Hur man ringer ett gruppsamtal pÄ WhatsApp pÄ iPhone | Steg för steg guide

0 Shares

Det finns flera sÀtt att hÄlla kontakten med vÄra vÀnner frÄn vÄra mobila enheter och en av det bÀsta verktyget för detta Àr whatsapp eftersom det tillÄter oss att göra mÄnga saker. Dessa saker inkluderar bÄde individuella och gruppvideosamtal. HÀr kommer vi att lÀra dig hur du gör det utan nÄgra besvÀr.

Är det nĂ„gon skillnad mellan att ringa ett gruppsamtal och att ringa det som en del av ett?

Naturligtvis Ă€r det skillnad pĂ„ att ringa ett gruppsamtal och att ringa inom en grupp. Ett gruppsamtal Ă€r ett vanligt röstsamtal och du Ă€r klar lĂ€gga till fler kontakter i den hĂ€r konversationen. Å andra sidan, nĂ€r du ringer ett samtal i en grupp kommer alla medlemmar att lĂ€ggas till det samtalet samtidigt, sĂ„ alla som Ă€r intresserade kommer att svara pĂ„ det samtalet.

Vad behöver anvÀndare för att ringa ett gruppsamtal?

För att en anvÀndare ska kunna ringa ett gruppsamtal med WhatsApp fÄr han inte göra nÄgot omöjligt, eftersom han bara mÄste ha en bra internetuppkopplinglÀgg till kontakter i WhatsApp och se till att din telefon Àr tillrÀckligt laddad sÄ att du inte dröjer kvar vid ett samtal om det blir tomt medan du ringer.

Spelar det nÄgon roll att alla andra Àr en iPhone för videosamtal?

En av de saker som oroar folk som inte kÀnner till den hÀr typen av samtal Àr att de inte kan ringa dem om anvÀndarna du ska ringa inte har en iPhone. Detta Àr inte ett problem nÀr du gör dessa anslutningar som de Àr via WhatsApp sÄ du kommer inte ha nÄgra problem att göra det.

Hur gör jag en gruppvideochatt pÄ min iPhone?

NÀr du har förstÄtt allt viktigt om gruppsamtal kanske du vill anvÀnda det hÀr samtalslÀget frÄn din iPhone och sÄ vidare. kommunicera med mÄnga mÀnniskor pÄ samma gÄng. Det finns flera sÀtt att ringa dessa typer av samtal, och hÀr kommer vi att förklara de tvÄ vanligaste sÀtten att ringa dessa samtal.

GĂ„ till fliken samtal i WhatsApp

Detta Ă€r det enklaste sĂ€ttet att ringa ett gruppsamtal, flytta bara skĂ€rmen till samtalssektionen och hĂ€r klickar du pĂ„ ikonen “Nytt samtal”. DĂ„ mĂ„ste du lĂ€gg till alla kontakter Vad vill du ha med i det hĂ€r gruppsamtalet?. NĂ€r du har valt alla trycker du pĂ„ videosamtalsknappen lĂ€ngst upp pĂ„ skĂ€rmen

Val av en befintlig grupp

Du kan ocksÄ ringa detta gruppsamtal frÄn ett redan skapat. Att göra detta pÄ det hÀr sÀttet, du kan ringa utan att behöva vÀlja anvÀndare i den behöver du bara gÄ in i WhatsApp-applikationen och gruppchatten dÀr du ska ringa.

Du bör kĂ€nna till denna viktiga information om samtal i en WhatsApp-grupp, det vill sĂ€ga om den hĂ€r gruppen har 32 medlemmar eller fĂ€rre kan du ringa samtalet och de kommer bara att vara med i konversationen 7 personer att svara först. OmvĂ€nt, om du har 33 eller fler medlemmar i den gruppen, kommer gruppsamtalet endast att gĂ€lla för de 7 kontakter som du vĂ€ljer efter att ha klickat pĂ„ ikonen “Gruppsamtal” sĂ„ att du kan starta samtalet.

Hur gÄr jag med i ett videosamtal som jag har blivit inbjuden till?

Plötsligt Ă€r du i telefon och du börjar fĂ„ ett anslutningsmeddelande grupp och du vet inte vad du ska göra, eftersom du har tvĂ„ alternativ. Det finns en pĂ„ skĂ€rmen som “ignorerar” WhatsApp-samtalet, som nĂ€r det trycks ned lĂ€mnar denna inbjudan.

Det finns ocksĂ„ en knapp “GĂ„ med”, nĂ€r den trycks ned som visar kontakterna som du Ă€r inbjuden till denna konversation och om du Ă€r nöjd med medlemmarna kan du spela Unirme igen. PĂ„ sĂ„ sĂ€tt tar du upp samtalet och kan prata i det.

Hur kan jag lÀgga till personer i en befintlig videochatt?

Om videosamtalet redan Ă€r pĂ„ och du vill lĂ€gga till andra personer i videochatten, fortsĂ€tt du mĂ„ste flytta upp skĂ€rmen och alternativet “LĂ€gg till deltagare” visas. Sedan vĂ€ljer du vem som ska ringa och de börjar svara pĂ„ samtalet pĂ„ sin telefon.

0 Shares