Hur man ringer och besvarar telefonsamtal från din Windows-dator eller bärbara dator

Kontinuitetsfunktionen i Apples Mac och iOS har varit en av de mest eftertraktade funktionerna för Windows-användare. Det låter användare sömlöst fortsätta redigera dokument eller foton medan de växlar mellan Apple-enheter.

Nu med Window’s Your Phone-appen har Microsoft lyckats överbrygga ekosystembarriären mellan Windows och Android för att låta användare hantera och spegla sin telefon på PC trådlöst.

Med din telefon Aoo kan användare kontrollera aviseringar, återgå till meddelanden och till och med svara på samtal eller ringa någon direkt från sin Windows 10-maskin. För att njuta av dessa funktioner är allt du behöver vara ‘Din telefonapp’ på din Android v7 eller ovanför telefonen med Windows 10 PC med Bluetooth-stöd.

LÄS OCH: Bästa Microsoft Dina telefonfunktioner, tips och tricks

Innan vi kommer till “hur man ringer från Windows-maskin”, låt oss först hjälpa dig att skaffa din telefonapp och länka den till din Windows-bärbara dator eller stationära dator. Följ dessa steg för att göra det:

  1. Gå till startmenyn på din Windows 10-maskin och skriv in ‘Din telefon’ och tryck på enter.
  2. När appen öppnas kommer den att be dig om ett mobilnummer. Ange ditt aktiva nummer på Android-enheten. Microsoft med skicka en länk till Android-version på din telefon-app.
  3. Klicka på länken för att ladda ner Microsofts Your Phone Companion-app på din Android-enhet, den är förinstallerad på Samsung-telefoner.
  4. När installationen är klar öppnar du den medföljande appen och loggar in med din Microsoft-kontoinformation.
  5. Nu kommer Companion-appen att be dig om tillåtelse att komma åt kontakter, hantera telefonsamtal, få åtkomst till filer på telefonen och skicka och visa SMS-meddelanden. Ge nödvändigt tillstånd.
  6. När du har gett alla behörigheter är din Android-telefon ansluten till din dator.

Låt oss nu lära oss att ringa eller ta emot samtal från din Android-telefon på Windows PC eller bärbar dator:

När du är klar med installationen av din Companion-app kan du göra nästan allt på din dator. För att ringa måste du följa dessa steg:

  1. Klicka på på din telefonapp i Windows Samtal alternativet på den vänstra panelen.
  2. Nu öppnas samtalsloggar och ruta för samtal i de intilliggande bilderna.
  3. bara slå in numret eller välj en kontakt för att ringa ett samtal på datorn via din Android-telefon.
  4. Om du har ett inkommande samtal dyker en liten ruta upp som låter besvara samtal eller avvisa ett samtal.

Relaterade Artiklar

Back to top button