Hur man reparerar skadade Microsoft Office-filer eller dokument online

0 Shares

Idag fÄr vi se hur man reparerar skadade Microsoft Office-filer eller dokument online. Vi kommer att se flera alternativ som vi kommer att behöva för att ÄterstÀlla de korrupta Office-filer som innehÄller viktig information.

Microsofts kontorssvit Ă€r en av de mest anvĂ€nda i vĂ€rlden. Det finns miljontals mĂ€nniskor som Ă„tnjuter alla fördelar och fördelar som detta paket erbjuder framför andra alternativ. Även om det kan hĂ€nda dĂ„ och dĂ„ att vi gör det skada en fil.

Detta kan hÀnda av ett antal anledningar och inte bara i ett program som Office, det kan hÀnda med vem som helst. Problemet Àr ibland att vi inte har filen skapa en sÀkerhetskopia denna fil och den innehÄller viktig information som vi inte vill förlora.

Vad kan vi göra? Vad vi mÄste göra Àr att försöka fÄ tillbaka det, pÄ sÄ sÀtt kan vi fÄ all information vi tror att vi förlorat inom nÄgra minuter.

DÀrför vill jag lÀmna tvÄ ganska enkla handledningar för dig att lÀra dig hur du ÄterstÀller filer frÄn Onlinekontor med denna ganska anvÀndbara tjÀnst. Det enda man bör tÀnka pÄ Àr att det inte Àr gratis. Men vi lÀgger till det hÀr eftersom det har den bÀsta filÄterstÀllningshastigheten.

Vi kommer ocksÄ att visa dig ett mycket anvÀndbart program som lÄter dig ÄterstÀlla alla typer av Word, Excel, etc.-filer pÄ nÄgra minuter. Att du skadade den snabbt.

Reparera Office-filer med hjÀlp av onlinetjÀnster

Det första du ska göra Àr att gÄ till en filreparationswebbplats. En av de enklaste onlinetjÀnsterna idag. SÄ onlinefilreparationsprocessen Àr faktiskt ganska snabb och enkel.

Denna onlinetjÀnst kan reparera upp till 10 olika filtyper, inklusive Microsoft Office-filer. Du kan anvÀnda den hÀr tjÀnsten pÄ vilken enhet som helst, oavsett om det Àr Windows, Mac, iOS eller Android.

  • Tryck först pĂ„ den gröna knappen som sĂ€ger “vĂ€lj en fil“.
  • Vi lĂ€gger till vĂ„r e-postadress och trycker sedan pĂ„ “NĂ€sta“.
  • HĂ€r mĂ„ste vi avsluta inlĂ€sningen av filen och börja reparera den. Detta Ă€r en process som kan ta ett tag, sĂ„ jag rekommenderar att du har tĂ„lamod.
  • NĂ€r processen Ă€r klar lĂ„ter den oss förhandsgranska resultatet.
  • Det enda problemet Ă€r att du mĂ„ste betala en viss summa pengar för att ladda ner den reparerade filen. TyvĂ€rr det Ă€r inte en gratis tjĂ€nst.

Hur man reparerar Office-filer med program

Om det tidigare alternativet inte övertygade dig eller om du bara vill prova andra. DÄ Àr Recovery Toolbox ett program som kommer att vara vÀldigt anvÀndbart för dig dÄ det Àr ett lÀttanvÀnt verktyg som ger vÀldigt bra resultat.

  • Efter att ha laddat ner och installerat programmet, fortsĂ€tt till att öppna det.
  • Nu mĂ„ste vi vĂ€lja den skadade filen som vi vill reparera.
  • DĂ„ mĂ„ste du klicka pĂ„ “Analysera“.
  • Efter analys, om filen kan repareras, kan du klicka pĂ„ “Börja Ă„terstĂ€lla“Och du mĂ„ste vĂ€lja hur du vill spara filen.

Efter det Àr allt vi behöver göra att vÀnta pÄ att processen ska slutföras sÄ att vi kan fixa vÄr fil och klar att anvÀnda som vanligt.

Hur kan du observera ordentligt att reparera eller ÄterstÀlla en Microsoft Office-fil Àr för lÀtt och vi har flera alternativ för att genomföra denna process. PÄ samma sÀtt, om du fortfarande har nÄgra tvivel om det, kan du lÀmna det i kommentarsfÀltet som du hittar lite lÀngre.

Det finns ocksÄ en artikel pÄ den hÀr sidan om hur man reparerar och ÄterstÀller innehÄll frÄn skadade PDF-filer online.

0 Shares