Hur man ringer begränsat och ringer anonyma samtal

Att veta hur man binder begränsat är viktigt. Det är trots allt normalt att vi vill ringa någon vi inte känner för att lösa något slags problem och i den situationen inte vill att den andra sidan ska veta vårt nummer. I den här artikeln kommer vi att visa dig hur du gör detta.

I den här artikeln hittar du:

Hur man ringer begränsat på din mobiltelefon

Det är inte särskilt svårt att ringa ett begränsat samtal, så öppna din mobilapp och skriv #31# före numret du ska ringa. På så sätt kommer personen du ringer inte att kunna identifiera numret du ringer. På personens mobiltelefonskärm kommer det att skrivas begränsat eller privat. På så sätt kan du säkert ringa utan att bli identifierad.

Men vissa människor är tveksamma eftersom det finns flera operatörer, kommer koden att fungera för alla? Låt oss se mer information nedan om hur man binder begränsad.

Hur aktiverar jag begränsad Live?

hur man ansluter begränsad på live

För Vivo-operatören är det ingen skillnad för ett begränsat samtal, när du ringer, skriv in koden #31# före numret du ska ringa. På så sätt ser personen inte ditt nummer heller, men det är viktigt att ha några saker i åtanke. Som vi vet har operatörer prefix, i det här fallet hur man använder koden.

Det är enkelt bara att göra så här #31# + 0 + operatörskod + riktnummer + telefonnummer. Det kan tyckas vara mycket, men om du gör det på det här sättet kommer koden att fungera. Låt oss nu se hur det fungerar på operatören Claro.

Hur aktiverar jag begränsad Claro?

hur man aktiverar begränsad i klartext

Sanningen är att operatören Claro också kommer att fungera på samma sätt, men operatören kan också hjälpa dig med ett verktyg. På Minha Claros hemsida finns möjlighet att registrera ditt nummer som privat så att du inte kan identifieras, gå till avsnittet tjänster och sök efter Ring Sekretess. Om du inte kan, prova i appen. Definitivt en skillnad jämfört med andra operatörer.

Hur aktiverar jag begränsad Tim?

hur man ringer begränsat i tim

I operatören Tim fungerar läget vi såg i början på samma sätt. Det är dock viktigt att komma ihåg några punkter, alla som har ditt nummer sparat i kontakter kommer att kunna veta att det är du som ringer. Så att lägga till koden först kommer inte att fungera mycket.

Och en annan viktig sak att veta är hur man gör den här typen av insamlingssamtal. Gör bara så här: #31# + 99 + telefonnummer. Innan vi avslutar, låt oss se en Android-funktion som kan hjälpa dig.

Hur döljer jag mitt nummer?

Android har en funktion för att dölja ditt nummer från andra människor, kom ihåg att för varje telefon kan saker och ting vara olika, följ stegen nedan för att komma igång.

  1. Gå till telefonens inställningar för samtalsappen.
  2. Gå in Samtalsinställningar.
  3. tryck sedan på Ytterligare inställningar.
  4. Slå upp nummerpresentation och välj alternativ dölj nummer.

Redo nu kommer ditt nummer inte att visas. För att göra om allt, följ samma steg och välj visa nummer istället för att gömma sig.

avslutande

En sista punkt är att denna tjänst även finns för fasta telefoner. Du måste dock ringa din tjänsteleverantör för att aktivera denna tjänst.

Med den här guiden lärde du dig hur du ringer begränsat med din mobiltelefon och även vilka kompletterande koder för varje operatör. Lyckades du utföra alla metoder vi såg här? Har du några frågor? Låt oss veta i kommentarerna.

Relaterade Artiklar

Back to top button