Hur man registrerar sig i Mi Pilot-programmet för MIUI Global beta

Hur man registrerar sig i Mi Pilot-programmet för MIUI Global beta

Förra månaden lanserade Xiaomi officiellt den nya versionen av sitt anpassningslager. Nu letar företaget efter användare för att testa betaversionen av MIUI 12. Denna process kommer att utföras genom nytt program som heter Mi Pilot för att testa en MIUI Global beta.

Betaprogrammet för MIUI 12 har officiellt startat, före internationell release. Xiaomi letar redan efter användare som vill prova ny beta av MIUI 12 Global ROM.

Xiaomi söker betatestare för MIUI 12 Global ROM genom Xiaomis Mi Pilot-program

Xiaomis anpassningsskikt har uppdaterats, och efter en kort tidsperiod i stängd beta av den kinesiska versionen, Det verkar som om Global Beta ROM är klar. Användare kommer att kunna testa de globala betaversionerna tack vare My Pilot-programmet.

redmi-k20-filtrerad-färg-röd

Detta program kommer att fungera som en fas innan lanseringen av en ny global och stabil version av MIUI. Med detta är det möjligt att undvika eventuella fel, buggar och konstiga beteenden i systemet.

Xiaomi rekryterar för närvarande användare för att testa MIUI 12 för bara två telefoner: Redmi K20 och Redmi K20 Pro. Men listan över enheter som kommer att njuta av Xiaomis betaprogram kommer förmodligen att växa under de kommande veckorna.

» Det kommer att intressera dig: Det här är listan över smartphones som kommer att ta emot MIUI 12 och när de kommer att göra det

Xiaomi har redan meddelat Global version av MIUI 12 officiellt, och vi har berättat för dig alla nyheter som kommer med den här uppdateringen av det asiatiska företagets anpassningslager. Du kan nu komma åt Mi Pilot-programmet för att få officiella uppdateringar baserade på Stabil och global version av MIUI.

Så här registrerar du din smartphone i Xiaomi Mi Pilot-programmet för MIUI 12

Det är viktigt att du först registrerar dig för Xiaomis Mi Pilot-program för att installera MIUI 12 beta. Annars kommer Xiaomi inte att kunna verifiera om vi vi kan rapportera alla fel eller buggar. Följ dessa steg:

  1. komma åt detta Anmälningsblankett
  2. Fyll i alla nödvändiga uppgifter som motsvarar vår terminal och dess version
  3. När vi är klara kommer vi att registreras och vi kommer att välja att vara en del av Xiaomi Mi Pilot-programmet

Om vi ​​äntligen blir en del av MI Piloto-programmet vi kommer inte att få något meddelande från Xiaomivi kommer bara att börja ta emot MIUI 12-uppdateringar i förväg.

Nyhetsbrev ikon

Vill du få den bästa informationen om teknik?.

Njut av varje veckas enastående nyheter direkt i din inkorg för att alltid vara informerad.

Relaterade Artiklar

Back to top button