Hur man räcker upp handen i Microsoft Teams

Avbryt en talare eller presentation i ett möte med Microsoft Teams kan bryta konversationsflödet. Så vad sägs om att använda höj din hand-funktionen när du vill prata eller ställa en fråga? Genom att göra detta kommer du att meddela alla på samtalet att du har något att säga genom att praktiskt taget räcka upp handen.

Under ett möte på Microsoft Teams förhindrar funktionen för att höja handen människor från att avbryta varandra. Den här funktionen är tillgänglig på alla plattformar, så hitta din nedan för att komma igång.

Räck upp handen i ett möte i Microsoft Teams från skrivbordsappen

Med hjälp av Microsoft Teams-applikationen på din dator kan du räcka upp handen med en av två metoder.

Du bör se en flytande stapel fäst i det övre högra hörnet av videosamtalsskärmen. För att räcka upp handen under ett samtal, håll muspekaren över “visa reaktioner” högst upp och välj knappen “Räck upp handen“. Eller så kan du trycka på Ctrl+Skift+K att utföra samma åtgärd snabbt.

Visar hur man räcker upp handen på Microsoft Teams skrivbord

Alla på samtalet kommer att meddelas om din reaktion. Andra personer kommer att se en gul kant runt ditt videoflöde eller visa bild och en handhållen bredvid ditt namn.

Visar hur det ser ut när du räcker upp handen på Microsoft Teams skrivbord

När du har bidragit eller ställt frågor, håll muspekaren över “visa reaktioner” och välj knappen “sänk ner handen“. Du kan också trycka på Ctrl+Skift+K för att sänka handen.

Visar hur man laddar ner handen på Microsoft Teams skrivbord

Räck upp handen i ett möte på Microsoft Teams på webben

Medan webbversionen av Microsoft Teams liknar skrivbordsapplikationens gränssnitt, visas den flytande menyraden längst ner på skärmen.

Välj knappen “Räck upp handen” för att räcka upp handen. Knappens färg ändras för att visa att funktionen är aktiv.

Visar hur man räcker upp handen i Microsoft Teams webb

Den meddelar alla på samtalet, och en höjd hand kommer att dyka upp bredvid ditt namn. Tyvärr visar webbversionen inte en gul ram runt ditt videoflöde eller visningsbild, eller en handhållen bredvid ditt namn.

Visar hur det ser ut när du räcker upp handen i Microsoft Teams webben

Klicka i “sänk ner handen” längst ner när du vill sänka handen.

Visar hur man laddar ner handen i Microsoft Teams webb

Räck upp handen i ett möte på Microsoft Teams iPhone eller Android

Microsoft Teams-appen erbjuder ett liknande gränssnitt och alternativ för iPhone och Android. Även sättet att höja din hand är också detsamma.

Under ett videosamtalsmöte i Microsoft Teams-appen på iPhone eller Android väljer du menyn med tre punkter längst ned på skärmen.

Visar hur man räcker upp handen på Microsoft Teams iphone och android

Detta öppnar en meny där du kan välja handenheten. Den aktiverar “höja handen” och meddelar andra på samtalet. Du kommer också att se en gul ram runt din utsända video eller visningsbild, tillsammans med en upphöjd hand på din videoskärm.

Visar hur det ser ut när du räcker upp handen på Microsoft Teams iphone och android

För att ladda ner handen, välj trepunktsmenyn igen och välj “sänk ner handen” med en lila underlinje för att sänka handen.

Visar hur man laddar ner handen i Microsoft Teams iphone och android

Se vem som räckte upp handen på Microsoft Teams-mötet

Om du är på ett videosamtal med ett stort antal människor, har andra förmodligen räckt upp händerna för att tala. Du kan se en lista över personer som har räckt upp sina händer för att se hur många som kommer att kunna tala innan det är deras tur.

Under ett videosamtal på Microsoft Teams (skrivbord), välj “Deltagare” överst.

Visar hur man visar deltagare på Microsoft Teams skrivbord

För webbversionen av Microsoft Teams, klicka på “Deltagare” på den nedre raden.

Visar hur man visar deltagare i Microsoft Teams webb

En kolumn visas på höger sida och visar en meny “Deltagare“. Deltagare som räckte upp händerna kommer att ha handen bredvid sitt namn och visas i den ordning de räckte upp händerna.

Visar deltagare i Microsoft Teams webb och skrivbord

Tryck på “Esc” för att stänga menyn “Deltagare“.

På iPhone eller Android kan du trycka på “Deltagare” i det övre högra hörnet av skärmen.

Hur man visar deltagare på Microsoft Teams iphone och android

När kolumnen öppnas kommer du att se deltagarens namn med en hand bredvid, i den ordning som de räckte upp handen. För att stänga menyn “Deltagare“, tryck på vänsterpilen (bakåt) i det övre vänstra hörnet av skärmen.

Visar hur man går tillbaka till Microsoft Teams huvudskärm iphone och android

Och det här var ytterligare en guide som hjälper dig att använda nya funktioner i Microsoft Teams. Virtuell handhöjning är ett artigt sätt att dela med sig av dina åsikter eller reda ut dina tvivel snarare än att störa eller störa någon som talar, särskilt i en uppringd konferens.

Relaterade Artiklar

Back to top button