Hur man rapporterar en video pÄ YouTube pÄ grund av upphovsrÀtt eller upphovsrÀtt (exempel)

0 Shares

För YouTube-gemenskapen har upphovsrÀttsfrÄgan varit mycket viktig de senaste Ären. Om du har en kanal pÄ denna mycket anvÀnda plattform rekommenderar vi att du vet Hur man rapporterar en video pÄ YouTube pÄ grund av upphovsrÀtt eller upphovsrÀtt. För att skydda ditt innehÄll frÄn plagiat.

Det Àr viktigt för medlemmar i denna grupp att veta hur de ska hantera sina rÀttigheter. Och Àven hur respektera andra mÀnniskors rÀttigheter som skapar liv pÄ denna plattform.

MÄnga anvÀndare av den sk YouTubersDe spenderar timmar pÄ att skapa innehÄll som Àr frÀscht och iögonfallande. Inte förutse att dess innehÄll kan ÄteranvÀndas utan ditt medgivande.

Nyligen har det blivit ett enkelt och snabbt sÀtt att ladda upp videor till YouTube generera pengar Utan att behöva lÀmna hemmet och utan chef eller schema, sker en betydande ökning av mÀngden innehÄll som skickas dagligen, vilket genererar ett stÀndigt sökande efter nya Àmnen som sticker ut i tittarnas ögon.

Det var genom konkurrens och viljan att generera mer och mer inkomster, vissa har valt det enklare och mer oetiska sÀttet att kopiera innehÄll som en annan YouTuber utvecklat med arbete och engagemang. Sedan visar vi dig filen steg du mÄste följa för att skydda ditt innehÄll plagiat.

AnvÀnd datorn för att slutföra Form som vi kommer att ange nedan, det kommer att göra processen mer bekvÀm och förenkla arbetet.

Steg för att rapportera YouTube-video

Steg 1

För att ta reda pÄ vem som har stal din filmer För att tjÀna pengar pÄ dem utan ditt samtycke, hitta ett verktyg som utvecklats av YouTube.

Steg 2

Efter att ha angett data för att komma Ät verktyget kommer du att se alla plagierade videor, placerad titel, totalt antal besök, uppladdningsdatum. Och Àven eKanal som har gjort intrÄng i upphovsrÀtteninklusive andelen matchningar.

Steg 3

Till höger ser du en kolumn mĂ€rkt “Ă„tgĂ€rder” och du ser ett utropstecken bredvid varje video som indikerar alternativet begĂ€ra borttagning av videonvĂ€lj ett alternativ och tryck sedan pĂ„ den blĂ„ stapeln som sĂ€ger “BegĂ€r videoradering” högst upp.

Steg 4

Du har tillgĂ„ng till Form Detta gör att YouTube kan granska den kopierade videon och vidta Ă„tgĂ€rder för att ta hand om ditt innehĂ„ll och upphovsrĂ€tt. Efter att ha angett uppgifterna i formulĂ€ret, gĂ„ till avsnittet “Avtal och elimineringsalternativ” i slutet av sidan, dĂ€r rekommenderar vi att du vĂ€ljer alternativet “Schemalagd avisering”.

Steg 5

Den sista delen av formulĂ€ret kallas “Juridiska avtal” acceptera villkoren och ange ditt fullstĂ€ndiga namn i fĂ€ltet “Signatur” för att slutföra ditt klagomĂ„l om upphovsrĂ€tt eller upphovsrĂ€tt, vĂ€lj alternativet “Skicka” finns i det övre högra hörnet av skĂ€rmen.

Vikten av att skicka in en video till YouTube

YouTube kommer att ta bort de videor som du rapporterade som plagiat under de nÀrmaste dagarna. Kom ihÄg att du blir det genom att göra detta pÄstÄende inledande av en rÀttslig processvilket kan ta flera dagar. DÀrför rekommenderar vi att du har tÄlamod medan du vÀntar pÄ önskad effekt.

Kom ihÄg att endast formen mÄste fyllas i och lÀmnas in av Àgaren eller den intellektuella författaren till innehÄllet som har kopierats. Eller, om detta inte rÀcker, av en agent eller representant som Àr behörig att tala pÄ Àgarens vÀgnar.

Du kan ocksÄ anmÀla upphovsrÀttsintrÄng eller eventuella upphovsrÀttsintrÄng via post, fax eller e-post.

Men om du inte fÄr svar omgÄende och mÀrker att den rapporterade videon inte har tagits bort, Àr det bÀst att gÄ direkt till Youtube och fyll i formulÀret som beskrivs ovan. Om du vill veta hur du optimerar ditt flöde, lÀs den hÀr artikeln som talar om Chrome-tillÀgg.

Hoppas du redan vet hur man rapporterar en video pÄ YouTube pÄ grund av upphovsrÀtt eller upphovsrÀttslagar.

Du kanske ocksÄ Àr intresserad av var du kan ladda ner YouTube upphovsrÀttsfri gratis musik.

0 Shares