Hur man registrerar och aktiverar ett Google Stadia-konto för att spela var som helst

0 Shares

Tekniska framsteg och tjÀnster som streaming blir mer och mer populÀra. Google Stadia Det Àr annorlunda, det Àr inte en streamingtjÀnst i sig, utan erbjuder istÀllet en onlineplattform att spela genom. Idag kommer du att lÀra dig hur du registrerar och aktiverar ett Google Stadia-konto för att spela var som helst.

Googles nya förslag, Stadia, förvÀntas bli en direkt konkurrent Geforce nu, en annan tjÀnst dedikerad till att spela triple A-videospel pÄ praktiskt taget vilken enhet som helst. Detta utökar möjligheterna för den som inte har en konsol eller en mycket kraftfull dator. LÀs följande information noggrant registrera dig pÄ Google Stadia.

Vad du behöver veta för att anvÀnda Google Stadia

Google Stadia Àr en ny tjÀnst som du kan göra detta med streaming av videospel. Med andra ord kan du spela videospel pÄ hög nivÄ över din internetanslutning frÄn en mÀngd olika enheter. Det finns i alla fall nÄgra punkter att tÀnka pÄ innan du installerar denna intressanta programvara.

Följaktligen, precis som GForce Now lÄter dig spela PC-spel pÄ Android-enheter, siktar Google Stadia pÄ att göra detsamma, och Àr ett alternativ till den tidigare mjukvaran som har varit mycket vÀl positionerad pÄ sistone.

Hastigheten pÄ internet

För nÀrvarande Àr standarden i tv-spel att anvÀnda 1080P, pÄ samma sÀtt som det Àr tÀnkt minst 60 fps. Detta Àr ocksÄ rÄdet frÄn Google Stadia-plattformen, i alla fall Àr bra internet nödvÀndigt.

För ovanstÄende upplösning rekommenderas en minimihastighet pÄ 25MB/s, vilket gör att du kan spela med hög prestanda (60 FPS) med massor av detaljer vid 1080p i de flesta fall.

För att förstÄ webbplatsens krav rekommenderar vi att din internethastighet Àr minst 25 MBför att göra upplevelsen njutbar och njutbar. Lyckligtvis Àr det vÀldigt enkelt att mÀta hastigheten pÄ din internetanslutning med Wi-Fi-hastighetstestet.

Kompatibilitet

Även om Stadia hĂ€vdar att de Ă€r kompatibla med mĂ„nga enheter, kanske nĂ„gra inte Ă€r kompatibla. Av denna anledning anser vi att det Ă€r nödvĂ€ndigt att verifiera att din enhet Ă€r kompatibel med Google Stadia.

Detta Àr frÀmst viktigt för Mobil enheterMed andra ord, mobiltelefoner, som i fallet med datorer, Àr kompatibiliteten större. Sanningen Àr att avancerade enheter tenderar att fungera mycket bra med Stadia, sÄ du behöver inte oroa dig om du redan har en bra mobiltelefon.

Hur man registrerar och aktiverar ett Google Stadia-konto för att spela var som helst

Google Stadia-förvÀrvsprocessen Àr ganska enkel, men du mÄste ta hÀnsyn till nÄgra faktorer. LÀs sedan informationen vi ska ge dig, pÄ sÄ sÀtt kommer du att upptÀcka allt du behöver veta registrera dig pÄ Stadia.

  1. Det första steget Àr bara att gÄ till den officiella Google Stadia-webbplatsen som kan nÄs via följande Stadia-lÀnk.
  2. Efter att ha gÄtt in pÄ den officiella webbplatsen för applikationen mÄste du hitta köpsektionen som du kan komma Ät genom köpalternativet som ska visas i röd rektangel.
  3. Klicka pÄ köp, sidan omdirigerar dig till en ny flik. Den hÀr skÀrmen visar de lÀnder dÀr Google Stadia Àr tillgÀngligt.
  4. Hitta ditt land och klicka pÄ det. Om du för nÀrvarande befinner dig i ett annat land kommer en varningsskÀrm att visas, klicka bara pÄ alternativet FortsÀtta.

Du mÄste komma ihÄg att Google Stadia Àr en betaltjÀnst, Àven om det finns nÄgra gratisapplikationer, andra krÀver förskottsbetalning. LÀr dig bra om avgifter som kan hÀnda, Àven i detta avseende, rekommenderar vi att du bekantar dig med de andra möjligheter som applikationen erbjuder.

Som vi pÄpekade tidigare finns det mÄnga variationer pÄ dessa funktioner. Till exempel lÄter Steam dig ocksÄ spela pÄ enheter som iPod, iPad och Android, allt genom den nya Steam Link-tjÀnsten, dÀr vi inbjuder dig att prova var och en och vÀlja den du gillar bÀst.

0 Shares