Hur man ringer gruppvideosamtal på WhatsApp

Hur man ringer gruppvideosamtal på WhatsApp

Videosamtal för människor i världen mycket närmare än tidigare. Det ger känslan av att tala i realtid. Det finns många appar för videosamtal tillgängliga. WhatsApp är den bästa appen för sociala medier för meddelanden, och den har en samtalsfunktion för att ringa någon över internet. Den erbjuder både röst- och videosamtal. WhatsApp har lanserat gruppvideosamtal för att få kontakt med vänner och familjemöten. Det kommer att vara användbart för officiella möten, mentorskap, rådgivning, vägledning, samvaro med mera. I avsnittet nedan kommer vi att lära oss hur man ringer gruppvideosamtal på WhatsApp.

Hur man ringer gruppvideosamtal på WhatsApp

WhatsApp har åtta platser i ett gruppvideosamtal. Du kan komma åt samtalsalternativet antingen på fliken samtal eller i de specifika grupperna själva.

På fliken Samtal

Den nya samtalsikonen är tillgänglig på fliken Samtal och du kan välja mellan röst- och videosamtal.

(1). Öppna WhatsApp på smarttelefonen och klicka på Samtal flik.

(2). Välj Nytt samtal ikon. Det kommer att visas längst ner på Android-telefoner och högst upp på iPhones.

(3). Klicka på Nytt gruppsamtal och välj Kontakt meny.

(4). Välj Videosamtal för att ringa samtalet med valda kontakter.

På gruppchatt

Grupperna i WhatsApp kommer att ha ett standardsamtal. Om gruppmedlemmarna är åtta eller färre kan du se både röst- och videosamtalsikoner. Om WhatsApp-gruppen har fler än åtta medlemmar, har du bara ett röstsamtalsalternativ.

(1). Lansera WhatsApp i telefon.

(2). Flytta till Grupp i appen och öppna gruppen.

(3). Välj Videosamtal ikonen längst upp för att initiera samtalet.

Alternativ metod för att ringa gruppvideosamtal på WhatsApp

Det alternativa sättet att ringa ett gruppvideosamtal är att konvertera ett till ett samtal till ett gruppsamtal. Du kan bara ringa någon på WhatsApp och välja Lägg till deltagare för att lägga till fler vänner för ett gruppvideosamtal.

(1). Välj valfri kontakt i WhatsApp och klicka Ringa upp för att ringa ett videosamtal.

(2). Vänta tills personen svarar på samtalet.

(3). Knacka Lägg till deltagare högst upp på videosamtalsskärmen.

(4). Välj annan kontakt för att lägga till i videosamtalet.

(5). Klick Lägg till i uppmaningen för att lägga till dem i samtalet.

De ovan nämnda stegen är endast tillämpliga på mobilversioner. Du kan inte följa den här metoden på WhatsApp-webb- eller PC-version.

Nu kan du ringa ett gruppvideosamtal på WhatsApp på tre olika sätt. WhatsApp-videosamtalet kräver en bra internetanslutning för högkvalitativa samtal. För det andra kan du inte lägga till den blockerade personen till gruppvideosamtalen. För det tredje kommer det inkommande videosamtalet att visa personerna i samtalet innan de deltar i samtalet.

Dela gärna frågorna och förslagen i kommentarsfältet. Besök Techowns Facebook och Twitter sidor för att läsa fler artiklar om WhatsApp och andra appar för sociala medier.

Relaterade Artiklar

Back to top button