Hur man registrerar sig med DIDI – Att registrera sig med DIDI Ă€r enkelt

0 Shares

Vars det Àr en av de snabbast vÀxande transportapplikationerna i vÀrlden. Var dÀrför tydlig hur man registrerar sig hos Didi det Àr ganska viktigt nÀr det nÄr olika lÀnder pÄ vÄr kontinent; Om du vill veta var de finns, kolla in den senaste recensionen, som visade lÀnderna dÀr DiDi arbetar.

Vi kommer att se hela processen steg för steg sÄ att ingen gÄr vilse och alla kan njuta av tjÀnsten som erbjuds av nÀmnda applikation, som Àr till och med billigare Àn Uber, som redan har slagit i sitt ursprungsland.

Registrera dig hos DiDi

Det första du bör göra Àr att gÄ till Didis officiella hemsida. NÀr du gÄr in pÄ den hÀr webbplatsen mÄste du ange ditt mobilnummer.

DÄ borde han Du kommer att fÄ ett textmeddelande (SMS) med en verifieringskod. Du mÄste ange denna kod pÄ föregÄende sida. Observera att tiden det tar för koden att nÄ din telefon kan variera beroende pÄ mÄnga faktorer. Det tar vanligtvis inte mer Àn 30 minuter.

NÀr du har slutfört de föregÄende stegen mÄste du ange all nödvÀndig information. Det Àr inte alls komplicerat eftersom det definierar vad de behöver. Bland denna information finns de mest grundlÀggande, sÄsom för- och efternamn.

Du kommer ocksÄ att behöva ange CURP Om du inte vet vad din CURP Àr kan du enkelt söka efter den pÄ Internet.

Typ av guide

Om du vill registrera dig hos DIDI för att generera ytterligare inkomster mÄste du ange en förartyp, som Àr uppdelad i tre typer:

  • Förarens partner. För personer som redan har en bil, oavsett om den stĂ„r i ditt namn eller inte.
  • Förare. Om du inte har en bil kan du vĂ€lja det hĂ€r alternativet för att arbeta pĂ„ en annan medlems fordon.
  • Icke-förare partner. För dig som har ett fordon men vill att andra ska jobba med det.

Om du vÀljer ett alternativ av misstagoroa dig inte eftersom du kan Àndra allt senare. En annan sak du bör tÀnka pÄ Àr att beroende pÄ vilka drivrutinsalternativ du valde tidigare kommer den att be dig om olika typer av dokument.

Det Àr viktigt att ladda alla och följa instruktionerna pÄ brevet sÄ att du inte fÄr problem senare. Fast pÄ samma sÀtt som du kan Àndra ett drivrutinsalternativ. Om du inte vill göra detta just nu, ladda bara upp tomma dokument och sedan kan du redigera dem i din profil.

Om du har valt Partners eller icke-förarpartners mÄste du ange dina skatteuppgifter för att fortsÀtta. Nu ÄterstÄr det att göra ange dina bankuppgifter för att kunna debitera dig alla resor du gör nÀr du arbetar med Didi.

Observera ocksÄ att godkÀnnandeprocessen kan ta lite tid upp till 24 timmar. DÀrför rekommenderar vi tÄlamod. Men om du har gjort allt korrekt har du inga problem med att fÄ godkÀnnande.

0 Shares