Hur man redigerar bildtext, plats eller taggar personer i ett Instagram-inlägg (exempel)

0 Shares

Även om Instagram från början inte tillät redigering efter att publikationen skapades, var det möjligt i nya versioner. Idag ska vi lära dig cHur man redigerar en bildtext, plats eller taggar personer i ett inlägg till Instagram.

Som vi nämnde tidigare hade du bara två alternativ tidigare om du gjort ett misstag och redan delat inlägget. En var att ta bort publikationen och lägga in den igen med tillägget ändringarna du vill tillämpaeller i kommentaren, lägg till det du glömde för att rätta till ditt misstag.

Hur man redigerar ett Instagram-inlägg snabbt och enkelt

Hur många gånger har det hänt oss att vi har släppt en publikation och när vi har delat den inser vi att vi har gjort ett misstag, vare sig det är ett stavfel eller så har vi bara glömt att lägga till några detaljer som tagga personer, plats, hashtags, eller annan beskrivning.

Men idag är det väldigt enkelt att korrigera och redigera ett Instagram-inlägg. Det första du bör göra är att gå in i Instagram-appen och leta efter inlägget du redan har postat och det du vill redigera.

När du har hittat nämnda inlägg bör du göra det tryck på tre punkter finns i det övre högra hörnet av inlägget. Nästa sak är att välja det nya fönstret som har öppnats från alternativmenyn och välja “Redigera”.

På den nya skärmen på din mobiltelefon kan du se att du har legenden på bilden “Redigera information” och under den, i inläggets sidfot, text redo för redigering, där du kan korrigera texten. Där kan du göra eventuella korrigeringar angående publikationens sidfot.

För att lägga till en plats klickar du bara på alternativet “Lägg till en plats”, Vilket är markerat med ljusblått i publikationen.

Tagga personer eller lägg till hashtags i Instagram-inlägg

Om du vill tagga en personJa, du kan göra detta på två sätt. En av dem lägger till kl (@) innan du skriver in den personens användarnamn. Detta är om du vet vad deras Instagram-användarnamn är. Eller så kan du klicka på bilden och söka på namn.

Om det är en bild med människor i, kommer troligen Instagram att upptäcka ansiktena med en ruta så att de kan taggas. Om det däremot inte finns något ansikte i bilden kan du tagga användare genom att klicka på den svarta ikonen under bilden.

Det senare är enklare eftersom när du skriver dess namn kommer du att ha tillägget Rullgardinslista med namnen på de personer du följer tillsammans med deras profilbild.

Efter att du har gjort alla ändringar du behöver göra är allt du behöver göra att trycka på knappen med bockmarkeringen, som finns i det övre högra hörnet av publikationen, för att alla ändringar du har gjort ska sparas.

Det kan finnas tillfällen när du gör det offentliggörande Har du märkt att du glömt att lägga till kända hashtags. De används vanligtvis som nyckelord i sökningar för att få ditt inlägg att växa mer och nå fler människor.

När du redigerar ett inlägg, du kan lägga till en hashtag i bildtexten tillsammans med innehållet i inlägget. För att göra detta måste du ange ett nummer “#” föregås av ordet du vill markera.

Ett annat alternativ du har som fungerar likadant för en hashtag är att lägga till den i en kommentar under inlägget.

Om du i framtiden vill komma tillbaka till Redigera inläggKom ihåg att du kan utföra denna operation så många gånger som behövs.

0 Shares