Hur man registrerar sig för Dropbox – Skapa ett gratis Dropbox-konto (exempel)

0 Shares

Du var säkert nyfiken hur man registrerar sig för Dropboxeftersom det har blivit en av de bästa molnlagringstjänsterna idag. Av denna anledning kommer du att lära dig om fördelarna med att använda det idag och lära dig hur du skapar ditt eget Dropbox-konto utan att betala.

Först bör du veta att Dropbox är ett virtuellt program som låter dig komma åt alla dina filer, oavsett var du är. Med andra ord kan det ses som en slags onlinehårddisk med vilken du kan komma åt din information från vilken enhet som helst.

Men det är inte den enda fördelen som denna tjänst kan erbjuda, så vi listar dem alla nedan. Efter att ha träffat dem är vi helt säkra på att du önskar det registrera dig för Dropbox omedelbart.

Så utan vidare, läs vidare och bli en av de miljontals användare som för närvarande använder Dropbox.

Fördelar med att använda Dropbox

Dropbox, det är lite virtuellt moln vilket kommer att vara till stor hjälp, speciellt om du vill frigöra utrymme på din dator. Detta är dock inte den enda användningen som du kan ägna åt denna tjänst, eftersom den låter dig synkronisera din information och komma åt den när som helst.

Men så att du kan lära känna mycket bättre fördelarna med Dropboxkommer vi att namnge dem nedan:

 • Detta gör att du kan säkerhetskopiera all din information eftersom du vet att detta är av stor betydelse och verkligheten är att USB-enheter ofta inte räcker till. Därför kommer användningen av denna tjänst att hjälpa dig att säkerhetskopiera all information du behöver utan så många begränsningar.
 • Du kan ladda upp och dela vilken fil som helst med dina vänner, så länge de också gör det har ett Dropbox-konto.
 • Du kommer att kunna komma åt din information från vilken enhet som helst, inte bara på din dator utan även på mobiltelefoner, allt du behöver är naturligtvis ett konto.
 • Den uppdateras ständigt, så när det sker en ändring i en delad fil kommer du automatiskt att märka det. Denna förändring kommer inte bara att märkas av dig, utan också av alla som har tillgång till den här filen.
 • Du kommer att kunna återställa information som du raderat av misstag genom att helt enkelt klicka på “Ångra“. Men om du inte är medveten om det har du 30 dagar på dig att hämta det eftersom denna information finns kvar i din historik för denna tid.

Som du kanske har märkt finns det många av dem de fördelar Dropbox kan erbjuda digmen det bästa är att du kan ha ett konto gratis. Så om du vill veta hur du kan registrera dig utan att betala, läs nästa punkt.

Steg för att registrera dig för Dropbox gratis

Nu när du vet alla fördelar Dropbox erbjuder dig är vi säkra på att du vill registrera dig, så vi har listat nedan steg för att göra det:

 • Gå in från din favoritwebbläsare till Dropbox hemsida genom att klicka här.
 • Väl inne anger du ditt förnamn, efternamn, e-postadress och lösenord i lämpliga fält.
 • Välj sedan “Jag accepterar Dropbox-villkoren”.
 • Klicka slutligen på “Checka in“Och redo.

Genom att följa dessa enkla steg kommer du redan att vara inloggad på Dropbox och för att komma åt ditt konto, gå helt enkelt till den officiella webbplatsen och klicka på “Logga in”. På så sätt kommer den bara att fråga efter din Dropbox-e-postadress och ditt lösenord och det är det, du kan nu njuta av alla dess fördelar.

Bara om du vill ladda ner och uppdatera Dropbox-applikationen på din datorFör att komma in direkt, istället för att göra det från webbläsaren, gör följande:

 • Gå till den officiella Dropbox-webbplatsen.
 • Väl inne, klicka på “Ladda ner”
 • Efter några sekunder visas en popup och du måste klicka på “Spara filer”.
 • När nedladdningen är klar, öppna den sparade Dropbox-filen och följ instruktionerna för att slutföra installationen.
 • Till sist kommer en mapp som heter “Dropbox” att dyka upp på din dator, och det är allt.

På så sätt har du redan installerat programmet på din dator och allt du sparar i den här mappen kommer att sparas direkt på ditt Dropbox-konto. Som du kommer att se registrera dig för Dropbox Det är otroligt enkelt att göra, så om du redan har uppnått det, lämna oss en kommentar och fortsätt att läsa artiklar som är lika intressanta som den här på vår blogg.

0 Shares