Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man reagerar med ett klistermärke på Instagram på ett enkelt sätt

Möjligheten att reagera med ett klistermärke på Instagram är något enkelt som många vill ha men inte vet hur man gör

En ny våg av klistermärken har kommit till Instagram, denna nya funktion ger användaren mer funktionalitet. En av dem är möjligheten att reagera med ett klistermärke på Instagram, för att säkerställa att applikationen gör det där regnet av emojis. Låt oss se hur du gör detta nedan.

FORTSÄTTER EFTER ANNONSERING

Till skillnad från den traditionella reaktionen på Stories, skickas inte klistermärket till kontakter via Direct. Deras interaktion visas i en privat räknare, endast tillgänglig för inläggets författare.

Du kan använda vilken emoji som helst på tangentbordet för att illustrera klistermärket, samt flytta och placera det var du vill, som vilket vanligt klistermärke som helst. Stegen vi kommer att se nedan kan göras på vilket operativsystem som helst, utan många skillnader.

 1. Knacka ikon från det övre vänstra hörnet.
 2. Gå sedan till Berättelse.
 3. Fånga eller spela in din berättelse som vanligt.
 4. Knacka klistermärke ikon i det övre högra hörnet.
 5. Välj sedan alternativet som visas i bilden.
 6. I listan som kommer att finnas under applikationen kan du välja vilken typ av reaktion som helst.
 7. Med reaktionen vald, bekräfta processen genom att trycka på ikonen i det övre högra hörnet.
 8. Placera klistermärket som du vill.
 9. Nu är det bara att lägga upp din berättelse.

Nu när du har lärt dig hur du skapar en berättelse som låter dig reagera med ett klistermärke på Instagram, se hur det fungerar när det väl har lagts upp.

Hur man reagerar med ett klistermärke på Instagram efter inlägget

 1. När du tittar på en emoji-klistermärke, tryck bara på den för att reagera på den berättelsen. Skärmen kommer att översvämmas av en dusch av emojis.
 2. För att se vem som reagerade, sveper du bara uppåt eller trycker på avatarerna i det nedre vänstra hörnet och kommer till skärmen med berättelseinformation.

Med dessa steg kommer du att kunna se reaktionen från flera personer. Låt oss nu se några nya funktioner i applikationen nedan.

Instagram skärper reglerna för under 16 år

Förutom möjligheten att reagera med ett klistermärke på Instagram, förde applikationen med sig andra nya funktioner, lite mer stela. Nyheten tillkännagavs i fredags (26), och åtgärderna bör påverka befintliga konton och nya registreringar från och med idag,

FORTSÄTTER EFTER ANNONSERING – OTZ

Enligt Meta ska användare nu ställas inför samtalet Inställningar Kontrollera så att unga guidas om hur man uppdaterar säkerhets- och integritetspolicyer.

Barn under 16 år kommer inte längre att kunna välja modereringsalternativ något mindre eller standardeftersom endast den mest restriktiva versionen av innehållsfiltret kommer att vara tillgänglig.

FORTSÄTTER EFTER ANNONSERING

Sensitive Content Control skapades 2021 och hindrar ungdomar från att se innehåll som innehåller grafiskt, sexuellt våld och droganvändning.

Efter förändringen bör delningsverktyg, skicka direktmeddelanden och till och med tid som spenderas på det sociala nätverket också inkluderas i fliken. Inställningar Kontrollera.

Instagram uppger att ändringarna ska släppas långsamt och gradvis i sin applikation för Android och iOS, där barn under 18 år som redan har ett konto på det sociala nätverket kan välja den minst restriktiva versionen av innehållsfiltret.

FORTSÄTTER EFTER ANNONSERING

Nu när du har lärt dig hur du reagerar med ett klistermärke på Instagram via Story, och har sett en förändring i appens säkerhet, berätta för oss. Kunde du följa stegen? Hade du svårigheter? Berätta för oss i kommentarerna nedan.