dÀr bilderna av sÄdana speciella ögonblick som vi har levt. Tack vare Internet kan vi lyckligtvis göra en sÀkerhetskopia i molnet; samt synkronisera denna applikation med vÄr mobila enhet.

Google tillÄter oss att spara alla foton och videor pÄ vÄrt konto. SÄ lÀnge vi har tillgÄng till vÄrt Google Foto-konto kan vi se alla dessa foton och videor var vi Àn Àr.

Detta Àr anvÀndbart inte bara i hÀndelse av att nÄgot hÀnder med vÄr mobiltelefon. Men har ocksÄ tillgÄng till alla foton och videor nÀr som helst, var som helst. SÄ vi kommer att se en ganska enkel men effektiv handledning för dig att stÀlla in sÀkerhetskopiering av alla filer du har i Google Foto.

PÄ sÄ sÀtt kommer du inte att förlora nÄgra foton eller videor. Du kan vara sÀker om nÄgot hÀnder med din mobila enhet. Vi kommer att gÄ igenom detaljerna steg för steg sÄ att alla anvÀndare, erfarna eller inte, kan gÄ igenom processen SÀkerhetskopiering av Google Foto.

SÄ hÀr aktiverar eller inaktiverar du automatisk sÀkerhetskopiering i Google Foto

PĂ„ PC

  • Det första du behöver göra Ă€r ladda ner och installera programmet.
  • Efter installation av applikationen mĂ„ste du logga in med det konto du anvĂ€nder Google Foton.
  • Nu mĂ„ste du vĂ€lja att sĂ€kerhetskopiera dina foton eller videor. Du kan ocksĂ„ sĂ€kerhetskopiera alla dina filer.
  • Du mĂ„ste vĂ€lja de mappar du vill sĂ€kerhetskopiera.
  • Vid avsnitt “Ladda upp storlek pĂ„ foton och videor“. Du mĂ„ste vĂ€lja storleken pĂ„ bajsen.
  • Efter det klickar du pĂ„ “Börja“Och redo.

En annan detalj att tÀnka pÄ Àr att du kommer att radera filer frÄn din dator. De Àr fortfarande tillgÀngliga i Google Foto. Om du tar bort dem frÄn Google Foto, kommer dina filer inte att raderas frÄn Google Drive eller din dator.

Hur man sÀkerhetskopierar till Google Foton

SÀkerhetskopiera pÄ Android

  • Öppna Google Foto-appen och logga in pĂ„ ditt Gmail-konto.
  • Klicka pĂ„ ikonen med horisontella linjer högst upp pĂ„ skĂ€rmen.
  • Nu mĂ„ste du gĂ„ till InstĂ€llningar> SĂ€kerhetskopiering och synkronisering.
  • DĂ„ mĂ„ste du aktivera “SĂ€kerhetskopiera och synkronisera“. Vid utrymmesproblem rekommenderar vi att du helt enkelt inaktiverar det hĂ€r alternativet.

Kom ihÄg det om du Àndrar dig sÀkerhetskopieringsinstÀllningarkommer den hÀr konfigurationen att pÄverka appar som anvÀnder den hÀr funktionen, som Google Drive.

NÀr den vÀl Àr aktiverad utförs sÀkerhetskopieringarna automatiskt, sÄ du behöver inte oroa dig för det. Men som du kan se Àr det inte alls svÄrt att lÀra sig göra automatisk sÀkerhetskopiering eller göra automatisk sÀkerhetskopiering av Google Foto.

0 Shares