Hur man rotar Samsung Galaxy S5

0 Shares

Den helt nya Samsung Galaxy S5 är en kraftfull flaggskeppsenhet full av imponerande specifikationer och funktioner. Samsung lade till en fantastisk kamera på baksidan tillsammans med en pulssensor, och det finns till och med en fingeravtrycksskanner på framsidan för ytterligare säkerhet.

Även om Galaxy S5 är full av funktioner och alternativ, älskar många användare fortfarande att rota sin enhet för ytterligare funktioner eller kontroll. Precis som att jailbreaka en iPhone fick Samsung Galaxy S5 på Verizon och AT&T (och massor av andra Samsung -enheter) i helgen rootåtkomst i helgen.

Läs: Är LG G3 bättre än Galaxy S5?

Rooting Android är en process som gör det möjligt för smartphone- och surfplattaägare att ha ytterligare kontroll eller “Root Access” för Android -operativsystemet. Vilket vanligtvis görs så att ägare kan komma runt operatörs- eller tillverkarens begränsningar (som hotspot -block) ta bort tredjepartsappar och bloatware, installera anpassade teman eller ikonpaket eller ändra inställningarna för varje användares egen önskan.

Med det hela sagt är Galaxy S5 en av de mest populära Android -enheterna sent, och i helgen uppnåddes äntligen en rotmetod för enheten på ytterligare några amerikanska operatörer. Inte bara vilken rot som helst. Det är en extremt enkel metod som kommer att ha din Galaxy S5 (och massor av andra Android -enheter) helt rotad på under en minut. Läs vidare för att se hur du rotar Galaxy S5.

gs5-root

Den berömda utvecklaren Geohot, hackaren som gjorde Sony och PS3 till skam, är tillbaka med en helt ny rotmetod för en rad Android -enheter. Enheten i åtanke var en Galaxy S5, men den här metoden råkar också rota Galaxy S5 på AT&T och Verizon, Galaxy S5 Active, Galaxy S4 (på de flesta bärare) Galaxy Note 3 på Android 4.4 KitKat och nästan alla annan enhet före en 3 juni 2014 säkerhetspatch. Så ja, det här fungerar på massor av enheter, men undersök innan du fortsätter med någon annan handenhet.

Tyvärr verkar det inte fungera på Motorola- eller HTC -enheter. Utan att gå in på vilka enheter detta kommer att rota, eller om du ska rota eller inte, om du äger Galaxy S5 och vill ha root -åtkomst så här gör du.

Instruktioner

Användare måste ladda ner en app, som på Android är känd som en “APK” från en nyskapad webbplats specifikt för detta rotverktyg. Du måste tillåta din enhet att installera appar från okända källor (inte från Google Play). När du har laddat ner apk installerar du och öppnar appen och klickar på knappen “Make it Ra1n” för att rotera din enhet. Om 15 sekunder startar Galaxy S5 om och ägare har full Galaxy S5 -rot. Det är så enkelt.

För dem som är något nya för Android eller sidladdningsappar utan hjälp av Google Play Butik, här är vad du behöver göra.

Gå in i inställningarna genom att dra ner meddelandefältet och knacka på den kugghjulsformade ikonen längst upp till höger. Rulla sedan ner till det blå alternativet “Säkerhet” i inställningarna. Väl i säkerhetsinställningarna rullar du ner till “Okända källor” och trycker på för att välja. Detta gör att du nu kan installera appar som inte är från Google Play Butik. Samma metod är hur användare installerar appar från Amazon eller någon annan tredjepartsmarknad, så oroa dig inte.

GS5-root-info

När du har gjort detta är du klar. Allt du behöver göra är att gå till towelroot.com för att ladda ner appen som rotar din Galaxy S5 med ett klick. Navigera till webbplatsen som är länkad ovan eller gå till towelroot.com i din mobila webbläsare och tryck sedan på den orange lambda -logotypen för att ladda ner appen. När du har laddat ner drar du bara ner aviseringsfältet och väljer det. När appen är installerad öppnar du den som Facebook eller någon annan app och trycker på knappen “Let it Ra1n” för att rota Galaxy S5. Din telefon startas om och du är klar.

Lyckligtvis för dig gör en populär YouTuber lätt att förstå hur du gör-videor, så nedan är en Galaxy S5-rot hur man gör med DroidModderX.

Det är allt! Du är klar och du har framgångsrikt fått Galaxy S5 root eller root på många andra enheter som enligt uppgift arbetar med denna nya exploatering.

Som en påminnelse kan rooting din Android -smartphone eller surfplatta ogiltigförklara din garanti, och GottaBeMobile tar inget ansvar för dina handlingar. Fortsätt med försiktighet och på egen risk. Gå till XDA -utvecklare för alla frågor.

0 Shares