Hur man ringer gratis internationella samtal frĂ„n min dator eller mobiltelefon (exempel) – vĂ€ldigt enkelt

0 Shares

Prestera Internationella samtal Det Àr en modalitet som har funnits sedan telefonin vidgade kommunikationsbarriÀrerna, men dÄ var man tvungen att anvÀnda mellanhÀnder som kallas operatörer. Men idag finns det mÄnga olika program som kan anvÀndas via en dator eller mobiltelefon för att kommunicera med varandra.

Fördelen med dessa program Àr att de förutom att kunna nÄ andra delar av vÀrlden gör det tack vare utmÀrkt ljud- och bildkvalitet.

AnvÀnd Internet för att ringa gratis frÄn din mobiltelefon eller dator!

Internet har definierats som ett verktyg som alla mÀnniskor har rÀtt att ha, vilket gör det möjligt för befolkningen att höja det allmÀnna, kulturella och dÀrmed fÄ tillgÄng till nya typer av kommunikation.

Om du vill hÄlla kontakten med nÄgon som Àr i ett annat land och du vet att de ocksÄ har tillgÄng till internet kan du anvÀnda följande verktyg för att ringa ett samtal:

Whatsapp

Du kanske inte behöver förklara vad den hÀr appen handlar om eftersom WhatsApp nu Àr kÀnt över hela vÀrlden som ett av de föredragna programmen för kommunicera gratis med andra mÀnniskor.

Det enda kravet Àr att ha ett mobilnummer registrerat under landskoden. Tack vare detta innehöll applikationen förlÀngningen anslutningar och videosamtal internationell mellan en av dess funktioner.

Du kan skicka meddelanden och ringa samtal / videosamtal om de bÄda har appen installerad pÄ en av de tillgÀngliga plattformarna: Windows, Mac, iOS, Android och Windows Phone.

Skype

Skype Àr ett annat internationellt erkÀnt program som bara datorer började anvÀnda tills det förvandlades till mobila enheter. Han var en av pionjÀrerna i arbetet med kommunikation mellan tvÄ personer som Àr samtidigt det betraktade avstÄndetinklusive mellan lÀnder.

För att kunna ringa videosamtal, samtal till en dator eller en mobiltelefon rÀcker det att bÄde personer har programmet installerat och lÀgger till varandra i kontaktlistan. Denna programvara stöds av datorer som t.ex Mac, Windows, iOS och Android telefoni.

Vill du inte anvÀnda program? HÀr hittar du en rad sajter dÀr du kan ringa internationella samtal!

Även om det verkar lite svĂ„rt att uppnĂ„, Internet har och erbjuder alla verktyg lösa problemen för anvĂ€ndare som vill ringa sĂ„dana samtal pĂ„ distans.

Om du vill koppla upp dig till en fast telefon eller telefon utan internetuppkoppling finns det flera hemsidor som gör det möjligt ringer gratis.

VoIPStunt och VoIPBuster

VoIPStunt och VoIPBuster ansvarar för att erbjuda tjÀnster till anvÀndare som behöver ringa internationella samtal till denna typ av telefoni, Àven om Ingen internetanslutning.

Det gör den dock i begrÀnsad omfattning, eftersom villkoret för att ringa internationella samtal gratis Àr att ha en domÀn maximal lÀngd pÄ en minut.

Om du vill anvÀnda den behöver du bara komma Ät sidan frÄn en smartphone eller dator som kör Windows 7 och uppÄt och dÀrmed kunna ringa nummer i mer Àn 20 lÀnder.

Poptox

Poptox, Ä andra sidan, kÀnnetecknas av att vara ett verktyg som inte förtjÀnar anvÀndningen av appar eller tillÀgg. Fördelen som erbjuds av denna webbplats Àr utförandet samtal till mobil- eller fasta nummer i bekvÀmligheten av din webblÀsareoavsett vilket operativsystem som anvÀnds.

Om du vill anvÀnda den hÀr webbplatsen för att ringa internationella samtal Àr allt du behöver göra Ätkomst till den och i början kommer du att kunna se telefonen som lÄter dig ange landet dÀr samtalet ska ringas och numret till person.

Precis som VoIP har den tillÀgget tidsgrÀns och ett begrÀnsat antal anslutningar per dag som Àr krypterade och skyddade för sekretess.

0 Shares