Hur man rotar Galaxy Y Pro (B5510) och Galaxy Y Pro Duos (B5512)

0 Shares

Galaxy Y Pro och Galaxy Y Pro Duos är några riktigt prisvärda telefoner som har en stor fördel jämfört med andra Android -telefoner i sitt segment – ett komplett QWERTY -knappsats. När det gäller Galaxy Y Pro Duos har användarna den extra fördelen att använda två SIM -kort samtidigt vilket skulle göra det onödigt att bära två olika enheter. Vi visar dig hur du rotar båda dessa enheter utan att svettas i följande guide.

I. Innan du börjar

1. Du måste ha uppdaterade drivrutiner från Samsung. Du kan installera dessa automatiskt genom att installera Samsung Kies.

2. Det finns inget egentligt behov av att säkerhetskopiera någonting eftersom det inte kommer att behöva datatorkning, men gör det bara om du stöter på problem.

3. Ladda ner Universal GB -rotfilen.

II. Rooting Galaxy Y Pro och Galaxy Y Pro Duos

1. Aktivera USB -felsökning på din enhet. Du kan göra detta genom att gå till Inställningar> Program> USB -felsökning och markera kryssrutan bredvid den.

2. Anslut enheten till Windows -datorn.

3. Sätt din enhet i USB -lagringsläge och kopiera filen universal_gb_root_v15.zip som du laddade ner ovan till den översta mappen på ditt SD -kort. Du kan sätta din enhet i det här läget genom att välja USB -lagring när enheten ber dig om anslutningstyp när den är ansluten.

4. Koppla bort enheten och slå av den.

5. Sätt enheten i återställningsläge. För att göra detta, håll ner volym upp och hemknapparna samtidigt och tryck på strömknappen. Håll nu alla tre knapparna tills enheten startar om till Recovery.

6. På återställningsmenyn väljer du “tillämpa uppdatering från SD -kort”. Använd volym upp och ner för att navigera och hemknappen för att välja önskat alternativ.

7. Navigera till universal_gb_root_v15.zip och välj det genom att trycka på hemknappen.

8. Vänta tills meddelandet “Installera från SD slutfört” visas.

9. Välj “starta om systemet nu”.

Din Galaxy Y Pro eller Pro Duos bör vara rotad när du startar om enheten. Sök efter Superanvändar -appen i applådan eller ladda ner Root Checker från Google Play för att veta rotstatus. För att ta saker längre, som att installera anpassade ROM -skivor och andra saker, kanske du vill blinka ClockworkMod Recovery som du kan göra det genom att följa vår guide som finns här.

Tack till StoneBoyTony på XDA för denna lättanvända lösning !! Vi föreslår att du donerar eller åtminstone tackar honom på XDA -tråden om du gillade detta förfarande.

Detta är en del av vår Android How To’s. Vi har hur man gör för att rota, ladda ROM och massor av andra tips och tricks för din specifika enhet eller för Android -enheter i allmänhet! För alla våra Android How To’s, gå hit.

Om du tyckte om detta kan du överväga att dela det

0 Shares