Hur man redigerar Instagram-bilder med Snapseed (exempel)

0 Shares

Sociala nätverk blir allt viktigare, plattformar som Instagram tar upp en stor del av många användares tid. Om du är en av dem som gillar dela dina fotonmåste du lära dig att redigera Instagram-bilder med Snapseed-appen.

Snapseed är en av de bästa fotoredigeringsapparna tillgänglig på din mobila enhet verkar du faktiskt kunna ta professionella bilder med din Android-telefon. En av de mest intressanta punkterna är att appen är helt gratis, men det hindrar dig inte från att ha några av de bästa funktionerna i hela katalogen av mobilappar.

Hur man redigerar Instagram-bilder med Snapseed-appen

Fil snapseed-appen Detta är ett av de mest intressanta fotoverktygen i Android- och iOS-katalogen. Genom att använda den kommer du att kunna redigera dina Instagram-bilder mycket effektivt, tack vare de många alternativ som appen har. För att använda den korrekt, läs följande guide noggrant:

  1. Det första du ska göra är att ladda ner Snapseed från App Store för Apple-märkta enheter. Å andra sidan, för Android-mobiler måste du ladda ner Snapseed från Play Store. Efter det är det dags att göra det.
  2. När du öppnar Snapseed-appen för första gången måste du klicka plusknappen (+). som kommer att visas på skärmen. När du gör detta kommer systemet att be dig om åtkomst till mobilfiler, det låter dig börja använda applikationen.
  3. Hitta fotot du vill redigera. Som du kommer att se är den första delen av Snapseed-appen stilar, här kan du redigera mycket enkelt med Filter.
  4. I alla fall den mest intressanta delen av appen du hittar i Redskapdär det kommer att finnas många olika alternativ som du kan ändra för att konfigurera dina bilder utan några begränsningar.
  5. Som vi noterade är verktygssektionen en av de mest intressanta apparna, för att använda den behöver du bara välja verktyget som fångar din uppmärksamhet och använda vertikala och horisontella kontroller (dvs. svep upp och ner eller höger till vänster och vice versa) .
  6. Detta system ger dig tillgång till de många verktyg som gör det snapseed-appenett av de bästa alternativen för fotografer och älskare av sociala medier

Snapseed är en utmärkt app, men alla är inte villiga att spendera den tid de behöver, i så fall kan du alltid överväga några av de bästa fotoeffekterna och filtren online. Å andra sidan, om du verkligen vill veta något om Snapseed, läs vidare för att ta reda på vad det ger oss.

De mest intressanta Snapseed-verktygen

Som vi antytt tidigare kännetecknas Snapseed av det stora antalet verktyg som finns i sin katalog, så stort att det finns oändligt många av dem. I vilket fall som helst kommer vi att berätta om några av de mest intressanta som du bör använda för att förbättra kvaliteten på dina bilder:

Perfekt bild

I avsnittet med perfekta bilder hittar vi klassiska alternativ ljusstyrka, kontrast, mättnad, skuggor, inkl. Alla dessa alternativ är nödvändiga för en noggrann redigering av våra bilder.

Genom att använda dessa alternativ kan du ändrar utseendet på dina bilder avsevärtAv denna anledning uppmärksammar vi detta alternativ först, eftersom vi anser att det viktigaste är att ge ditt foto ett professionellt utseende.

vitbalans

Med vitbalansverktyget kan du ändra temperaturen och tonen på fototsom är väsentliga aspekter för att uppnå det perfekta utseendet du vill hitta i ditt foto.

Trim

Som namnet antyder är det möjligt med trimningsverktyget beskära fotot, så välj de dimensioner som du tycker är lämpliga. Något särskilt användbart om du vill lägga upp ett foto på ett av dina sociala nätverk.

Rättare

Utan tvekan är ett av de viktigaste verktygen i denna applikation korrigeringsverktyget. Tack vare dess användning är det möjligt ta bort fläckar och andra skador fotografering, något mycket viktigt för att förstärka skönheten i en bild.

Det är möjligt med korrigeringsverktyget ta bort personer eller brister från våra fotonär därför favoritverktyget för de flesta influencers och personer som arbetar med sociala nätverk.

Som du kan se är Snapseed ett av de bästa Adobe Photoshop-alternativen för mobila enheter. Vi rekommenderar definitivt denna app eftersom den låter dig ge en mycket professionell touch till var och en av dina bilder.

0 Shares